Mida ma valesti teen?
- This topic has 14 replies, 11 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
Sakurai.
-
AutorPostitused
-
oktoober 27, 2009 at 4:47 p.l. #19187
-webplix-
Membernii on lood , et teen trenni , hip-hoppi , 2xnädalas , kehaline 2xnädalas ja ja iga päev jooksu ja kõhu- ning seljalihaseid .
aga mulle tundub , et mu kõht läheb koguaeg üha suuremaks , kas ma teen liiga palju kõhulihaseid? peaksin rohkem aeroobset trenni tegema?
selgitage nüüd lollile , kuidas see asi käis , kuidas see seal kõhus toimub? teen oma pekki kõhulihasteks?
oktoober 27, 2009 at 5:13 p.l. #230726matroxx
Memberpekki pole võimalik lihasteks teha.kõht võib tõesti”paisuda” kui lihas kasvab,samas võibolla kogud rasva hoopis??sel juhul toitumine vale.
oktoober 27, 2009 at 6:50 p.l. #230734Andrek
MemberKõhulihaste treenimisega sa pekki maha ei saa, ainult treenid neid rohkem välja. Aeroobset trenni teed piisavalt, järelikult toitud valesti.
oktoober 27, 2009 at 7:09 p.l. #230737rennosport
MemberEga sa käimapeal ole juhuslikult
oktoober 27, 2009 at 8:33 p.l. #230743Acqua
MemberEsmalt sea toitumine korda.
Seejärel tee aeroobset ja põleta rasva.
Alles siis treeni kõhtu.
oktoober 27, 2009 at 8:51 p.l. #230746scubamonkey
MemberEga sa käimapeal ole juhuslikult
oktoober 27, 2009 at 10:05 p.l. #230753-webplix-
Memberma arvan , et asi on toitumises , aga ma ei suuda seda kuidagi paika panna:S ja rase ma ka kindlasti pole:D
et siis oli nii , et selle aasta jaanuaris kaalusin 83kg , läksin hip-hop trenni , suvel alguses kaalusin 69 kg kuskil , oktoobri kuu keskel kaalusin 66 kg , aga nüüd ei taha kaal enam kuidagi mooodi alla minna:(
oktoober 27, 2009 at 10:16 p.l. #230754-webplix-
Memberkui ma võtan mingi täpse toitumis kava endale ette , või dieedi või mingi värgi , kas ma pean siis seda terve oma elu jälgima?? või võtan alla ära nii palju kui tahan , ja edasi teen lihtsalt trenni , ja toitun enam-vähem tervislikult?
oktoober 28, 2009 at 9:03 e.l. #230794R.Thompson
Memberkui ma võtan mingi täpse toitumis kava endale ette , või dieedi või mingi värgi , kas ma pean siis seda terve oma elu jälgima?? või võtan alla ära nii palju kui tahan , ja edasi teen lihtsalt trenni , ja toitun enam-vähem tervislikult?Tervislik toitumine on alati olnud hea välimuse aluseks. Ei ole nii, et 1 kuu jälgin toitumist ning siis lasen asja käest ära. Dieediga on asi loomulikult teine.
oktoober 28, 2009 at 9:16 e.l. #230799-webplix-
Memberaga kui ma seda toitumis kava jälgin , siis nagu peangi terve elu seda jälgima?
oktoober 28, 2009 at 9:25 e.l. #230806Alger025
Memberaga kui ma seda toitumis kava jälgin , siis nagu peangi terve elu seda jälgima?Mitte ei pea terve elu seda kava jälgima, vaid terve elu tuleb tervislikult toituda!
oktoober 28, 2009 at 9:44 e.l. #230813Stardust
Memberkui ma võtan mingi täpse toitumis kava endale ette , või dieedi või mingi värgi , kas ma pean siis seda terve oma elu jälgima?? või võtan alla ära nii palju kui tahan , ja edasi teen lihtsalt trenni , ja toitun enam-vähem tervislikult?Kui sa oskad edaspidi tasakaalukalt süüa, nii et kaal säilib, siis ei pea. Kui ei oska, siis pead tõesti terve elu toitumist jälgima. Eeldus on muidugi, et selleks ajaks oled sa toitumispõhimõtetega niivõrd tuttav, et ei pea näpuga kavast järge ajama.
Kellel juba kord kaaluprobleem on olnud (va rasedus ja mingitest ajutistest teguriteks tulenevad kaalumuutused), ei saa enamasti üleöö “terveks”.
oktoober 28, 2009 at 9:48 e.l. #230817daemonium
Memberaga kui ma seda toitumis kava jälgin , siis nagu peangi terve elu seda jälgima?Sa ei pea …
anlt et sel juhul kaalud ilmselt peagi jälle 83kg,
oktoober 29, 2009 at 10:29 p.l. #231277-webplix-
Memberaga räägike sellist asja , et kas sinna kava peale läheb nagu palju raha , sesmõttes , et toitude peale , või on nagu tavalised toidud , ja kas seal on nagu mingi retseptid , et jahm , ei tea sellest suurt midagi:S?
oktoober 30, 2009 at 12:30 e.l. #231286Sakurai
Memberaga räägike sellist asja , et kas sinna kava peale läheb nagu palju raha , sesmõttes , et toitude peale , või on nagu tavalised toidud , ja kas seal on nagu mingi retseptid , et jahm , ei tea sellest suurt midagi:S?Ei ole see toidu peale minev rahasumma üldsegi nii hull, ära karda
AutorPostitusedViewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)- You must be logged in to reply to this topic.