Mida arvate Mr.Mee uuest treeningvideost ?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Mida arvate Mr.Mee uuest treeningvideost ?
- This topic has 63 replies, 39 voices, and was last updated 18 years, 3 months tagasi by
qlimax.
-
AutorPostitused
-
september 4, 2007 at 11:56 e.l. #124285
Annika Pärtel
MemberVäike vahemärkus “tarkuritele” ja s***loopijatele (kivipallur2, põkk1 jne)- selleks on olemas eraldi private message, kasutage seda ja ärge reostage foorumit asjasse mittepuutuvate postitustega!
september 4, 2007 at 2:09 p.l. #124300kivipallur2
MemberVäike vahemärkus “tarkuritele” ja s***loopijatele (kivipallur2, põkk1 jne)- selleks on olemas eraldi private message, kasutage seda ja ärge reostage foorumit asjasse mittepuutuvate postitustega!Vaidlen nats vastu ,sest oli ju Hr Liiva Marekust üleüldine jutt mitte otsene mingist fitnessi teemast!Ei ole ka ilus ära kustutada minu kirjutisi ega teiste kes natukene ka julgevad asjakohta miskit konkreetset lisada!SÖNAVABADUS!!!Äitäh!!!
september 4, 2007 at 2:25 p.l. #124307yamikazi
MemberEga Mesi kohe kriminaal ei ole kui tal kriminaalist sõbrad on. Parem normaalsed tegelased kui põikpäised glükloobid.
september 4, 2007 at 3:24 p.l. #124314joker
MemberVaidlen nats vastu ,sest oli ju Hr Liiva Marekust üleüldine jutt mitte otsene mingist fitnessi teemast!Ei ole ka ilus ära kustutada minu kirjutisi ega teiste kes natukene ka julgevad asjakohta miskit konkreetset lisada!SÖNAVABADUS!!!Äitäh!!!Modedel on antud õigus kustutada teemasid ja postitusi, mis nende arvates ei sobi Fitness.ee keskkonda. Julm diktatuur, aga nii see on paraku. Sõnavabadus? See on nagu alkoholiga – tarkadele inimestele mõeldud
september 4, 2007 at 4:57 p.l. #124327Biitseps
MemberModedel on antud õigus kustutada teemasid ja postitusi, mis nende arvates ei sobi Fitness.ee keskkonda. Julm diktatuur, aga nii see on paraku. Sõnavabadus? See on nagu alkoholiga – tarkadele inimestele mõeldud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Joker kuule ,kas su kodulehekülg ka edasi valmib või?
Ma vaatasin vist pool aasta tagasi seda esimest korda ning ka praegu on see samasugune
september 4, 2007 at 5:10 p.l. #124330Mr.Y
MemberÄkki otsivad kedagi, kes teha oskab. Praegune leht on küll algajalikult mage.
september 4, 2007 at 5:23 p.l. #124332Raul23
MemberTore esinemine MR.Mesi aga see kuidas sa neid sipelgaid sööd on ikka üle prahi koomiline.Ega sa ometi ise selle peale ei tulnud.

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 4, 2007 at 5:43 p.l. #124334Mr.Mesi
MemberTore esinemine MR.Mesi aga see kuidas sa neid sipelgaid sööd on ikka üle prahi koomiline.Ega sa ometi ise selle peale ei tulnud.

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vanemate järgi hakkasin kunagi neid sööma, egas käbi kännust kaugele kuku
september 4, 2007 at 6:07 p.l. #124341Annika Pärtel
MemberÄkki otsivad kedagi, kes teha oskab. Praegune leht on küll algajalikult mage.Ah kohe selline huvi või? Ei tegemises pole probleemi, süüdi on kiire eluviis
september 4, 2007 at 6:16 p.l. #124342Annika Pärtel
MemberVaidlen nats vastu ,sest oli ju Hr Liiva Marekust üleüldine jutt mitte otsene mingist fitnessi teemast!Ei ole ka ilus ära kustutada minu kirjutisi ega teiste kes natukene ka julgevad asjakohta miskit konkreetset lisada!SÖNAVABADUS!!!Äitäh!!!Kui sa tahtsid nüüd just kuskile midagi LISADA, siis oleks pidanud ju see video ka rääkima sellest teemast, mida sa endale ette kujutad. AGA kuna polnud teemas kohta, kuhu sinu kirjutist LISADA, siis….tee omad järeldused. See pole koht, kus kedagi mustata või kohut mõista, eriti veel taolisel kombel (ma mõtlen anonüümselt). Kui on muret, kirjuta eraviisiliselt mulle, ja lahendame selle. Või tee kuskile isiklik blogi ja puista oma piinatud südant sinna niipalju kui kulub. Taolised postitused lähevad aga edaspidigi minu poolt kustutamisele.
september 7, 2007 at 10:36 p.l. #124567Fred Antson
Memberkäsib jah, sest ta ise ka kugistab neid kahe suu poolegaHaa-haa!!! Ma pole kellelegi sipelgaid ja hapukoort sellistes kogustes sisse söötnud! Mesi lihtsalt lollitab teid.
september 8, 2007 at 8:36 e.l. #124582inside14
MemberHaa-haa!!! Ma pole kellelegi sipelgaid ja hapukoort sellistes kogustes sisse söötnud! Mesi lihtsalt lollitab teid.Tahab konkurente eemaldada halva vormiga?
september 8, 2007 at 11:48 e.l. #124597Mr.Mesi
MemberHaa-haa!!! Ma pole kellelegi sipelgaid ja hapukoort sellistes kogustes sisse söötnud! Mesi lihtsalt lollitab teid.fred, palun ole aus
september 8, 2007 at 12:00 p.l. #124598SiimN
Memberfred, palun ole aus

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Naljamees
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 9, 2007 at 7:42 e.l. #124642Flex250
Member