Skip to main content

mida eelstada??

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    herakles
    Member

Ma ole 68 kg ja ma tahax kaalus juurde võtta, kuid ei tea täpselt milliste toidulisanditega. Ma vaatasin amazoni veebipoes ringi ja silm jäi kahe toote peale: massilisaja Crash Weight Gainer (2000 g) – Koelbel ning proteiin Whey Lemon Super (1800 g) – Tai Kane. Kysimus olex selline, et kummat toodet eelistada ja mix??? ette tänades

hatebreed
    Member

Kui raha on siis osta mõlemad ära ja tarbi järgmiselt:massilisajat üks sheik kohe peale trenni ja tavalist proteiini 1 sheik enne magama minekut. Sheikide arvu võib päeva peale suurendada aga siis hakkab juba rahakott kõvasti kannatama. :???:”>

ero
    Member

Esiteks võta teadmiseks, et ükskõik kumba toodet sa ostad, selle lühikese ajaga sa palju juurde ei võta. Mõtle loogiliselt kui sööd lisaks tavatoidule 2000g pulbrit siis kasv ei saa ju olla nt 5000g. Loogiline.

Teiseks, on tegemist kahe erineva tootega 1) Crash Weight Gainer on toode kus on see valk + süsivesikud ning 2) Lemon Super (1800 g) on ainult valk.

Seega CWG on valmis toode aga WLS-le pead juurde panema süsivesikuid.( oleneb muidugi millal tarbid – eeldan, et peale trenni ? )

Kolmandaks: saad sa kaalus juurde võtta ainult siis, kui sa vaatad üle terve päeva menüü ning teed endale selgkes, et terve päeva lõikes oleksid sul kalorid ok.

Ott Kiivikas
    Member

Ideealis võiksid need kaks toodet korraga kasutusse võtta. Saad kätte nii süsivesikud massi ehitamiseks kui valgud. Suurem kogus CRWG , väiksem Lemonit.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.