Skip to main content

METAAN

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » METAAN

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    metro
    Member

pakuti metaani.pidavat jube hea asi olema suurendama lihast ja ka joudu ning ei pidavat ka kahjulik olema KAS VASTAB TÕELE JA KAS TASUB OSTA? MIDA YLTSE METAAN ENDAST KUJUTAB?

Sten
    Member

ei hakka siin pikka loengut pidama, aga ütlen, et LIHTSALT ÄRA VÕTA SEDA SOLKI SISSE

Thor
    Member

metaan on steroididest üks kõige kahjulikumaid ja minu arust ka mõttetumaid(kogub vett mishiljem kaob ja sellega ka lihasmass)aga on ka puhtaid steroide nt.winstrol.Mida hiljem hakkad kasutama (kui üldse)seda parem…….eks ise tead.

T
    Member

steroidide kasutamine eeldab rohkeid teadmisi selles vallas. ja kuna sa ilmselgelt asjast midagi ei tea siis hoia näpud igasugu metaanidest eemale. keerad tervise pe**e. nagu ma aru saan tegeled sa jõusaalitreeninguga n.ö hobikorras. milleks sulle siis metakas. las steroidid jääda proffidele.

metro
    Member

mis see wintstrol maxab ja kus myyaxe

metro
    Member

motlesin isegi et midagi nagu olex juurde vaja aga mitte ilmtingimata steroide pigem valku millist soovitate algajale.praegu olen pyydnud koik valgu söögist kätte saada a nigu vähex jääb

mr.muscle
    Member

Vaata artiklit Ott Kiivika toitumiskava e. saad sealt väärt infot … vaevalt et see menüü valgu madala % poolest hiilgab ja nagu näed pole seal menüüs ka metaani. Korralik toit ja korralik trenn on parim metaan sulle. Aga kui soovid lihtsalt valku, siis lihtsalt osta pulbrit kus proteiini % kõige kõrgem. Eraldi siin miskit välja tuua pole vist mõtet, sest erinevaid marke on juba sadu vist.

Edu.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.