Mida peaksin tegema ?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Mida peaksin tegema ?
- This topic has 2 replies, 2 voices, and was last updated 19 years, 6 months tagasi by
TANK.
-
AutorPostitused
-
juuli 26, 2006 at 5:39 p.l. #8062
Anonüümne
GuestKui läksin üle pika aja kaalule pidin silmad peast välja imestama.Olen 15,152cm pikk ja kaalun 67kg.
Küsisin õelt kuidas saab kolme kuuga nii palju juurde võtta,ta arvas et see on stressist.Tean et olin natsa ülekaaluline 55kg,kuid 11 kg on liig!Kuidas saada oma kaal normaalseks?Varem käisin jõusaalis,kas see aitaks vormi saada ?Mis harjutusi soovitaksite mulle?Ma ei oska midagi kohe teha.Varem olen kannatanud buliimia käes,kardan et hakkan seda jäledust otsast peale kannatama.Ma tean, et oleksin pidanud otsingut kasutama,aga ma ei oska midagi konkreetset välja leida.Äkki peaksin jõusaalis treeneri teenuseid kasutama?Palun aidake mind,olen päriselt mures enda tervise pärast.Ma arvasin algul et lähen arsti juurde et saada nõu ja toitumisprogramm,aga ma ei taha minna ja ma kardan ning ma tean et ma ei lähe ka sinna edaspidi.Palun andke nõu toitumise ja trenni kohta.
juuli 26, 2006 at 6:22 p.l. #88019shreku
MemberHea variant on minna jõusaali ja treenida seal treeneri järelvalve all. Kaalu alandamise eesmärgil soovitaks mina käija 2-3x jõusaalis(1h peaks täiesti piisama iga kord). Lisaks sellele teeks veel 4x aeroobset trenni(ujumine, jooksmine, rattasõit, rullitamine). Joosmisega võiks aga natuke oodata kuni ülekaal pole enam nii suur(kaitsmaks liigeseid liigse koormuse eest). Aeroobsed sessid tee nii u. 40 min. pikkused(soovitaks ujumisega aeroobseid trenne sisustada).
Toitumise kohta saab head infot artiklist Vormitegemine II. Artikli lõpus on need toiduained, mida peaks toidu ajal tarbima. Loomulikult peavad nad tasakaalus olema(nt. 30% valke, 60% süsivesikuid ja 10% rasvu). Tarbi lisaks veel oomega-3 ja oomega-6 rasvhappeid(nt. linaseseemneõli siit samast amazoni poest). Apteekides müüakse oomega-3, kuid vaata, et nad oleks kapslite näol kus oomega-3 on vedelas olekus. Point on selles, et tabletina oomega-3 ei täida oma ülesannet.
Arvuta välja oma baasainevahetus(tööriistade all on selleks BAV arvuti). Siis korruta see aktiivsus konfitsendiga(selle saad leida ka Vormitegemine II artikli alt).
Pane paika kindlad eesmärgid, mida tahad saavutada(pane realistlikud tulemused nt. mahud ära mõnda topi vms). Ära kindalsti kohku kui kaal alguses isegi natuke suureneb. Vahel lihtsalt on nii, sest keha harjub uue kavaga. Samas ei lange kaal ka ühtlases joones. Mõni nädal kaotad kilo, teisel aga mitte midagi. Optimaalne kaalukadu nädals on u. 0,5kg. Järjepidevalt tegutsedes jõuad eesmärkideni. Ja kui vahel juhtubki, et patustda mõne maiusega pole hullu. Vahest ikka juhtub.
Leia endale keegi, kes sind toetab sel ajal kui dieedil oled. Vahel on päris raskeid hetki. Siis aitab see inimene sind, et sa ei murduks.
EDU!!!
juuli 26, 2006 at 8:52 p.l. #88031TANK
MemberSiin on kohe 2 head võistlusteks valmistumise artikklit.
http://www.amazon.ee/main.php?main=artikke…mp;top=top.lime
ja
http://www.amazon.ee/main.php?main=artikke…mp;top=top.lime
paari kuuga on ennast väga reljeefseks võimalik saada…. kõik on ainult sinu tahtejõu küsimus
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.