Lisaks sellele on velotrenažööril väntamine sama põnev kui värvi kuivamise jälgimine ” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina eelistaks 99 juhul 100-st ikkagi jalgratast, tüdimus tekib palju aeglasemalt kui velotrenžööril. ” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ongi põnev.Mina olen enamuse vilme trenazhööri otsas ära vaadanud, ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ongi põnev.Mina olen enamuse vilme trenazhööri otsas ära vaadanud, ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Vaadata telekast Tour de France ja kaasa vändata ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pole paha ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Vaadata telekast Tour de France ja kaasa vändata ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pole paha ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tour de Ski’d vaatasin küll, ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>