Mida muuta hetkel toitumise juures ?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Mida muuta hetkel toitumise juures ?
- This topic has 6 replies, 6 voices, and was last updated 16 years tagasi by
Vilps.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 20, 2010 at 9:56 p.l. #21229
priit999
MemberHommik:
8:00
üks 2* sai, mille vahel on juust. Selle panen no. võileiva fritüüri ja lasen asja kaunis pehmkes ja juustu sulama.
Tavalised hommikuhelbed ( need täitsa tavalised maitsestamata ) + piim
Tass musta Kohvi.
Kui jõuan söön 1-2 keedetud muna, aga seda nagu jah tavaliselt ei jõua, pigem võtan 1 õuna autosse kaasa.
12:00
Mineks kohaliku sööklasse
Kindel mats, mida ma alati võtan on pool suppi. Supid on erinevad iga päev.
Peale supi võtan pool portsu makarone, koos siis mingi kastme ja kapsaga või võtan pool praadi šnitslit.
Valik on suur.
Juua kõrvale midagi ei võta tavaliselt.
16:00-17-18:00 Jõusaali, teen kas tund või 2 trenni, see sõltub täitsa tujust.
18:00 + suts jõuan kodu, kuna jõusaal on mul suht ukse ees.
Kodus ootab tavaliselt igapäev väga erinev menüü, aga kindel on see, et vähemalt 2 keedetud muna, koos hapukoorega see menüü sisaldab.
Tavaliselt on siis, kas keedu/ ahjukartu, koos sealihaga. Teine variant on makaronid, koos kastme vms.
Peale seda sööki libistan rahulikult vett mõnuga.
Vett tarbin tegelikult kogu õhta ja tööl olles, nii kui janu tekib.
8:30 – 15:30 tööl olles tarbin 2-3 tassi kohvi.
Nii, tahaks nüüd teada, kas asjad on väga võssa või midagi õiget ka ?
Eesmärk on siis kasvatada lihast ja alandada mõniti kaalu. Ütleme nii, et ma olen sellest staadiumis, kus pekist tuleb vorpida lihast.
Kui on soovitusi siis tuld !
Magus: Söön väga väga harva, kord kuus vb.
Rämpstoit: Vahepeal saab tellitud pitsat, aga see on ka max 1 kord kuus.
Alkoholi tarbin nädalavahetustel, kui on põhjust.
jaanuar 20, 2010 at 9:59 p.l. #251147Jarmo Oberst
MemberHommikusöök kindlasti toekamaks, vabandus, et pole aega süüa ei kehti. Tuleb varem ärgata lihtsalt
jaanuar 21, 2010 at 8:04 e.l. #251170Beljo
MemberMa loodan, et see on mingi huumorimees siis

No pekist, lihast vorpida ei saa, see on selge…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja toitumine sassis omadega. Võta omale treeningkava, mitte ära treeni olenevalt tujust.
jaanuar 21, 2010 at 4:43 p.l. #251311priit999
MemberMa loodan, et see on mingi huumorimees siis
No pekist, lihast vorpida ei saa, see on selge…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja toitumine sassis omadega. Võta omale treeningkava, mitte ära treeni olenevalt tujust.
See oli rohkem seda moodi, et pekk tuleb ära põletada ja sealt alt ehk hakkab lihas paisuma.
Paistab, et sellest olenevalt tujust treenimine on ikkagi mulle kõvasti juurde ka andnud.
Mis toitumisel viga on siis ?
jaanuar 21, 2010 at 6:05 p.l. #251337LaizeN
MemberSee oli rohkem seda moodi, et pekk tuleb ära põletada ja sealt alt ehk hakkab lihas paisuma.Paistab, et sellest olenevalt tujust treenimine on ikkagi mulle kõvasti juurde ka andnud.
Mis toitumisel viga on siis ?
Puudub,
pane otsingusse toitumine, mass, või midagi selle laadset ja hari ennast
jaanuar 21, 2010 at 6:16 p.l. #251339Amarillo
Memberkõike peale munade
jaanuar 21, 2010 at 7:33 p.l. #251361Vilps
MemberEesmärk on siis kasvatada lihast ja alandada mõniti kaalu. Ütleme nii, et ma olen sellest staadiumis, kus pekist tuleb vorpida lihast.Ilmselt kõige lihtsam on sul tõesti tellida toitumiskava. Hetkel on sinu kava nö. keskmise eestlase menüü, millega suurt imet korda ei saada.
Eesmärk kaotada pekk ja asendada see lihasega?
AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)- You must be logged in to reply to this topic.