Mida arvate paksudest?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Mida arvate paksudest?
- This topic has 61 replies, 48 voices, and was last updated 18 years tagasi by
anduke88.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 12, 2008 at 2:25 p.l. #118912
Peach
Memberka nö normaalsest toidust on end võimalik üleka´aluliseks süüa. selleks ei pea olema kindlasti burger, friikad ja coca. mäletan, et kui ma viimati cocat jõin( 2a tagasi oli see), oli mul järgmisel päeval nii halb olla, et pidin otsad andma

aga laste toitumisharjumusega on nii, et kui talle algusest peale normaalset toitu ei anna, on asi metsas kah. näiteks vastikus kala(üldse valgu) suhtes tekib just siis, kui laps seda varakult saanud pole. see ei ole mingi pirtsutamine vaid nagu kood juba- kui kala näeb, siis süda pahaks läeb
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rasvane-magus ja rasvane-soolane on kõige hukutavamad kombinatsioonid!
jaanuar 12, 2008 at 2:32 p.l. #118848Sammy7
MemberMinge toidukohta Babyback Tabasalus – võtke xxxxl burger ja enne friikartul peekoniga – kõrvale 1l koolat ja saate aru kuidas paksuks minnakse…Muide kõhutäis on garanteeritud igaühele!

No ma arvan et seal igapäev söömas käia, siis pigem ennem saab rahakott tühjaks kui lähed paksuks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ise seal pizzat söömas kunagi käisin, siis sõime ühte suurt pizzat 4-kes ning veel sai kaasavõetud sest ülejäi sellest portsust
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 12, 2008 at 2:40 p.l. #118732Sammy7
MemberEi arva paksudest midagi halvasti, kuna tihti peale on neil süda õige koha peal

