metallica
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » metallica
- This topic has 65 replies, 31 voices, and was last updated 19 years, 10 months tagasi by
paks.
-
AutorPostitused
-
aprill 2, 2006 at 2:08 p.l. #78428
Razard
MemberNüüd siis midagi uut ja huvitavat.Need ‘kristlased’ võiksid endale mingi muu hobi otsida.
Kusjuures “Mercyful Fate” ja “The Prince” pole minuteada Metallica kirjutatud lood.
aprill 2, 2006 at 2:11 p.l. #78430Razard
Membersinna kontsertile tuleb oma 120000 inimest , kuna see ju ainuke kontsert põhja- ja ida-euroopas .Arvad nii? Et 50000 tuleb väravate taha hängima?
aprill 2, 2006 at 2:12 p.l. #78432Vahue
MemberKusjuures “Mercyful Fate” ja “The Prince” pole minuteada Metallica kirjutatud loodEi olegi. Aga kristlaste eesmärk on lihtsalt provotseerida ja kära tekitada. Nende mässajate tõsiseltvõetamatusest kõneleb fakt, et nad ei avalda isegi oma nimesid, s.t. on anonüümsed. Ütleks nii, et palju kära mitte millestki.
aprill 2, 2006 at 2:33 p.l. #78434Renka
Memberoo ja kuidas tulevad . Jacksoni ajal oli siin 80000 inimest nii , et mis seal on siis tulla . Ma tean inimeis , kes paar päeva enne telkidega kohale vajuvad
aprill 2, 2006 at 3:39 p.l. #78435Acid
MemberNüüd siis midagi uut ja huvitavat.Need ‘kristlased’ võiksid endale mingi muu hobi otsida.
Kusjuures “Mercyful Fate” ja “The Prince” pole minuteada Metallica kirjutatud lood.
Heh, kui jahid taga Metallica enda kirjutatud laule, siis tuleks neid ennekõike otsida St. Angerist. Kogu ülejäänud material on kaverid.
aprill 2, 2006 at 3:40 p.l. #78437Vahue
MemberJah, sa ainult St. Angerit ja Garage Inc.i teadki?
aprill 2, 2006 at 5:40 p.l. #78453Rihostern
Memberhttp://www.zone.ee/kristlik_elu/
aprill 2, 2006 at 5:56 p.l. #78457Acid
MemberJah, sa ainult St. Angerit ja Garage Inc.i teadki?Eh. Karta on, et mu teadmised ei piirdu ainult nende kahe teosega. Ja millest selline küsimus, kui küsida võib.
aprill 2, 2006 at 6:07 p.l. #78459jrx
MemberHeh, kui jahid taga Metallica enda kirjutatud laule, siis tuleks neid ennekõike otsida St. Angerist. Kogu ülejäänud material on kaverid.Daaa! Sellest lausest loomulikult.
Enamuste inimeste jaoks ei ole St. Anger üldse mingi õige Metallica plaat… Ja enamus korralikku muusikat tegid nad ju ikka palju varem…
aprill 2, 2006 at 7:39 p.l. #78480Vahue
MemberQUOTE (Vahue @ 2 Apr 2006, 17:40)Jah, sa ainult St. Angerit ja Garage Inc.i teadki?
Eh. Karta on, et mu teadmised ei piirdu ainult nende kahe teosega. Ja millest selline küsimus, kui küsida võib.
Küsin sellepärast, et sa nimetad Metallica ülejäänud albumid kaveriteks. Kuidas nii? Kas “Must album”, “Master of puppets”, “…and justice for all” jne on kõik kavereid täis albumid? Minu teada on Mtallical, vaid kaks kaverdatud albumit: Garage inc. volume 1 ja 2.
aprill 2, 2006 at 8:05 p.l. #78485Acid
MemberVabandust, minu viga. Miskipärast on minuni jõudnud kunagi info, et St. Anger on ainuls plaat kus nad ise on lood kirjutanud.
aprill 2, 2006 at 10:00 p.l. #78493savi_
MemberEi vasta absoluutselt tõele… olen dok. seriaali näinud , kus isegi seletati lahti nii mõnegi laulu/ loo sügavam mõte, kui Hettfield neid kirjutas – loomulikult annab seda välja mõelda, aga “poisid” alustasid 18 aastaselt ja huvitav kas siiani välja on keegi neile muudkui lugusid kirjutanud ? Kaheldav !
aprill 3, 2006 at 7:48 e.l. #78520joey
palvetagu raisad, ega nad muud ikka teha saa kui palvetada
aprill 3, 2006 at 9:52 e.l. #78541Razard
MemberKontsert Lõuna-Aafrikas:
Date: Mar 25, 2006
Venue: Green Point Stadium
Setlist:
Blackened
Fuel
Harvester of Sorrow
Welcome Home (Sanitarium)
For Whom the Bell Tolls
King Nothing
The Four Horsemen
Wherever I May Roam
Creeping Death
Fade to Black
Battery
– – – –
Sad But True
Nothing Else Matters
Master of Puppets
One
Enter Sandman
– – – –
Seek and Destroy
Karm üritus tuleb
aprill 3, 2006 at 10:57 e.l. #78557paks
Memberoo mai gaad!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see on ju teisipäevane päev???aga kolmp ju tööle….
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.