kle…sina, kukeharjaga, räägi mulle ka oma saladusest mida sa sööd? sa valku ka tarbid? ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Jokker: Vaadake! Ega ma olen ikka kõvasti arenenud!
Dennis: Ikebana on jaapanlaste iidne lilleseadekunst, mille juured ulatuvad juba 6. sajandisse. Esialgsest budistlikule altarile lillede ohverdamise kombest kujunes ikebana iseseisvaks kunstiliigiks 14.-16. sajandil. Praegu tuntakse Jaapanis üle 3000 erineva ikebana koolkonna. Erinevalt Euroopa seadest ei ole ikebana mõeldud kaasavõtmiseks ega kinkimiseks. Seade valmistatakse kohapeal, tavaliselt külaliste tervitamiseks või ruumi kaunistamiseks. Kõige tähtsamaks peetakse ikebanas seade vastavust aastaajale. Ikebana väljendab inimese kokkukuuluvust loodusega. Taimed peavad vaasis näiva elavana. Ikebana kõrgeimaks ideaaliks on rahu ja harmoonia saavutamine taimedega tegelemise kaudu.
dennis vast mõtles et “kasvaja pole naljaasi, sellega ei eputada” või et kulla mees kui sa arvad et see on midagi siis ma ei julge mõeldagi mida sa arvavat olema “ülakorrusel” ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mida see harjaga valge siin kekutab, endal käsi nagu mu tütrel paar aastat tagasi, kuid jah – õnneks sööb tema nüüd hommikuti terve kausitäie putru ära ning see mure ka murtud