Samas on olemas erinevaid pakse inimesi – need kes räägivad et ohh kui paks ma olen, et peaks dieeti pidama hakkama ja sporti tegema, kuid ei tee selle heaks tegelikult midagi, pigem ainult räägivad et plaanivad kunagi hakata tegema ja söövad edasi.
Aga Respect neile kes kohe võtavad kindlasti midagi ette kui nad plaanivad enda heaoluks midagi tegema hakata. Ning mõni inimene on oma loomuselt kohe selline, kes on rahul oma kehaga et ta pontsakam on, ning seda ei saagi talle siis pahaks panna
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 12, 2008 at 4:21 p.l. #118253AlanBStard
Moderatorpaksude vastu pole midagi. pigem ei saa ma kondistest inimestest aru, et kas neile toit tõesti ei maitse ja ei tunne naad naudingut söömisest. minu arust söömine on elumõnu ja raske tagasi hoida, polegi pea sööki mis ei maitse…lagrits vast on vastik.Paksu ja peenikese vahe ei ole sageli söömises vaid baasainevahetuse kiiruses ja energiatarbevõimes, mõne organism tarvitab rasva energiaks ja ei väsi, teine väsib glükogeeni lõppemisel ja vajab uut sööki.
Lagrits on muuseas mingite saledustoodete koostises vist.
jaanuar 12, 2008 at 4:38 p.l. #118244Aile
MemberPaksu ja peenikese vahe ei ole sageli söömises vaid baasainevahetuse kiiruses ja energiatarbevõimes, mõne organism tarvitab rasva energiaks ja ei väsi, teine väsib glükogeeni lõppemisel ja vajab uut sööki.Lagrits on muuseas mingite saledustoodete koostises vist.
Ta on loodustoodetes sees… Yks n2ide:
KLUX – toidulisand, taimede baasil valmistatud tõmmis.
Põhikomponendid:
Lagrits (Glycyrrhiza glabra), must kardemon (Elettaria cardamonsum), ingver (Zingiber officinalis), glütseriin, alkoholi sisaldus kuni 28%.
Näidustused:
Looduslik vahend mao ülihappesuse ja kõrvetiste korral.
Tasakaalustab mao funktsiooni, neutraliseerib tekkinud hapet maos ja normaliseerib söögitoru limaskesta. Rahustab kurgu kõdi.
jaanuar 12, 2008 at 4:40 p.l. #118175Aile
MemberAusalt 8eldes, teevad enamus paksud mehed mu sydame soojaks
Tont seda teab, miks…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas nendes on mingi heatahtlikkus, mille vastu ei saa?
jaanuar 12, 2008 at 5:43 p.l. #117592Janno R.
Memberpole nende vastu midagi, täpselt samasugused inimesed nagu meie, ainult suuremad. Et mitte paksuks minna tuleb õigesti toituda ja palju trenni teha!
jaanuar 31, 2008 at 10:46 e.l. #138325punu
MemberMa arvan, et ühiskond on julm. Ja siis nendest (ilmselt USA) inimestest piltidel mul on lihtsalt kahju, sest olen seal käinud ja tean, et ülekaalulisuse taga on tihti lihtsalt harimatus. Kui seal tänaval või poes inimeste käest küsida, misasi on kalor, siis vbl 1 inimene 100st teab.
Ja siin kõik loomulikult hiulgavad, et igasugune rasv ajab neil südame pahaks jne. Tegelikult on siiski nii, et inimesed on erineva figuuritüübiga ja osad ei saagi oma rasvaprotsenti nullilähedaseks. Mina näiteks mõnikord kirun saatust, et ma praegu sündisin. Sest 40-date või 50-date mõistes ma oleks sekspomm olnud: peenike keskkoht, ümarad puusad, volüümikad reied ja peenikesed sääred. Aga tänapäeva mõistes ma olen monstrum ja pean ennast näljutama, et ma inimestel südant pahaks ei ajaks ja et mul ikka kondised puusad oleks. Mõnikord see ajab mind ikka mega närvi, et ma ei või rahulikult olla selline http://imagecache2.allposters.com/images/p…irl-Posters.jpg sest tänapäeva arusaam seksikast naisest on hoopis selline http://xe4.xanga.com/a17d75f2d653362608661/z28079181.jpg
jaanuar 31, 2008 at 10:56 e.l. #138327gmaster
MemberMa arvan, et ühiskond on julm. Ja siis nendest (ilmselt USA) inimestest piltidel mul on lihtsalt kahju, sest olen seal käinud ja tean, et ülekaalulisuse taga on tihti lihtsalt harimatus. Kui seal tänaval või poes inimeste käest küsida, misasi on kalor, siis vbl 1 inimene 100st teab.Ja siin kõik loomulikult hiulgavad, et igasugune rasv ajab neil südame pahaks jne. Tegelikult on siiski nii, et inimesed on erineva figuuritüübiga ja osad ei saagi oma rasvaprotsenti nullilähedaseks. Mina näiteks mõnikord kirun saatust, et ma praegu sündisin. Sest 40-date või 50-date mõistes ma oleks sekspomm olnud: peenike keskkoht, ümarad puusad, volüümikad reied ja peenikesed sääred. Aga tänapäeva mõistes ma olen monstrum ja pean ennast näljutama, et ma inimestel südant pahaks ei ajaks ja et mul ikka kondised puusad oleks. Mõnikord see ajab mind ikka mega närvi, et ma ei või rahulikult olla selline http://imagecache2.allposters.com/images/p…irl-Posters.jpg sest tänapäeva arusaam seksikast naisest on hoopis selline http://xe4.xanga.com/a17d75f2d653362608661/z28079181.jpg

Ma fännan täiega pin-up modelle:) selliseid võiks rohkem olla:P
jaanuar 31, 2008 at 11:14 e.l. #138332bumer_2
MemberMa arvan, et ühiskond on julm. Ja siis nendest (ilmselt USA) inimestest piltidel mul on lihtsalt kahju, sest olen seal käinud ja tean, et ülekaalulisuse taga on tihti lihtsalt harimatus. Kui seal tänaval või poes inimeste käest küsida, misasi on kalor, siis vbl 1 inimene 100st teab.Ja siin kõik loomulikult hiulgavad, et igasugune rasv ajab neil südame pahaks jne. Tegelikult on siiski nii, et inimesed on erineva figuuritüübiga ja osad ei saagi oma rasvaprotsenti nullilähedaseks. Mina näiteks mõnikord kirun saatust, et ma praegu sündisin. Sest 40-date või 50-date mõistes ma oleks sekspomm olnud: peenike keskkoht, ümarad puusad, volüümikad reied ja peenikesed sääred. Aga tänapäeva mõistes ma olen monstrum ja pean ennast näljutama, et ma inimestel südant pahaks ei ajaks ja et mul ikka kondised puusad oleks. Mõnikord see ajab mind ikka mega närvi, et ma ei või rahulikult olla selline http://imagecache2.allposters.com/images/p…irl-Posters.jpg sest tänapäeva arusaam seksikast naisest on hoopis selline http://xe4.xanga.com/a17d75f2d653362608661/z28079181.jpg

