Mida oodata?
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Mida oodata?
- This topic has 63 replies, 14 voices, and was last updated 13 years tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 6, 2013 at 7:57 p.l. #333976
Tragl
MemberNo ausalt öeldes ei ole palju inimesi, kes eelmainitud kaupu ikka poehinnast ju madalamalt saavad, selleks peab käpp kusagil sees olema…
Aga jh, kui nii mäelda, et kanafileed, singid, jogurdid, siis tuleb küll jh 100 euri kanti …
Sõltub, kus elad. Kui maal, käed otsas ja tahtmist ka, saad mitmesuguseid vilju, marju ja rohelist kraami otse peenralt. Valgu jaoks eriti raha pole – paned nt uba maha. Jõest-järvest annab kala püüda. Võib-olla annab pidada ka kanu – munad omast käest võtta.
Poodides on soodusmüügid – võib osta mõningaid asju varuga (kuivained, kohupiim) jne.
jaanuar 6, 2013 at 8:05 p.l. #333977Sarge
MemberEi kõla mitmekesise toitumisena.
See, kas on kallis või mitte sõltub sellest, kas elad üksi, kus elad, kas on võimalus kraami poehinnast odavamalt saada jne.
Mis on mitmekesine toitumine? Pihvid, viinerid, kanafilee, sink, liha, munad, sardellid, verivorstid??? Kõrvale kartult, makarone, nuudleid, riisi, friikartuleid? Burkse, pelmeene, pitsat, jäätist vms? Ma võin nii palju öelda, et ma sõin päevast päeva samu asju, aga päeva jooksul olid kõik toidukorrad erinevad. Kuna poes on tervislikke asju piiratud koguses, siis ei jää muud võimalust kui iga päev samu asju süüa ja mina ei kurda.
jaanuar 6, 2013 at 8:08 p.l. #333979Tragl
MemberMis on mitmekesine toitumine? Pihvid, viinerid, kanafilee, sink, liha, munad, sardellid, verivorstid??? Kõrvale kartult, makarone, nuudleid, riisi, friikartuleid? Burkse, pelmeene, pitsat, jäätist vms? Ma võin nii palju öelda, et ma sõin päevast päeva samu asju, aga päeva jooksul olid kõik toidukorrad erinevad. Kuna poes on tervislikke asju piiratud koguses, siis ei jää muud võimalust kui iga päev samu asju süüa ja mina ei kurda.
Kuhu jäid puu- ja juurviljad? Sa rääkisid kevadisest võistlusvormist – seega dieediperiood, mil kogused olid niigi minimaalsed? Palju kulutused nt täna on? Ja ei võtnud mitte ühtegi lisandit?
jaanuar 6, 2013 at 8:18 p.l. #333980TomiP
MemberKuhu jäid puu- ja juurviljad? Sa rääkisid kevadisest võistlusvormist – seega dieediperiood, mil kogused olid niigi minimaalsed? Palju kulutused nt täna on? Ja ei võtnud mitte ühtegi lisandit?
Valgusheike joob sarge ma usun kindlasti ju ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 6, 2013 at 8:21 p.l. #333981moonwish
MemberOsta endale kummilindid.Saab kõik lihased ilusti läbi töötada, ei ole kallid, ei võta ruumi …
ja …
ja naistele sobivad üldse väga hästi.
Oma elukaaslasel kangitrenni ma teha ei luba, kummilindid on aga OK,

Kummilindid, ja edasi? Ma ei oska selle lindiga mitte midagi hetkel peale hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ei kujuta ettegi, milline see lint olema peaks. Vajan mingit veel lihtsamat algust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõhulihaste-jutt oli selline my piece of cake soovitus, need võtan kasutusele.Jalgratas on ka muidu tore asi – olen rattaga suvel tööl käinud küll, ja isegi rulluiskudega – aga 10 km 2x päevas, kaks titte pakiraamil ja ehk veel poekotid lenksu otsas? Ei kujuta jälle ette (maa-külmand-kärss-kärnas-jutt onju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Tegelikult ma ei püüa üldse järjest kõiki soovitusi maha teha (kui ehk nii tundub) – ma loen huviga ja heameelega ja lihtsalt elimineerin need, mis hetkel ei sobi. Keep them going
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toitumiskava kohta:
Kõik see kala ja õnge jne jutt on muidu kena küll, aga infot on igal pool nii palju, et sellest õige, adekvaatne ja töötav asi enda jaoks välja õngitseda… tundub päris hiina keel esialgu. Ma saan aru küll, et kes on juba mõnda aega asja sees olnud, need oskavad juba intuitsiooni ja olemasolevate teadmiste baasil ridade vaheltki lugeda, aga ma veel küll ei oska. Igaüks müüb oma õnge ja teeb teise oma maha – ja esimesele kalapüügile minnaksegi ju ikka vanema inimese käekõrval. Sellepärast minu otsus oli toitumiskava tellida – teine inimene on seda toitumisteemat ja -teadust ehk aastaid õppinud ja katsetanud, tundub kuidagi ressursside raiskamisena seda mitte kasutada ja hakata ise põlve otsas leiutama. Eks ma siis õpin “töö käigus”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 6, 2013 at 8:21 p.l. #333982Archangel
Member100 Eurot kuus on ikka väga suur summa, kui aus olla… Vähemalt minule
??:”>Mu igakuine söögiarve on 250eur ning see on veel kokkuhoidlik.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kalmuse arve pidi olema 25eur päev.
