Skip to main content

Mida lisaks võtta?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Mida lisaks võtta?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Autor
    Postitused
    krizz
    Member

Olen 25 aastane naine, teen nådalas 4-6 korda trenni. Våhemalt 2 korda nådalas jøusaalis, 1 kord spinning ja lisaks zumba. Sooviksin, et lihased tuleksid rohkem esile, kuid samas ei soovi suuri lihaseid. Toitun tervislikult-palju proteiini, køøgivilju, puuvilju ja tåisteravilja tooteid. Lisaks vøtan vaid omega 3 ja vitamiine. Mida oleks soovitav vøtta lisaks? Proteiini vøi kreatiini? Vøi hoopis miskit muud?

Tånud neile kes vastavad:)

gmaster
    Member

Mingi elementaarne valk ja süsivesik (mahl või dextro) võiks sobida küll.

jrx
    Member

Kui on aega normaalselt toituda, siis ei soovitaks midagi lisaks:) Võibolla lihtsalt toitumine üle vaadata veel. “Lihased välja” eeldusel et on olemas mingid lihased on rasvaprotsendi küsimus – järelikult peaksid seda lihtsalt aeglaselt ja rahulikult alandama samas mitte liigselt kaloreid piiramata, et lihast mitte kaotada.

Raivo Piiber
    Member

Suured lihased on 2 jõusaalitrenni, zumba ja spinningu puhul pelk unistus. Isegi kui meil on Sinuga suurtest lihastest erinev arusaam … <_<“>

post-1758-1295264009_thumb.jpg

krizz
    Member

Aitåh vastuste eest!

Pildil olev naine on våga heas vormis, kuid påris see pole minu eesmårk…Sooviksin ,et lihased tuleksid paremini esile, ei soovi olla nii lihaseline:)

Proovin esialgu paar kilo alla minna(kaalun 61 kg ja olen 165 cm pikk) ja kui olen 59-58 kg proovin hakata lisaks vøtma proteiini.

Tahaks just rasvast alla vøtta- proovin syya 3 pøhitoidukorda ja lisaks vahepalad(jogurt,puuviljad,påhklid).Påris toidukava mul kindlasti aega pole jålgida:)Kuid proovin alati syya tervislikult !

Sarge
    Member

Mineraale võib lisaks võtta

gmaster
    Member

Aitåh vastuste eest!

Pildil olev naine on våga heas vormis, kuid påris see pole minu eesmårk…Sooviksin ,et lihased tuleksid paremini esile, ei soovi olla nii lihaseline:)

Proovin esialgu paar kilo alla minna(kaalun 61 kg ja olen 165 cm pikk) ja kui olen 59-58 kg proovin hakata lisaks vøtma proteiini.

Tahaks just rasvast alla vøtta- proovin syya 3 pøhitoidukorda ja lisaks vahepalad(jogurt,puuviljad,påhklid).Påris toidukava mul kindlasti aega pole jålgida:)Kuid proovin alati syya tervislikult !

Valgu võtmiseks pole kohustuslikku või soovituslikku kaaluvahemikku

ROtter
    Member

Mineraale võib lisaks võtta
    Aile
    Member

Unusta ära.

Mul ei ole õnnestunud koostada ühtegi toitumiskava, kus oleks puudus mineraalaineid. Kui süüa päevas 400 – 500 g erinevaid köögivilju, saate varuga mineraalaineid. Naised võivad võtta aeg-ajalt Ferromaxi lisaks. Juurde võib võtta D3 vitamiini, v.a. suvekuudel.

Ferromax? Kas neiu on taimetoitlane?

ROtter
    Member

Ferromax? Kas neiu on taimetoitlane?

Loodus hoolitseb selle eest, et üleliigne Fe naistel ei kogune.

Aile
    Member

Loodus hoolitseb selle eest, et üleliigne Fe naistel ei kogune. <_<“>

Õige tähelepanek

ROtter
    Member

Aile
    Member

Toitun tervislikult-palju proteiini, tema sõnad.

Võib-olla saab palju, kui lisaks veel valgupulbrit võtta.

Jah… jätsin osad asjad lugemata.

Elaks US is…siis võiks seda soovitada.

krizz
    Member

Loodus hoolitseb selle eest, et üleliigne Fe naistel ei kogune.
    jrx
    Member

2 last on kindlasti väga hea:)

Aga, et lihased paremini välja tuleks, siis tuleb jah toidulaud üle vaadata, võid postitada siia oma paari päeva toitumise (sh vedelikutarbimine) ja saad kindlasti tagasisidet.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.