Mida naised kulturistidest arvavad
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Mida naised kulturistidest arvavad
- This topic has 33 replies, 22 voices, and was last updated 18 years, 6 months tagasi by
rainisk.
-
AutorPostitused
-
juuli 20, 2007 at 1:57 p.l. #119682
bumer_2
MemberNaistele ei meeldi võibolla tippkulturistid, kes tõesti tõsised “kollid” on, aga kindlasti ei ole naistel mitte midagi harrastajate vastu, kellel tavalisest mehest veidi enam lihast ja madal rasvaprotsent.
Teine probleem on jah see, et näiteks armukeseks soovitakse pigem lihastes ja vormis tüüpi, samas meheks tahetakse pigem “tavalist” tüüpi, sest temaga koos on “ohutum”.
Tippkulturism on äärmus, ja äärmused meeldivad tõesti vähestele. Aga näidake naistele Colemani või Cutleri asemel näiteks 185/90 meest, kellel rasvaprotsent 10 ringis ja ükski naine ei ütle, et ta kole on. Ometi ei ole selline isend “tavaline mees” vaid läheb rohkem sinna “kulturisti” alla.
juuli 20, 2007 at 9:17 p.l. #119711Liinu
MemberTunnistan ka ausalt, et vaatan muusklitele järgi… JA kuidas veel..
ma ei tea….üleliia suurte lihastega endale vist ei taha (aga iialgi ei ütle iial)… aga meeldivad sellegi poolest..
juuli 20, 2007 at 9:42 p.l. #119712matti
MemberKui ma oleksin naene siis ma käiksin aint lihaseliste meestega.
juuli 20, 2007 at 10:30 p.l. #119715QWE8
MemberTerves kehas terve vaim – ma arvan, et seda tajuvad tahtmatult ka naised. Samas… kuna kulturism on asi millega tegeletakse 24/7/365 , siis naistele võib see tunduda maaniana ning hirm vähese pühendumise ees on siis suur . Õllekõhuga kriips on vähem atraktiivsem teistele naistele, istub pigem kodus teleka ees ja on seega safe-bet
juuli 21, 2007 at 6:16 p.l. #119745katsi
MemberMida mina arvan “PEREKOOLIST” saab lugeda siit —> mõttetu kanade (või siis kägude) kaagutamine.
Enamus istuvad õhtul kodus oma ahtrit laiaks ja … nutava, et mees ei austa neid, aeleb ringi ja joob liiga palju; laps on halb; pesu ei taha ise sirgeks minna ja tolm kasvab üle pea, mehe juurest ei saa ära minna, kuna siis pole millegi eest elada või palk on selleks liiga väike
juuli 21, 2007 at 6:31 p.l. #119746matti
MemberMida mina arvan “PEREKOOLIST” saab lugeda siit —> mõttetu kanade (või siis kägude) kaagutamine.Enamus istuvad õhtul kodus oma ahtrit laiaks ja … nutava, et mees ei austa neid, aeleb ringi ja joob liiga palju; laps on halb; pesu ei taha ise sirgeks minna ja tolm kasvab üle pea, mehe juurest ei saa ära minna, kuna siis pole millegi eest elada või palk on selleks liiga väike
Jube saamatute inimeste klubi sinna kokku kogunenud. Kuidas saab kulturist-sportliku kehaga mees meeldida kui oma mees on kõike muud kui sportlik

Aga mida arvad sina,kui naine,kulturistidest?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 21, 2007 at 7:53 p.l. #119753Sirkku
MemberNoh, võib-olla mitte kõik, aga minu tuttavatest ei meeldi kulturistid kellelegi. Vähemalt nemd nii ütlevad. Nii et ma julgeks pakkuda, et 90% naistest arvavad samamoodi, nagu seal foorumis kirjutati.Kuulun siis 10% hulka.
Mulle meeldivad inimesed, kes millegagi pühendunult tegelevad.
juuli 23, 2007 at 11:09 e.l. #119865shreku
MemberEnamusele meeldivad kõhulihased ja madal rasva%, kuid selle saavutamise protsess meeldib vähestele. Protsess on raske, kuid teostatav. Samas aga ei meeldi paljudele see, et siis peab sööma korralikult(kellaajad ja trenn). Paljude meelest on see ebanormaalne. St., et ei näha lihasdest kaugemale.
