Mida arvate sellisest dieedist?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Mida arvate sellisest dieedist?
- This topic has 17 replies, 12 voices, and was last updated 18 years, 11 months tagasi by
daemonium.
-
AutorPostitused
-
märts 11, 2007 at 2:46 p.l. #10110
Mr.Y
MemberSelle dieedi nimi on kartulidieet, see on Tervisplussist ja tähendab et on väga tervislik ja kasulik, kuid seda sellised ajakirjas eestlastele soovitatakse. Kasutage 1 nädal ja kaotate kuni 3 kg.
Hommikusöök: Suhkruta tee või kohv, pressitud puuviljamahl
Lõunasöök: Ahjus küpsetatud koorega kartulid (ei mingit soola, rasva, või, margariini lisamist vm mis kaloreid annab. Maitsestada võib nt pipraga)
Õhtusöök: Mõõdukas koguses kartulipuljongit, klaas vett, mõõdukalt ahjus küpsetatud koorega kartuleid, suhkruta tee. (mina arvan, et see on super lahe eine – kartuli maitsega vesi, siis paljas vesi, siis teekotikesega solgutatud vesi ja lõpus näri natuke kartult peale)
NB! Toidukordade vahel võid juua ainult vett (see tähendab siis, et mitte mingit muud kaloreid sisaldavaid toiduaineid)
Minu arvates kokkuvõttes selle dieedi tervislikud plussid:
Sa sööd põhimõtteliselt ainult kartuleid, siis saad vähe vitamiine/mineraale jm antioksüdante, sest need kaaluvad palju su kehas
Sa sööd valku 0g, sest taimne ei lähe arvesse, aga halba loomset valku nädala aja jooksul mitte üldse!
Sa sööd rasvu 0g, sest kartulis 0,1g ei lähe arvesse, st põhimõtteliselt rasva ei söö, niimoodi ju rasva juurde ei tule ja vana ainult põleb.
Sa sööd ainult süsivesikuid nädal aega – kartulid ja mahl – erakordselt hea lahendus!
See dieet kestab ainult nädal aega, ehk siis haiglasse selle ajaga ei jõua. Kahjuks mõni võibolla kaotabki 2-3kg, armub selle efektiivsusesse ja jätkab seda veel kaua.
märts 11, 2007 at 3:44 p.l. #109258inside14
MemberKahjuks mõni võibolla kaotabki 2-3kg, armub selle efektiivsusesse ja jätkab seda veel kaua.Ning koliseb kondiklõbinal kokku, sest muud ju seal alles ei jää!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 11, 2007 at 3:52 p.l. #109263jrx
MemberTäiesti hull… keegi peaks aktiivselt avalikult võitlema selliste asjade vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 11, 2007 at 4:08 p.l. #109264Xero
MemberSee ei läheks läbi. Sa võid ju kaotad 3 kg, aga tervis variseks küll sellega kokku. Jõusaalihundile see ei sobiks.
märts 11, 2007 at 4:37 p.l. #109266Mr.Y
MemberSee ei läheks läbi. Sa võid ju kaotad 3 kg, aga tervis variseks küll sellega kokku. Jõusaalihundile see ei sobiks.Tervispluss ei olegi mõeldud jõusaalis treenijatele, vaid kõikidele inimestele, kes hoolivad tervislikest eluviisidest ja tahavad elada tervislikult (kasvõi mõnda nende dieeti järgides). Aga kas sa mõtled, et ainult inimene, kes jõusaalis treenib peaks sööma valke ja rasva? Ning tavainimene puhtalt 0-100-0 vahekorras süsivesikute peal?
Ma niisama lappasin ning ühe huvitava ja “tervisliku” dieedi leidsin veel. Kus mõni palagi valku sisaldas ma süvenema ei viitsinud hakata, ega norima, kuid see oli teine imelinerasvapõletamisleiutis:
Puhastav porgandidieet, kestab 3 päeva ja kaal langeb 2-3 kilo.
