Mida naised kulturistidest arvavad
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Mida naised kulturistidest arvavad
- This topic has 33 replies, 22 voices, and was last updated 18 years, 6 months tagasi by
rainisk.
-
AutorPostitused
-
juuli 28, 2007 at 9:34 p.l. #120379
Angel-liis
MemberKui ma käisin 2002-2003 kodulinnas (elanikke ca 2000) jooksmas siis oli ka omamoodi momente. Jooksin kodust metsa, ja sealt tagasi, ja rada metsani käis siis läbi tänavate. Ja kui ma jooksin siis küsiti mult tee peal kaks korda küsimust, mis jääb alatiseks meelde ilmselt. Üks küsimus oli, et kelle eest ma jooksen, ja teine küsimus oli, et miks ma jooksen. Seal keegi ei jooksnud, ja see oli ebatavaline, ja seetõttu ka sedalaadi küsimused olid asjakohased. Mõni viskas ka nalja, et kas jooksen Tartu vms, need olid arusaadavamad kommentaarid.Heh, aga mul tuttava ema läks Võrus kepikõndi tegema ja järgmine päev pasundas sellest terve küla
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõik vaatasid miskipärast viltu ja naersid, et on ikka imelik
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jumal tänatud, et ise õigel ajal tulema sain
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 29, 2007 at 7:03 e.l. #120388shreku
MemberEga jah. Lihtsam on naerda nende üle, kes trenni teevad kui ise oma pekist perset liigutada. Kurb aga tõsi.
juuli 29, 2007 at 7:22 e.l. #120390Aile
MemberEks see Eesti ikka natuke “lomp” on (…aga v2ga armas Lombike
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Inimesed siis vastavalt sellele ka v2hetolerantsed jne.Minu elu ei ole kyll muutunud, kas ma tegelesin kulturismiga rohkem v6i v2hem. Mind on alati natuke liiga palju t2hele pandud (et 2kki ei ole eestlane jne… MA OLEN ROHKEM EESTLANE, KUI TEIE K6IK KOKKU…). Vananedes l2heb vast elu rahulikumaks. 8eldakse, et mingist east alates muutub inimene “n2htamatuks”. St ma ei oska t2hele panna vahet, roosa triibuga v6i ilma. Mul oleks nagu kogu aeg “roosad triibud”
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ys mul kama, kui neil enam midagi muud teha ei ole, kui arvustada kulturiste v6i jooksjaid v6i keda iganes. M6telge, kui igav neil oleks ilma teieta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei l2heneks teemale selliselt. Mulle ei meeldi, kui kulturist on muutunud sisuliselt eluv6imetuks. Sama v6ib 8elda k6ikide sportlaste kohta, kes on suures yletreeningus. L2bip6lemine ei ole atraktiivne mitte mingil alal.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 29, 2007 at 10:45 e.l. #120399rainisk
MemberMida mina arvan “PEREKOOLIST” saab lugeda siit —> mõttetu kanade (või siis kägude) kaagutamine.Enamus istuvad õhtul kodus oma ahtrit laiaks ja … nutava, et mees ei austa neid, aeleb ringi ja joob liiga palju; laps on halb; pesu ei taha ise sirgeks minna ja tolm kasvab üle pea, mehe juurest ei saa ära minna, kuna siis pole millegi eest elada või palk on selleks liiga väike
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jube saamatute inimeste klubi sinna kokku kogunenud. Kuidas saab kulturist-sportliku kehaga mees meeldida kui oma mees on kõike muud kui sportlik
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täiesti nõus sinuga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu arvamus kulturistide välimuse kohta on viimase 2, 5 aasta jooksul ikka totaalselt muutunud. Varem ma vaatasin ja nägin ainult koledat lihamäge..ikka fuihh ja fuihh nagu mu sõbranna praegu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Näitasin talle mingipäev Kalmuse pilti näiteks ja oh mis näoilme tuli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Aga kui mina vaatan siis näen hoopis ilu, mitte midagi jubedat. Et harjunud vist juba…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul oli ka sama lugu, kui hakkasin pea 3 aastat tagasi ennast vaikselt liigutama, seisis sugulase jõusaalis mingi valgupulbri pakend kus oli peal päris tõsine härg. Siis mõtlesin kah, et selliseks küll saada ei tahaks, aga kui nägin kui palju vaeva peavad nad nägema ja kui juba endal hakkas mingi lihas kasvama siis mu seisukohad muutusid. Ja päris totaalselt.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.