Kulturism on sellise protsessi ekstreemusus, kuid heas vormis püsimine vajab samuti sellist elustiili(mitte küll nii suures mahus). Ma kaldun praegu teemast kõrvale, kuid siiski on see asjakohane.
juuli 28, 2007 at 9:37 e.l. #120329Angel-liis
MemberMinu arvamus kulturistide välimuse kohta on viimase 2, 5 aasta jooksul ikka totaalselt muutunud. Varem ma vaatasin ja nägin ainult koledat lihamäge..ikka fuihh ja fuihh nagu mu sõbranna praegu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Näitasin talle mingipäev Kalmuse pilti näiteks ja oh mis näoilme tuli
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Aga kui mina vaatan siis näen hoopis ilu, mitte midagi jubedat. Et harjunud vist juba…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 28, 2007 at 9:53 e.l. #120332L6viLeo
MemberKusjuures kui aus olla siis ma aastaid tagasi arvasin ka et kulturistidel ei ole jõudu ja et lihased on üles pumbatud. (aga, arvasin ka et jõudu on natuke rohkem ikka, kui keskmisel eesti mehel).Selle müüdi peale et kulturistidel jõudu pole, vastas kunagi Kivikas hästi(s6ber rääkis mulle). Nimelt üks ajakirjanik küsis tema käest “et kas on tõsi et kulturistidel on ainult ülespumbatud lihased ja j6udu ei ole”. Kivikas ütles selle peale, umbes nii et ” jah 110kg teem sooja”
Nii, et kes sellise mõttetu müüdiga kukil keksib…
juuli 28, 2007 at 3:05 p.l. #120345MEE
Memberkui mees vaatab naist välimuse järgi -> sexist !
naine vaatab meest välimuse järgi on normaalne…
müstika nende naistega ikka. See nagu USA fenomen, et naised tahavad haritud ja ülikonnas meest a voodisse läheks parema mehega räpase ehitajaga, kellel ei mõistust ega raha. Et siis rahulolu puudub tegelikult… ole kes sa oled.. inimene tüdineb ja tahab muud/enamat. It`s not about the goal, its about the chase
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei.. olgu ta nagu on a loeb ikkagi see kes on inimene hingelt. Olgu või piltilus aga kui sellisega koos olla ei suuda siis pole sellest piltilust kasu kah. Vanaks koos jäädes keha kaob ka see füüsiline ilu vaikselt, siis jama kui pole mentaalsel tasemel sidet tekkinud. Ei kujutaks ette endale puhast fitnessisti naisena. Aeg on meil kõigil ju limiteeritud, seega välimus oleks küll super aga vot kogu muu know-how või haridus või emadus või sõprus võib lonkama hakata.
juuli 28, 2007 at 9:02 p.l. #120375alr89
MemberSama teema mis enamust eestlastest ei ole üldse tolerantsed teiste inimeste suhtes kes kasvõi veidi teistest erinevad pean silmas stiili.
juuli 28, 2007 at 9:12 p.l. #120376Angel-liis
MemberSama teema mis enamust eestlastest ei ole üldse tolerantsed teiste inimeste suhtes kes kasvõi veidi teistest erinevad pean silmas stiili.Kusjuures Tallinnas on asi ikka väga ok võrreldes väikeste kohtadega nagu Võru. Sea on nii, et kui juustesse roosad triibud peaksid julgema teha siis vahib pool linna sind teistmoodi ;S
juuli 28, 2007 at 9:20 p.l. #120377alr89
MemberKusjuures Tallinnas on asi ikka väga ok võreldes väikeste kohtadega nagu Võru. Sea on nii, et kui juustesse roosad triibud peaksid julgema teha siis vahib pool linna sind teistmoodi ;Sma tartus siin vahitakse küll imelikult
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sõimama julgetakse ka suure kambaga tulla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja siis paar korda on kallale ka tuldud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 28, 2007 at 9:29 p.l. #120378asdfghjkl
MemberKui ma käisin 2002-2003 kodulinnas (elanikke ca 2000) jooksmas siis oli ka omamoodi momente. Jooksin kodust metsa, ja sealt tagasi, ja rada metsani käis siis läbi tänavate. Ja kui ma jooksin siis küsiti mult tee peal kaks korda küsimust, mis jääb alatiseks meelde ilmselt. Üks küsimus oli, et kelle eest ma jooksen, ja teine küsimus oli, et miks ma jooksen. Seal keegi ei jooksnud, ja see oli ebatavaline, ja seetõttu ka sedalaadi küsimused olid asjakohased. Mõni viskas ka nalja, et kas jooksen Tartu vms, need olid arusaadavamad kommentaarid.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.