Hommikusöök: 200g porgandimahla
Vahepala: 250g riivitud porgandit
1 tund hiljem: 200g porgandimahla
Lõunasöök: 300g riivitud porgandit
Vahepala: 200g porgandimahla
1 tund hiljem: 200g porgandimahla
Õhtusöök: 300g riivitud porgandit
NB! Lisa igale toidukorrale mõni tilk oliivõli, siis omastab organism porgandis olevaid aineid paremini (mitte ärge ometi arvake, et rasva vaja oleks)
Selle dieedi head omadused on kõik nagu eelmiselgi… natuke kehvem siiski, toitainete suhe on vist 0-98-2. Boonus on: siin kaotad lühema ajaga rasva, poole kiiremini. Kuidas nii? Sest dieet näeb ette tarbida alla 1000 kcal päevas… u 800 kcal kanti vist tuleb kokku kui liita. Kui oliivõli tilgad ka siis äkki 850? Uskumatult kasulik, proovige kindlasti – pole siin ju halbasid valke ja ka halba rasva pole palju, siiski see on ainete paremaks omastamiseks, ainult sellle pärast tohib! Rasv põleb mühinal.
märts 11, 2007 at 4:48 p.l. #109268inside14
MemberEks see on kindlasti paljude naiste “TERVISLIK” dieet! Selliseid asju ei näe mitte ainult selles ajakirjas on ka palju muid allikaid kust saab vastavaid dieedi nõuandeid!
märts 11, 2007 at 4:51 p.l. #109269Xero
MemberNo isegi tavainimesele tundub see üle mõistuse dieet. Nagu juba näljutamine. Aga dieet ei ole näljutamine vaid tasakaalustatud toitumine. See on täiesti üksluine. Sama, nagu oleksin ve ja leiva peal. See variant isegi tervislikum.
märts 11, 2007 at 5:04 p.l. #109270inside14
MemberMa ei saa sellest aru kes neid koostab!?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selliseid laialdaselt levitavaid dieete(ajakirjades jne) ja muid nõuandeid saab ju levitada ja koosatad vastava koolituse läbind inimene, kui peale vaadates neil jääb suu lihtsalt lahti!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 11, 2007 at 5:31 p.l. #109271Alexander Andrusenko
ModeratorKui 3 päeva sööd ainult porgandit, siis vaevalt, et midagi hirmsat juhtub. Võib-olla ongi hea vahel organismi puhastada niimoodi, et paar päeva piirad sööki?
märts 11, 2007 at 6:10 p.l. #109280kuuliks
MemberNoh,mina isiklikult seda ei poolda…esiteks tervislikuks kaalukaotuseks on vaja süsivesikuid ja valke…kaotad kaalu,aga kuhu jäävad su lihased ja hea vorm..ma arvan,et vorm ja kaalukaotus käivad käsikäes.Tegin ka valesti algul,aga otsustasin,et lähen trenni ja nüüd olen super rahul!!S.T,mul treeningud veel käivad ja ilmselt nüüd olen sellele truu elu lõpuni,enam ma ei kujutaks elu ilma ette
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 11, 2007 at 6:18 p.l. #109283kaldas
Memberpms kaotad kehakaalu vitamiinide arvelt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . mõttetu jumärts 11, 2007 at 7:17 p.l. #109287matu124
Memberlollus minu arvates
märts 11, 2007 at 8:07 p.l. #109289tarmps
MemberKui seda porgandidieeti harrastaks, siis läheks nahk ja küünealused kollakaks. Aga seda vist ainult sel juhul, kui ikka päris mitu nädalat ainult porgandeid süüa. Peopesad pidid päris oranžiks minema.
Konditsiooni nimi on hüperkarotineemia ning põhimõtteliselt hakkab üleliigne beeta-karotiin, mis on oranži värvi, naha alla kogunema. Kusagil uudistes mainiti ühte meest kes aasta läbi ainult porgandeid sõi ning ikka päris kollaseks läks.
märts 11, 2007 at 9:04 p.l. #109302Xero
MemberKui seda porgandidieeti harrastaks, siis läheks nahk ja küünealused kollakaks. Aga seda vist ainult sel juhul, kui ikka päris mitu nädalat ainult porgandeid süüa. Peopesad pidid päris oranžiks minema.Konditsiooni nimi on hüperkarotineemia ning põhimõtteliselt hakkab üleliigne beeta-karotiin, mis on oranži värvi, naha alla kogunema. Kusagil uudistes mainiti ühte meest kes aasta läbi ainult porgandeid sõi ning ikka päris kollaseks läks.
Kui mulle kunagi titeeas porgandimahla anti juua, olin olnud nagu väike neegrilaps, mitte hiinlane
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 12, 2007 at 8:45 e.l. #109081wanderer
MemberAppiiii…..
Ei noh kui ma k]ike usuks mida kirjutab eesti kirjandus ma ammu oleks psühh valmis… hahaha
Igal juhul see toitumis viis on otse tee hauda!
Mina ikka olen proteiini rohkse toitumise pool! Kartuloid on mõtetu toit ei mingit kasu sellest ei saa nii et mina küll ei pooldaks sellist dieeti kus pead istuma kartulite peal bääääääää fui bööö!
Liha liha liha ja piimatooted- see on õige toit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes on minuga nõus???
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.