Mida arvate ülakeha kavast?
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Mida arvate ülakeha kavast?
- This topic has 35 replies, 11 voices, and was last updated 20 years, 10 months tagasi by
erxs11.
-
AutorPostitused
-
märts 29, 2005 at 9:32 e.l. #51086
Don Diablo
MemberPraegune kava on nagu “kirik keset küla”. Enne seda tegin nn HIT programmi järgi kus esimese ja viimase kurnatuseni tehtud seeria vahet hoidsin 47 min nagu bodybuilding.com-is proffid soovitavad. Aga tulemused olid nigelad võrreldes praegusega. Võib ju teha paar lihasgruppi päevas ja 6p nädalas saalis rassida aga see pole mulle meeltmööda. Peab ka muuks aega jääma.See sekundite lugemine oli lihtsalt selline kiire meetod ja ei pruugi 100% tõele vastata. Kusjuures enamus harjutusi täielikult erinevad… mõne jaoks kulub rohkem aega, teise jaoks jälle vähem.
Selles olen täiesti nõus, et kvaliteet maksab, pole mõtet kangile meeletut raskust uhada kui sellega korralikult sooritust teha pole võimalik.
märts 29, 2005 at 10:09 e.l. #51087Tibkolllib
MemberKaua sa kulturismiga tegelenud oled? Usun, et tulevad ka sul ajad, kui sul ei jää muud üle kui hakata enda kava hakkima, sest muidu kannatab jällegi see kvaliteet…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kavadega on nii, nagu on. Kokkuvõttes võib öelda, et mida rohkem sellega tegeled seda paremini oskad vastavalt enda füüsilistele iseärasustele strateegiat kohandada…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jõudu igatahes ja alati tasub lugeda võimalikult erinevaid teooriaid, et enda jaox asi õigesti toimima panna… Ise olen praegu Mereväes – 2 kuud veel jäänud lõpuni. Üritan ka siin vaikselt tegutseda aga võimalused suht piiratud…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 29, 2005 at 10:28 e.l. #51090Don Diablo
MemberEi ole eriti kaua tegelenud veel. Aga mõttega olen asjajuures, niisama ei rassi kui ei tundu tulu tõusvat. Tegelt loodan ilma hakkimata esialgu saada sest tõesti ei tahaks saali elama minna. Aga eks aeg näitab.
Igatahes edu sulle sinna mereväkke. Kui 2 kuud lõpuni on siis peaks olema rohkem vaba aega, et trenni teha.
Edu
märts 29, 2005 at 10:35 e.l. #51091Tibkolllib
MemberAega selleks on piisavalt aga vahendeid ei ole piisavalt. Ülakehaga saab veel hakkama aga alakehaga on suht nigelad lood ja ei ole suur jooksu pooldaja, kui tahad lihast kasvatada. Ütleksin, et üritan seda vormi saavutada, mis mul enne siia tulekut oli – noorteaeg oli suht laastav lihase struktuurile ja noorteaja lõpuks oli välimuse ja raskusjõu arvelt hunnikus vastupidavust juurde tulnud… Nii, et vaikselt taastan ja arendan. Süüa saab normaalselt, valku võiks vähe rohkem olla menüüs ja 6 söögikorda…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga nuh, nagu ülemustel on kombeks minu soovide ja soovituste peale öelda: “Te olete siiski Eesti Kaitsejõududes noormees”. Sellised lood siis Mereväes. Siinse kogemuse põhjal võin vähemalt seisukohast öelda, et ma ei kasuta/ei ole siiani kasutanud enda jõusaalis kogu enda potentsiaali. Kunagi arvasin, et teen seda kogu aeg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siin saab tõsiselt aimu sellest, milleks inimene võimeline on…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 29, 2005 at 10:52 e.l. #51092Don Diablo
MemberJooks jah suht mõttetu ka minu jaoks…. parem ikka kükke ja pressi teha.
Aga kui vastupidavust on siis hiljem lihtsam raskustega mürada. Ei pea 3x hingama enne kui kangi maast rinnuni saad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 29, 2005 at 11:05 e.l. #51093erxs11
MemberVastupidavust saab sõjaväes ikka mõnusalt. Jooksmine, kätekõverdused ja lõuatõmme olid peale sõjaväge ikka kõval tasemel. Kahju ainult sellest, et kaal seal langes. Nüüd muidugi kaal tagasi ja vastupidavus kõvasti langenud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.