Mida arvate kavast?
- This topic has 14 replies, 7 voices, and was last updated 18 years tagasi by
daemonium.
-
AutorPostitused
-
veebruar 1, 2008 at 11:43 e.l. #11707
arrow
Member1.päev – rind, jalad
1 Lamades kangi surumine
2 Negatiivse kaldega kangi surumine
3 Pullover kangiga
4 Lamades lendamine hantlitega
5 Kükk, kang õlgadel
6 Istudes, kang põlvedel päkkadele tõus
7 Kõht
2.päev – selg, trapets, kael
1 Sirgete jalgadega jõutõmme
2 Lõuatõmbed eripidi kätega
3 Seistes ettekallutatult kahe käega kangi tõmbed vastu rinda
4 Õlakehitused, kang ees
5 Kangi tõmbed lõua alla, kitsa haardega
6 Lamades, raskus otsmikul pea tõsted
7 Kõht
3.päev – triitseps, õlg
1 Küünarvarte sirutamine seistes kangiga
2 Surumine rööbaspuudel
3 Kahe pingi vahel küünarvarte kõverdamine
4 Seistes kangi surumine kukla tagant
5 Seistes kangi tõstmine sirgete kätega eest pea kohale
6 Ettekallutatult kangi tõmbed vastu rinda
7 Kõht
4.päev – biitseps, käsivars
1 Lõuatõmbed kitsa althaardega
2 Küünarvarte kõverdamine althaardes seistes kangiga
3 Küünarvarte kõverdamine Scott pingil
4 Küünarvarte kõverdamine pealthaardes seistes kangiga
5 Randmepainutused althaardes
6 Randmepainutused pealthaardes
7 Kõht
Seeriaid 3-4 ja korduseid 6-8, 8-10, 10-12 vastavalt raskusele.
veebruar 3, 2008 at 1:10 e.l. #133711Tener
MemberMina isiklikult teeks mõned muudatused.
Ise teen harjutusi 2 korda nädalas igale lihasgrupile(kõhtu rohkem) ja selline trenn väsitab ikka korralikult.
Soovitan tegelikult otsida kuskilt raha ja osta siit trenni- ja toitumiskava.
veebruar 3, 2008 at 7:38 e.l. #138728Amarillo
MemberMina isiklikult teeks mõned muudatused.Ise teen harjutusi 2 korda nädalas igale lihasgrupile(kõhtu rohkem) ja selline trenn väsitab ikka korralikult.
Soovitan tegelikult otsida kuskilt raha ja osta siit trenni- ja toitumiskava.
no kui sa talle 900 eek annad miks mitte
veebruar 3, 2008 at 7:40 e.l. #138730Amarillo
Memberkui jalga nii vähe teed siis vii jalad esimeseks, peaks rohkem tegema, surumine rööbaspuudel võiks esimene olla,
veebruar 3, 2008 at 7:40 e.l. #138731Samakamees
Memberno kui sa talle 900 eek annad miks mitteÕige. 900 kr. on päris suur summa korraga välja lajatamiseks.
Teema algatajale , et kaua jõusaaliga tegelenud oled ja kas on kindel soov 4 jaotatud kava ?
veebruar 3, 2008 at 8:27 e.l. #138738daemonium
Memberno kui sa talle 900 eek annad miks mitteKumb on tähtsam,kas raha või tervis+tulemus?
Paraku on voorum täis igasugu endast väga heal arvamusel olevaid kenjaalseid petsialiste,kes arvavad,et teavad kõigest kõike .
Algajale soovitaks igal juhul asjatundja poolt koostatud toitumis-ja treeningkava.Vat kui algaja ei ole enam nii väga algaja,vat siis ta juba suudab vahet teha,et kes teab,mida räägib ja kes arvab,et teab …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 3, 2008 at 9:47 e.l. #138745Amarillo
MemberKumb on tähtsam,kas raha või tervis+tulemus?Paraku on voorum täis igasugu endast väga heal arvamusel olevaid kenjaalseid petsialiste,kes arvavad,et teavad kõigest kõike .