jaanuar 6, 2013 at 8:22 p.l. #333983J.J
Member100 EUR ei ole palju. Mul läks ca 80-90 EUR.
Toiduaineteks olid sellised asjad:
muna, kanafilee, kanafilee sink, maitsestamata jogurt, piim, täistera makaronid, tatar, liha, sibul, marineeritud kurk, tomat, hapukapsas, täistera puder, juust, säästu limonaad, energiajoogid ja chick snack.
jaanuar 6, 2013 at 8:24 p.l. #333984moonwish
MemberAga ehk on mingit linki või õpetust vms, mis lintidega tegu jne?
jaanuar 6, 2013 at 8:25 p.l. #333985TomiP
Member
??:”>Mu igakuine söögiarve on 250eur ning see on veel kokkuhoidlik.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kalmuse arve pidi olema 25eur päev.

Kalmus sööb ka meist 2x rohkem ju..see loogiline
jaanuar 6, 2013 at 8:25 p.l. #333986J.J
MemberPole mõtet väitlustega teemat risustada……..Taavi, 100 EURi kuus on tõesti väga vähe. Kui sööd päevas 200 g kana siis teeb see kuus ca 40 EURi kana peale…………..
jaanuar 6, 2013 at 8:27 p.l. #333987lkv
MemberSellised kummilindid näiteks.
Jõuharjutused kummilintidega (Autor: Rein Jalak)
Palju harjutusi piltidega siin (inglise keeles)
Youtubes leiab kindlasti erinevaid harjutusi ja kindlasti ka kavasid.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 6, 2013 at 8:29 p.l. #333988TomiP
MemberSöögi mõistes kui arvutada, siis tuleb odavam vist teha üks valgusheik, kui osta poest kanafilee ja see ise valmis teha …
jaanuar 6, 2013 at 8:30 p.l. #333990moonwish
MemberTänan!
jaanuar 6, 2013 at 8:30 p.l. #333991TomiP
MemberSellised kummilindid näiteks.
Jõuharjutused kummilintidega (Autor: Rein Jalak)
Palju harjutusi piltidega siin (inglise keeles)
Youtubes leiab kindlasti erinevaid harjutusi ja kindlasti ka kavasid.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lkv jõudsin ette juba soovitustega …
aga panen ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See lint on selline, ainult meil poodided on need pikemad.
Ning kui kirjutada youtube elastic rubber band workout, siis selle kummiga on sul tegevust ikka väga kauaks.
jaanuar 6, 2013 at 8:35 p.l. #333989Tragl
MemberToitumiskava kohta:
Kõik see kala ja õnge jne jutt on muidu kena küll, aga infot on igal pool nii palju, et sellest õige, adekvaatne ja töötav asi enda jaoks välja õngitseda… tundub päris hiina keel esialgu. Ma saan aru küll, et kes on juba mõnda aega asja sees olnud, need oskavad juba intuitsiooni ja olemasolevate teadmiste baasil ridade vaheltki lugeda, aga ma veel küll ei oska. Igaüks müüb oma õnge ja teeb teise oma maha – ja esimesele kalapüügile minnaksegi ju ikka vanema inimese käekõrval. Sellepärast minu otsus oli toitumiskava tellida – teine inimene on seda toitumisteemat ja -teadust ehk aastaid õppinud ja katsetanud, tundub kuidagi ressursside raiskamisena seda mitte kasutada ja hakata ise põlve otsas leiutama. Eks ma siis õpin “töö käigus”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõikide alustajate kõige suurem probleem on see, et kuna teadmised puuduvad, siis ei suuda eristada ka seda, kes annab internetis õiget, kes vale nõu. Paraku pole teatud teadmisteta võimalik valida ka toitumiskava koostajat. Seega minu soovitus – loe esialgu nii palju kui võimalik ja siis kui tekib süsteem, hakka valikuid tegema.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.