Eksid, tänapäeva arusaam seksikast naisest pole selline, nagu sina seda ette kujutad. Selles väärarusaamas on süüdi osalt meedia ja osalt sinu madal enesehinnang. Kui viia meeste seas läbi küsitlus, siis saaks esimene variant raudselt kordi rohkem poolthääli kui teine variant. Ära aja segamini seksikust ja seda, milline kehatüüp sobib moeinimeste arust kõige paremini kõndivaks riidepuuks.
jaanuar 31, 2008 at 11:25 e.l. #138336punu
MemberMa fännan täiega pin-up modelle:) selliseid võiks rohkem olla:PNii, ja pane nüüd see pin up liibuvatesse madala värvliga skinny-teksadesse (kõhuke ja sangad tungivad kehasse sooniva värvli kohal kenasti esile, rääkimata kintsudest, mis on nagu kilesselükitud tanguvorstid) ja lühikesse toppi. Ma arvan, et kui ta sulle ööklubis vastu jalutaks, heidaksid sa talle vbl ühe kõõrdipilgu, mitte rohkem.
Ja siis tasuks mainida ka seda, et pin up-ide ajastul ei teatudki, misasi on tselluliit ja seega ei pandud seda tähele. Ehk siis need tädid olidki täpselt nii pehmed, kui nad välja paistavad.
jaanuar 31, 2008 at 11:36 e.l. #138341matti

Mina arvan,et ideaalne naise kehaehitus ongi selline nagu sa seda kirjutasid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja usun,et enamus meestest on minuga ühel meelel,tippmodelle ei tasu yldse vaadata,suuremal osal meestest tekitavad nad pigem hirmu kui kylgetõmmet.
??:”> Seega,thumbs up
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 31, 2008 at 11:41 e.l. #138344krizz
MemberSelle põhjal millise ellusuhtumisega minu tutvus ringkonna nn paksukesed on…Välimusest ei arva midagi,sisemuselt kulda väärt.Nt;Läksin külla ammusele tuttavale,kui teda kohtasin oli juba silmaga näha,et niigi liigsetele kilodele veel lisaks tulnud!Otsekohene nagu ma olen,küsisin mis juhtunud on?Vastus-arst ütles,et veresuhkruga asi pole korras…Läksime tuppa,suured krõpsu pakid,tühjad cola pudelid,kommi paberid vedelemas…Ega siis pole ju ka imestada:(
Kuid inimesena super mõistvad ja toredad!Kahju vaadata,kuid eks igaüks teeb valikud ise…
jaanuar 31, 2008 at 1:43 p.l. #138369Rossbach
MemberNii, ja pane nüüd see pin up liibuvatesse madala värvliga skinny-teksadesse (kõhuke ja sangad tungivad kehasse sooniva värvli kohal kenasti esile, rääkimataAusalt öeldes minu jaoks, see pisut üle värvli ulatuv vormikus, on väga seksikas
??:”> Aga ilmselt võib Punule 1000 meest kinnitada, just punu-tüüpi naised neile meeldivad, aga ta arvab ikka, et on sündinud halval ajal
jaanuar 31, 2008 at 3:36 p.l. #138383NOT
MemberIsiklikult ei ole mul paksude inimeste vastu midagi kes üritavad oma liigsetest kilodest lahti saada kuid ma ei salli neid kes isegi ei ürita oma vormi parandada.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.