Mida oodata?
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Mida oodata?
- This topic has 63 replies, 14 voices, and was last updated 13 years tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 6, 2013 at 4:32 p.l. #333942
moonwish
MemberIgatahes ma tellisingi nüüd toitumiskava. Nädal läheb vast aega, kuni valmis saab. Vähemalt võib siis loota, et saan ka mingilgi määral personaalselt tehtud asja, mitte “valmistoote”.
Trnažööri ostma kohe ei torma – mõni idee peab ju jaruks ka jääma. Aga seda tahaks ka veel teada, et kas sellisel “suts-siin-suts-seal” harjutuste tegemisel ka mingi mõte on või pigem mitte. No näiteks, et teen 30 kõhulihaste harjutust enne tööelminekut või 20 kätekõverdust aktuaalse kaamera ajal (mitte et ma niipalu jaksaksin, aga teoreetiliselt)? Niipalju kui ma lugenud olen, räägitakse ikka, et kehalisest tegevusest on kasu siis, kui on 3x nädalas ja vähemalt 30 minutit korraga.
jaanuar 6, 2013 at 4:38 p.l. #333943moonwish
MemberÜldiselt saab kodus kõik lihased läbi töödata kui pea tööle panna. Algaja võib saavutada vägagi ilusa vormi erinevate kehakaalu harjutustega ning mõningate abivahenditega nagu seljakott, käepidemega veekanistrid jms.
See on nüüd juba kõrgem pilotaaž onju
jaanuar 6, 2013 at 4:43 p.l. #333944Archangel
MemberIgatahes ma tellisingi nüüd toitumiskava. Nädal läheb vast aega, kuni valmis saab. Vähemalt võib siis loota, et saan ka mingilgi määral personaalselt tehtud asja, mitte “valmistoote”.
Trnažööri ostma kohe ei torma – mõni idee peab ju jaruks ka jääma. Aga seda tahaks ka veel teada, et kas sellisel “suts-siin-suts-seal” harjutuste tegemisel ka mingi mõte on või pigem mitte. No näiteks, et teen 30 kõhulihaste harjutust enne tööelminekut või 20 kätekõverdust aktuaalse kaamera ajal (mitte et ma niipalu jaksaksin, aga teoreetiliselt)? Niipalju kui ma lugenud olen, räägitakse ikka, et kehalisest tegevusest on kasu siis, kui on 3x nädalas ja vähemalt 30 minutit korraga.

Igasugune trenn tuleb mingil määral kasuks. Ning alguses ei peagi palju tegema. Ongi vaja harjutada nii keha, kui vaimu. Alustad paari harjutusega mida teed 10-15min üle päeva ning ajapikku teed rohkem, kauem, tihedamini jne. Leiad endale sobiva rütmi.
See on nüüd juba kõrgem pilotaaž onju

Konkreetne algaja (st mina) peab kõigepealt alustama sellest, et endale selgeks teha, millised on need lihased, mis tuleks üldse läbi töötada. Ja mis on kehakaalu harjutused?
Jah, seda küll. Tõin pigem välja selle, et trenni tegemine vormi saavutamiseks ei pea ilmtingimata toimuma saalis või väljas. Saab väga edukalt ka kodus teha ning isegi spetsiaalset inventari pole vaja, võib nutikusega ka igapäevastest vahenditest kasu olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kehakaalu harjutuste all pidasin silmas harjutusi kus pole abivahendeid vaja. Koormuseks on sinu enda keha. Nagu näiteks kükid, kätekõverdused, istulitõusud jne.
jaanuar 6, 2013 at 4:46 p.l. #333945Tragl
MemberPigem jh mõtlesin ennast ja enda tuttavaid, kes on selle läbi teinud. Kindlasti on erandeid, ei vaidle absoluutselt vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rahatud üliõpilased tavaliselt toitumiskavu ei ostagi. See on rohkem nende pärusmaa, kes tarbivad kuus 4-6 kotti Fasti pudingut.
jaanuar 6, 2013 at 5:44 p.l. #333953TomiP
MemberRahatud üliõpilased tavaliselt toitumiskavu ei ostagi. See on rohkem nende pärusmaa, kes tarbivad kuus 4-6 kotti Fasti pudingut.
Njaa sul õigus, samas tudeng võib kuu aega ka nuudlitel elada, kui on kinniseesmärk, et tahan saada põkkiks ja vajan selleks toitumiskava. raha läheb toitumiskava peale ja järgmiset õppetoetusest hakkab seda täitma ja tulemused on vartsti näha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õppetoetusest õppetoetuseni
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Prioriteedid tuleb paka panna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
jaanuar 6, 2013 at 5:45 p.l. #333954priit002
MemberRahatu üliõpilane võiks osata lugeda vähemalt küllalt,et osata oma toitumuist, kui mitte ümber teha, siis vähemalt korrigeerida. Toitumiskava on lihtne ja kiire vimalus eesmärgile lähenemiseks. Alati saab ka ise vähehaaval asja parandada. Ja need “rahatud” üliõpilased on esimesed kes lisandeid enda imerohuks peavad!
jaanuar 6, 2013 at 5:48 p.l. #333948TomiP
MemberRahatu üliõpilane võiks osata lugeda vähemalt küllalt,et osata oma toitumuist, kui mitte ümber teha, siis vähemalt korrigeerida. Toitumiskava on lihtne ja kiire vimalus eesmärgile lähenemiseks. Alati saab ka ise vähehaaval asja parandada. Ja need “rahatud” üliõpilased on esimesed kes lisandeid enda imerohuks peavad!
