Mida arvate paksudest?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Mida arvate paksudest?
- This topic has 61 replies, 48 voices, and was last updated 18 years tagasi by
anduke88.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 8, 2008 at 12:27 p.l. #13012
Ott Kiivikas
Memberjaanuar 8, 2008 at 12:33 p.l. #136867H2rr2
MemberMul läks süda pahaks kui neid pilte nägin väga rõve :S
Aga soovitan mitte paksuks süüa hoidke enda rasva protsent madalal:) 10-15%
jaanuar 8, 2008 at 12:44 p.l. #136869hehee
MemberKui mind miski häirib, siis see, kui paks vingub oma kaalu pärast, aga ei tee midagi, et olukorda parandada. Mõistagi häirib väga ka see, kui vanemad lasevad oma lapsel süüa igasugust rämpsu ja pakuvad ka kodus poest ostetud valmistoitu. Väike inimene ei pööra ju ise tähelepanu sellele, mida ta sööb, peaasi, et maitseb. Koolides ja lasteaedades on ju selgelt näha, kui paljud lapsed ei söö näiteks toidu kõrvale pakutavat salatit.
jaanuar 8, 2008 at 12:46 p.l. #136870trennineiu
MemberHmm, jah… tähendab, kui ma näen tüsedamat inimest trennis, siis on mul väga hea meel ja suhtun hästi. Inimene on tubli, et ei põe ning tuli trenni, et enda heaks midagi teha. Aga need paksukesed, kes ei viitsi midagi ette võtta – ei suhtu hästi.
Ja tegelikult ega inimese üle ei saa otsustada tema välimuse üle. Kuid enda keha eest peaks ikka hoolt kandma, ning kiitus neile paksukestele, kes seda ka teevad
jaanuar 8, 2008 at 12:47 p.l. #136871Aiky
MemberÜldiselt mul paksude vastu midagi pole, tundubki parem, kui naisel ntx rasva ka ümber on, nii äärmuslikku on natuke halb vaadata juba tõesti. Samas võib inimene ise olla väga tore, välimus ei ole ju ometi peamine.
jaanuar 8, 2008 at 12:59 p.l. #136873Vägivaldur
MemberRaske mingit üldist hinnangut anda. Iga inimene on erinev. Isegi see, miks inimene on paks võib olla erinev. Suhtun inimesesse tema enda põhjal, mitte mingite gruppide omadustest lähtuvalt, millesse ta kuulub.
jaanuar 8, 2008 at 1:09 p.l. #136874pumper
MemberTervis on siin kõige olulisem märksõna. See, et on ilus või ei ole, see pole oluline.
Aru ei saa, kuidas inimesed endist ning oma lähedastest nii vähe hoolivad. No ei saa aru. Sellise kaalu tõttu on ju terviseriskid kordi suuremad. Elu jääb ju suuresti elamata?
jaanuar 8, 2008 at 1:12 p.l. #136875T6nu69
MemberHmm, jah… tähendab, kui ma näen tüsedamat inimest trennis, siis on mul väga hea meel ja suhtun hästi. Inimene on tubli, et ei põe ning tuli trenni, et enda heaks midagi teha. Aga need paksukesed, kes ei viitsi midagi ette võtta – ei suhtu hästi.Ja tegelikult ega inimese üle ei saa otsustada tema välimuse üle. Kuid enda keha eest peaks ikka hoolt kandma, ning kiitus neile paksukestele, kes seda ka teevad
jaanuar 8, 2008 at 2:22 p.l. #136878Tuhkatriinu
MemberAga osad paksud ei ole vabast tahtest paksud. Kui inimene on olnud haige ja ta on hormoone täis topitud ning seetõttu kaalus juurde võtnud siis seda kaalu ei olegi vist võimalik alla saada. Oma perekonnas on üks selline inimene ja tutvusringkonnas veel nii mõnigi. Ise olen küll KMI järgi normaal kaalus, kuid nagu ikka naisena ei ole rahul sellega mis on, kuid kaal ei lange mul ka just hormoonide tõttu (trenni teen palju, toitun tervislikult, magan hästi).
jaanuar 8, 2008 at 2:55 p.l. #136883mike
MemberVägagi nõus sinuga,mõtlesin suht sama.
jaanuar 8, 2008 at 3:17 p.l. #99005rantel
MemberEi oska midagi arvata.
Ei midagi head ja ei midagi halba, nagu tavalised inimesed.
Samas: mida te arvate väga kondistest?
jaanuar 8, 2008 at 3:24 p.l. #99006lili
MemberHea antireklaam kiirtoidukettidele.
jaanuar 8, 2008 at 3:53 p.l. #136887delirium
MemberÜldiselt mind ülekaalulised inimesed ei häiri, aga meel muutub siis mõrudaks kui vaadata ülekaalulisi lapsi
jaanuar 8, 2008 at 4:25 p.l. #136889hehee
MemberTundub, et sul omal lapsi pole. Võitlus laste toitumiseelistustega võtab mul endal vahel naha seljas märjaks. Eriti kui ei taha väga autoritaarset õhkonda koju luua. Õnneks on mul abikaasa samal pool rindejoont ja nii me siis päev päeva järel muudkui selgitame ja selgitame ja selgitame….. samas näidatakse pidevalt reklaame kus “coolid” lumeladadega ja ruladega sõitvad noored energiajooke, kokasid ja krõpse näost sisse ajavad. Aga mis teha, omad lapsed, tuleb seda taaka kanda.Ega ei peagi kerge olema
jaanuar 8, 2008 at 4:26 p.l. #136891Loon
Memberosadel on see haigus, osadel laiskus.. häirivad need kes ikka laiskusest paksuks läind… õlle kõhuge mehed jäirivad.. naiste puhul häirivad veel need kellel midagi viga pole välimuselt.. pigem isegi võiks juurde võtta…ja kes siis peeglisse vahtides ägisevad “ma olen nii paks” .. “ma ei tohi seda ja toda süüa” .. “homme teen vee päeva ” jne … käisin ühe sellisega kunagi.. päris närvi ajas
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.