Skip to main content

Mida see tähendab?

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Mida see tähendab?

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • Autor
    Postitused
    Marek Kalmus
    Member

Hiljaaegu oli sellel teemal siin kõva vaidlus ja selgitustöö. Seda nii minu, Oldmani, Oskari, ja Fred Antsoni poolt. Lapake natuke foorumit leiate kindlasti.

Marek Kalmus
    Member
    jrx
    Member

Panin sinna teemasse ka oma küsimused, sest minu arvates ei vastanud see kummalegi. Esimene siis järgmisel päeval tehtavate kergete seeriate kohta ja teine valuvaigistite kohta.

skileta
    Member

kui verd hakkab tulema siis lõpeta kohe trenn ära ja pöördu arsti juurde

Verd ?!?!?!

Oled ikka kaine ?

Ma pole veel kuulnud ,et rinna trenniga hakkab verd jooksma , ja kui isegi hakkaks oleks saalis väga õudne käia

ROtter
    Member

Panin sinna teemasse ka oma küsimused, sest minu arvates ei vastanud see kummalegi. Esimene siis järgmisel päeval tehtavate kergete seeriate kohta ja teine valuvaigistite kohta.

Meetmete rakendamine valu leevendamiseks sõltub valu tugevusest. Võib kasutada valuvaigisteid, kuid tuleb arvestada nende kõrvalmõjuga seede-elundkonnale. Võib teha massaa?i, kui valu on kadunud. Samuti võib teha venitusharjutusi kestvusega 7 – 10 sek.

veinikaarija
    Member

kui verd hakkab tulema siis lõpeta kohe trenn ära ja pöördu arsti juurde

Kui sul ikka kuskilt verd tulema hakkab, siis on midagi totaalselt valesti…ma saan aru et naistel tuleb sealt altpoolt verd, aga meestel…?!

zon
    Member

Keskoolipäevilt bioloogiatunnist mäletan seda fakti, et mingisugune piimhape pidi inimesel pärast treeninguid lihastesse minema kyll, mis mikrovigastused eriti tundlikuks teeb. Äkki oskab mõni targem siinolijatest kommenteerida!

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.