Mõistlikum ongi ” rahatul ” tudengil ise enne proovida enda sööki korrigeerida. Kindlasti juba siis tulevad head tulemused, kui on tegemist ka väikestviisi trenniinimesega ja see kallis toitumiskava jääb tellimata ja selle raha eest saab järjekordse suure peo maha pidada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 6, 2013 at 5:56 p.l. #333957Tragl
MemberToitumiskava on kala andmine sellele, kes vajab õnge. Pakuks, et paljudel juhtudel on selle koostamine kasulikum tegijale kui tellijale.
jaanuar 6, 2013 at 6:10 p.l. #333960ROtter
MemberToitumiskava on kala andmine sellele, kes vajab õnge. Pakuks, et paljudel juhtudel on selle koostamine kasulikum tegijale kui tellijale.
Õige. Kõigepealt tuleb anda õng ja siis müüa kala.
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 6, 2013 at 6:25 p.l. #333961daemonium
jaanuar 6, 2013 at 7:07 p.l. #333968Sarge
MemberEbaregulaarne trenn võib isegi kahjulikum olla kui pidev trenn. Suts-siin-suts-seal ei soovitaks. Aga soovitaksin rohkem liikumist jalgsi. Pargid auto kõige tagumisse parkla nurka tööl-poes. Kasutad trennis käimiseks jalgratast kevade poole siis (10km ongi hea paarkümmend minutit rahulikku soojendust).
Rahatu tudeng nagu ma ise olen, siis toitumiskava tuleb kõvasti odavam tellida kui nuudlite peal elada. Selle asemel, et 80 pakki nuudleid osta saaksid juba toitumiskava. Kui on piisavalt pädev kavade tegija, siis ta võtab seda arvesse, et oled tudeng ja paneb kõige odavamatest asjadest kava kokku. Kui aga satud halva “treeneri” otsa, siis jama lugu. Mina ise suutsin oma kevadise võistlusvormi saada alla 100 EUR kuus (see, mis on minu signatuuri pildiks). Paneb mõtlema!?
jaanuar 6, 2013 at 7:17 p.l. #333970TomiP
MemberRahatu tudeng nagu ma ise olen, siis toitumiskava tuleb kõvasti odavam tellida kui nuudlite peal elada. Selle asemel, et 80 pakki nuudleid osta saaksid juba toitumiskava. Kui on piisavalt pädev kavade tegija, siis ta võtab seda arvesse, et oled tudeng ja paneb kõige odavamatest asjadest kava kokku. Kui aga satud halva “treeneri” otsa, siis jama lugu. Mina ise suutsin oma kevadise võistlusvormi saada alla 100 EUR kuus (see, mis on minu signatuuri pildiks). Paneb mõtlema!?
100 Eurot kuus on ikka väga suur summa, kui aus olla… Vähemalt minule
jaanuar 6, 2013 at 7:38 p.l. #333972Sarge
Member100 Eurot kuus on ikka väga suur summa, kui aus olla… Vähemalt minule
100 EUR ei ole palju. Mul läks ca 80-90 EUR.
Toiduaineteks olid sellised asjad:
muna, kanafilee, kanafilee sink, maitsestamata jogurt, piim, täistera makaronid, tatar, liha, sibul, marineeritud kurk, tomat, hapukapsas, täistera puder, juust, säästu limonaad, energiajoogid ja chick snack.
jaanuar 6, 2013 at 7:43 p.l. #333973Tragl
Member100 EUR ei ole palju. Mul läks ca 80-90 EUR.
Toiduaineteks olid sellised asjad:
muna, kanafilee, kanafilee sink, maitsestamata jogurt, piim, täistera makaronid, tatar, liha, sibul, marineeritud kurk, tomat, hapukapsas, täistera puder, juust, säästu limonaad, energiajoogid ja chick snack.
Ei kõla mitmekesise toitumisena.
See, kas on kallis või mitte sõltub sellest, kas elad üksi, kus elad, kas on võimalus kraami poehinnast odavamalt saada jne.
jaanuar 6, 2013 at 7:46 p.l. #333974TomiP
MemberNo ausalt öeldes ei ole palju inimesi, kes eelmainitud kaupu ikka poehinnast ju madalamalt saavad, selleks peab käpp kusagil sees olema…
Aga jh, kui nii mäelda, et kanafileed, singid, jogurdid, siis tuleb küll jh 100 euri kanti …
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.