Skip to main content

Metal Gym ja Elite Tour võistlused

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Metal Gym ja Elite Tour võistlused

Viewing 4 posts - 46 through 49 (of 49 total)
  • Autor
    Postitused
    Sarge
    Member

Mõte on Sul väga hea. Oleks kõikides alaliitudes ka samuti, aga teistel ju ei ole seda probleemi. Ja miks Reval-Sport võib korraldada võistlusi aga ülejäänud ei tohi????

Sest Reval Spordi lamades surumine korduste peale ei ole jõutõste ala. Kui see oleks jõutõste ala, siis sellisel juhul võiks ära keelata ka neid sportlasi, kes on võistelnud näiteks Fitness Five võistlustel.

marko233
    Member

Lihtsa harrastajana ei ole mul piisavalt pädevust, et oskaksin arutleda teiste alaliitude või Revali võistluste teemadel.

Kui aga natuke spekuleerida, siis esmalt EJTL tegutseb Revalis ning kogu seal korraldatav võistlus toimub EJTL silma all. Seega vastab ka liidu kriteeriumitele.
    Teiseks, sõjaväelasena peaksid teadma, et “päris maailmas” kehtib paraku ütlus – “Kellel jõud, sellel õigus.” Kuna EJTL on positsioonil kus nad teatud kohtades võivad lubada topeltstandardeid, siis ilmselt mõnes kohas seda ka tehakse.

Omalt poolt lisaksin veel, et ei Arvo ega keegi teine Võrust ei ole EJTL-ga ühendust võtnud ega avaldanud soovi koostööd teha. Ei ole ju raske helistada ja öelda, et tere, olen Arvo Kaljapulk, soovin korraldada jõutõstmise võistlust Võrus, EJTL keelu all olevad sportlasi võistlema ei lubata. Kõik, kes on sellisel moel ühendust võtnud, on kooskõlastuse saanud ja pole mingit probleemi olnud. Aga Arvo tahab eriline olla, ja EJTL juhatusega ühenduse võtmine käib tema ego pihta, selle pärast ta seda ei tee. Selle asemel vaidleb ta end foorumis lolliks. Probleem oleks ammu lahenduse saanud, kui nende võistluste korraldajad seda tõesti soovinud oleks, aga asi on selles, et nad ei taha seda. Nad tahavad hoopis foorumis ja meedias nutta ja EJTLi mustata, nii on ju lõbusam.

thunder112
    Member

Kuna olen paljudes facebooki grupides kus räägitakse jõusaalist jne.. Siis nad mainivad sellist sõna nagu local meeting/ local meetings. Mina saan sellest aru ,et tegemist on saalivõistlusega? Tundub ju normaalne ,et mõne aja tagant badruugad kokku saavad ja võrdlevad ennast? Eestis oleks vaja selline üritus ka registreerida? Ma olen täiesti kindel ,et mõned aastad tagasi olen ma osalnud EJTL poolt korraldatud võistlusel mis nende aasta kalendris ka kirjas on.Kui ma nüüd oletame seal võrus osalen siis kes on see inimene kes mind ära bännib ja sinna listi lisab? Või jälgitakse ainult neid mehi kes ohustavad Eesti rekoreid? Kui ma kirjutan mõnes foorumis ,et XXX kohas XXX ajal toimub saali surumise jõuproov. Teen oma facebooki grupi ja kutsun kõik huvilised kohale. Teeme asja ära ja hiljem mina või keegi teine need tulemused ka seal grupis avaldab ala YY surus nii palju… Ehk siis mingit ametliku protokolli toalist asja ei tehta, oleks see ka keelatud?

Viewing 4 posts - 46 through 49 (of 49 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.