Algajale soovitaks igal juhul asjatundja poolt koostatud toitumis-ja treeningkava.Vat kui algaja ei ole enam nii väga algaja,vat siis ta juba suudab vahet teha,et kes teab,mida räägib ja kes arvab,et teab …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>toitumiskavaga võib veel vaielda, kuid siin leheküljel korralikud algaja ja endasijõunu kavad olemas!
veebruar 3, 2008 at 1:50 p.l. #138770arrow
MemberMina eelistan enda koostatud kava. Olen fitnessi ja bodybuilding.com-i suhteliselt põhjalikult uurinud. Ja nende lehekülgede järgi ka endale kava koostanud. Olen jõusaalis käinud vahelduva eduga kuskil 8 kuud. Ja jalga teen sellepärast vähe, et see on minu jaoks tähtsuselt viimasel kohal. Kuna mängin jalgpalli ja kuival ajal sõidan rattaga, siis areneb jalg niigi. Muidugi oleks hea erinevat nõu saada, aga mitte mingisugustelt kollanokkadelt ja algajatelt, vaid ikka professionaalidelt.
veebruar 3, 2008 at 2:14 p.l. #138777daemonium
MemberMina eelistan enda koostatud kava. Olen fitnessi ja bodybuilding.com-i suhteliselt põhjalikult uurinud. Ja nende lehekülgede järgi ka endale kava koostanud. Olen jõusaalis käinud vahelduva eduga kuskil 8 kuud. Ja jalga teen sellepärast vähe, et see on minu jaoks tähtsuselt viimasel kohal. Kuna mängin jalgpalli ja kuival ajal sõidan rattaga, siis areneb jalg niigi. Muidugi oleks hea erinevat nõu saada, aga mitte mingisugustelt kollanokkadelt ja algajatelt, vaid ikka professionaalidelt.e-ee …
oled sa ikka kindel,et suudad vahet teha kollanokal ja professionaalil,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väidad,et oled asja suhteliselt põhjalikult uurinud …
ja tulid selle põhjal järeldusele,et jalatrenniks piisab jalgpallist ja rattast … lisaks on sul kükk kavas viienda harjutusena rinnapäeval …
äärmiselt põhjalik uurimistöö kahtlemata sinu poolt ,järeldused lausa revolutsioonilised.Ma saan aru,miks sa eelistad enda tehtud kava –
taolist kava sulle tõesti ükski professionaal tõesti ei koosta,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ole kena,pane pildid nii ~aasta-kahe pärast üles, tore teid Johnny Bravo‘ga võrrelda.
veebruar 3, 2008 at 2:15 p.l. #138779extacy
Memberkas mitte rind ja jalg ei peaks eraldi päeval olema? liiga suured lihasgrupid, et ühele päevale viia
veebruar 3, 2008 at 2:18 p.l. #138780gmaster
Memberjalka ja rattaga sul mingit lihasmassi küll ei tule
võta korralik kava, kus jalale rohkem kui 2 harjutust
logisev kava
veebruar 3, 2008 at 2:29 p.l. #138787arrow
MemberSelge, jalg läheb viiendale päevale, aga mis muidu ülejäänud kavast arvate?
veebruar 3, 2008 at 4:40 p.l. #138808daemonium
MemberSelge, jalg läheb viiendale päevale, aga mis muidu ülejäänud kavast arvate?Äkki võtaksid tolle viie päeva kava aluseks.
Kuna oled ikkagi 8 kuud trenni teinud,peaksid olema suuteline seda ka oma oludele ja vajadustele vastavalt kohendama.
veebruar 3, 2008 at 4:51 p.l. #138810Samakamees
Membere-ee …oled sa ikka kindel,et suudad vahet teha kollanokal ja professionaalil,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väidad,et oled asja suhteliselt põhjalikult uurinud …
ja tulid selle põhjal järeldusele,et jalatrenniks piisab jalgpallist ja rattast … lisaks on sul kükk kavas viienda harjutusena rinnapäeval …
äärmiselt põhjalik uurimistöö kahtlemata sinu poolt ,järeldused lausa revolutsioonilised.Ma saan aru,miks sa eelistad enda tehtud kava –
taolist kava sulle tõesti ükski professionaal tõesti ei koosta,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ole kena,pane pildid nii ~aasta-kahe pärast üles, tore teid Johnny Bravo‘ga võrrelda.
Kui ta käib jalgpalli trennis , siis seal on jalgadele VÄGA kõva koormus.
veebruar 3, 2008 at 5:14 p.l. #138812daemonium
MemberKui ta käib jalgpalli trennis , siis seal on jalgadele VÄGA kõva koormus.At et siis jalgpallurid jalgu rohkem ei treenigi kui palliplatsil?
Ja mina loll arvasin …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.