metallica
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » metallica
- This topic has 19 replies, 17 voices, and was last updated 19 years, 7 months tagasi by
Keio.
-
AutorPostitused
-
juuni 14, 2006 at 7:17 p.l. #7882
sdmartin
MemberNo inimesed kes käisid metallica kontserdil kuidas meeldis?minu enda arvamus on selline et julm kõva oli aga siiski heli jättis kõvasti soovida.aga just selle pärast ma läksin et seda head saundi kuulata.Bulet of my valentilel oli kõige parem heli oleks võinud metallical ka olla.
Mind ärritasid veel need ülbed vanad kes arvasid et nad mahuvad sinna kuhu ei mahu ja siis trügisid ikagi edasi.Ja okud ajasid mul nii 3 õlle ümber.Jube.
ja nii räige õhu puudus pole mul elu sees olnud.
aga olenevalt kriitikale oli se hea asi.
see ka veel et soendajad oleks võinud paremad olla.
näiteks slipknot,static-x,metsatöll.
no tuli suht hüplev tekst aga pole vast viga
juuni 14, 2006 at 7:24 p.l. #86102shreku
MemberIse suutsun ka etteritta murda. Ühtekokku pidasin seal vastu 4 esimest lugu, siis hakkas pidev press selja tagant koormama. Eriti koom oli veel siis kui prilliklaasid uduseks tõmbasid

Kontsert oli aga ikka ülikõva. Need kes ei käinud need ei näinud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 14, 2006 at 7:55 p.l. #86106birra
MemberNo.Bulet of my valentilel oli kõige parem heli oleks võinud metallical ka olla.Mind ärritasid veel need ülbed vanad kes arvasid et nad mahuvad sinna kuhu ei mahu ja siis trügisid ikagi edasi.Ja okud ajasid mul nii 3 õlle ümber.Jube.
ja nii räige õhu puudus pole mul elu sees olnud.
Sa oled kas kõrvahaige või jäid Metallica ajaks liiga täis
Kuidas saab ühe mehe kohta 3 õlut ümber ajada?
Kui sa ei teinud Metallica j asoojendajate saundi vahel vahet vaata tummfilme.
juuni 14, 2006 at 8:06 p.l. #86115sdmartin
Memberno vägagi saab vaata kunas soendused hakkasid ja kuna metallika jõudis.
ja heli oli küll hakvem kui soojendajatel.
juuni 14, 2006 at 8:13 p.l. #86117Tegia
Memberei tea väga viis oli, sai korralikult rokitud
juuni 14, 2006 at 9:02 p.l. #86125TheRock
MemberMind lausa jubedalt häirib kuidas sellist viga tehakse nagu seda on Bullet of my valentine? Mida kuradit eksole… SLsitaleht kribas samamoodi.
Aga tegelikult on siiski Bullet FOR my Valentine.
Ning jah seal on vahe, eksole. Muidu ise Metallical ei käinud… kahju mõneti aga mis seal ikka. Oleks tahtnud ka Bullet FOR my Valentine`t näha äärmiselt head mussi tegev bänd.
Kuuldavasti lasti seal terve MOP plaat ära Metallica poolt, see võis kindlasti raju olla
juuni 14, 2006 at 9:38 p.l. #86135Razard
MemberVägev oli!
Olin suht ees ja keskel ning soundi üle ei kurda. Minu meelest oleks võind veel veidi kõvem olla, aga ma nägin paari venda kõrvatroppidega…

Hetfieldi hall habe ajas algul muigama – vanus tuleb. Setlistiga jäin väga rahule. Mitte ühtki lugu Load albumilt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ronkkäik linna peale kontserti polnd ka paha.
juuni 15, 2006 at 4:25 e.l. #86137sdmartin
Memberja seda ta on et vanad mehed juba.Siiski parimad.
ja sorri mudugi on bullet for my valentine.
aga jah need troppidega vanad olid kavalad

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 15, 2006 at 5:21 e.l. #86138Mers
MemberPole esluseeski nii palju inimesi Tallinna lauluväljakul näinud…
Hea, et ma ei käinud!
juuni 15, 2006 at 6:36 e.l. #86100Rebane
KeymasterMaisaanud nende kõrvatropi vanadest aru. RAISK mida sa ronid metallkontserdile kui sul kõrvad järgmised kaks päeva ei huuga – mõtetu. Kui poolkurdina tagasi ei tule, pole mõtet sellisele üritusele minna.
Jaymzi habe oli tasemel – minu teada on tal ka paaril varajasemal tuuril selline karune lõug olnud. Ok võibolla mitte NII pikk aga kitsekat olen tal ka eelnevalt näind.
Ja mis puutub birra mürgistesse vahemärkustesse siis… kui kohapeal oleks käind, siis oleks ka neid purjus mudalõugasid näind, kes ringi kakerdasid/hüppasid ja õlle ümber ajasid nii et vähe polnud.
P.S. Kõva vana oli see, kes keset platsi kõllitorni otsa ronis ja seal vehkima kukkus – kollases särgis turvakoll pidi järgi ronima ja ta sealt maha ‘hirmutama’
juuni 15, 2006 at 4:45 p.l. #86172Makaveli
MemberP.S. Kõva vana oli see, kes keset platsi kõllitorni otsa ronis ja seal vehkima kukkus – kollases särgis turvakoll pidi järgi ronima ja ta sealt maha ‘hirmutama’
juuni 15, 2006 at 7:41 p.l. #86181joker
MemberLahe oli. Vanad keevitasid ikka praktilisellt 2,5h järjest ja olid täiega asja juures. Respect.
A Rebast ma küll ei näinud – ju püüab end tähtsaks teha, et käis ka vaatamas.
juuni 15, 2006 at 7:50 p.l. #86183painkiller
MemberNo konsert oli mega! Ainult et puutusin kokku yhe varga ja yhe purjus kakelda tahtva jobuga, aga muidu oli konsert ikka mega ja see rongkaik oli v6imas.
juuni 15, 2006 at 7:56 p.l. #86185klubikas
MemberMa rokkisin seal lava ees nii et nina verine
juuni 15, 2006 at 8:39 p.l. #86195savi_
MemberPidasime tüdrukuga 3 lugu ees vastu, aga mingid imbetsillid Leedust või kuskilt suutsid täielikult ebameeldivaks meie viibimise teha ning kadusime rohkem tahapoole vaatama … NB! Lisaks sadadele kätele nägime ka bändi oluliselt paremini !
Bullet for my Valentine oli suht kõva … eriti pillid …
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Metallica lugudevalik sakkis suts .. ei olnud neid vanu-vanu lugusid ega ka midagi uuelt albumilt … St. Angerilt oleks tahtnud näiteks Franticut kuulata
Ema mul kurtis näiteks jälle, et Whiskey in the jari jälle ei lastud… noh.. maitse asi .. konsa oli kõva ;
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.