Merlini -40kg.
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Merlini -40kg.
- This topic has 75 replies, 18 voices, and was last updated 10 years, 5 months tagasi by
Merlin Saretok.
-
AutorPostitused
-
aprill 19, 2015 at 8:54 e.l. #379920
Merlin Saretok
MemberToon mõne näite 2 päeva toidust. See pole mul kogu aeg selline. Õli vms kasutan väga harva, mul hea pann, mis ei vaja midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõni ütleb, et seda on liiga vähe…No ma püüan rohkem süüa aga alati ei taha lihtsalt.16.04.2015
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hommik;)
* Omlett koos šampinjonide ja porruga
* Kasutasin Borgese Extra Light Oliiviõli
* Maitsestatud Prantsuse ürdiseguga ja ohtra tilliga
* 1 viil 100% rukkijahust täistera rukkirösti
* 1 klaas keefiri
Lõuna;)
* Hautatud vees veisehakkliha koos porruga
* Maitsestatud Prantsuse ürdisegu ja ohtra tilliga
* Salatimix
* 1 mandariin
Õhtu;)
Õhtut sõin koolis koridoris
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Pildilt keefiri ma ära ei joonud, olin lõhkemas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>* Rasvata kodujuust, sõin ära 300gm
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
* Sinki
* Maitsestasin Lime Pipraga
17.04.2015;)
Hommikut ma kahjuks ei söönud:( Oli palju tegemist ja sain maha istuda alles lõunaajal:(Lõuna;)
* Vees hautatud porru ja kanafilee
* Maitsestatud Lime Pipraga
* Asetatud salatilehtedele, lisasin natuke redist ja punaseid umbe
* 0.33ml keefiri
Õhtu;)
* Kaks muna praetud
* Praetud šampinjonid,porru ja salatimix
* Maitsestatud muidugi Lime Pipraga
aprill 19, 2015 at 9:03 e.l. #379921Merlin Saretok
MemberMõned näited veel…
* Selline lilleline ja imeilus salat koos lõhega.
Ei ma ei käinud peenraid rüüstamas ja lilli salatisse noppimas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Avastasin kuskil Facebooki grupist sellise vahva salatisegu ja läksin ka muidugi otsima. Selveris salatiliste letis on täitsa olemas see karbike. Maksab natuke alla €. Kõik mis seal sees, ka need lilled on söödavad. Maitse nüüd midagi väga erilist ei ole aga noo kas selline söök ei tee rõõmu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? Lilli võiks muidugi karbis rohkem olla. Aga lõhe on mu lemmik, mul vaja kalameest, kes tooks mulle iga päev lõhe
Salat koos soolalõhega siis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Salat sisaldab: Punane ja roheline lollo, punane mizuna, beebi spinat, punane rukola, mangold, lehtpeet, red mustard, acetosella
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
* Hommikusöögi näide
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täisteraviljast kaerahelbe puder, keedetud veega ja lisatud kaneeli. 1 kiivi ja 1 aplesin. Tegin enda jaoks lõbusamaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ei söönud kunagi putrusid, nüüd aga lausa jumaldan ja kui ei saa, siis tekib lausa isu. Kaneel aga põletab rasva ja on niiii hea lõhnaga, et hommikuti mu korteris nii mõnus lõhn
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aprill 20, 2015 at 10:02 e.l. #379254Merlin Saretok
MemberMinu esmaspäevane kaalumine…
Olen pisut pettunud aga ei teagi, kas peaks…
Loe siit: Minu kaalumine 20.04.2015
aprill 20, 2015 at 10:45 e.l. #379256Invention
MemberNädalaga 1.2 kilo kaotanud ja pettunud? Võta asja ikka mõistusega. See on nädalase kaalukaotuse jaoks ikka päris suur number. Saan aru küll, et tahtsid, et oleks alla 100 kilo, aga no see eesmärk tuleb järgmisel nädalal. Või on kiiret kuskile
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?aprill 20, 2015 at 10:51 e.l. #379257Merlin Saretok
MemberNädalaga 1.2 kilo kaotanud ja pettunud? Võta asja ikka mõistusega. See on nädalase kaalukaotuse jaoks ikka päris suur number. Saan aru küll, et tahtsid, et oleks alla 100 kilo, aga no see eesmärk tuleb järgmisel nädalal. Või on kiiret kuskile
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?No kiiret just ei ole aga tahan sellest 100st lahti saada ruttu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga tuju läks paremaks, päike tuli välja ja saan aru, et mõtlen natuke üle juba. Parem tasa ja targu, kui pärast olen 55kg kaaluv naine aga nahk ripub maani
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Järgmine nädal on justkui sünnipäev
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seda ma usun kindlasti, et nr 100 kaob mu elust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 20, 2015 at 1:09 p.l. #379259Annika Pärtel
MemberSee lillesalat on nii armas, olen ise ka ostnud ja just seetõttu, et on lihtsalt nii ilus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lõhe on ka super, minu perel on see igapäev hommikumenüüs kindlasti olemas ja kui rohkem viitsimist, siis saab ostetud mitu suurt lõhet ning ise soolatud (saab siis süüa kas niisama toorelt või siis praadida pannil ja lisada sellele omletisegu)
Eks kui toitumine on tähtis ja tihtipeale kipuvad nö toorained samad olema, siis hakkabki suurt rolli mängima just serveerimine- kuidas on toit kaunistatud, isegi millistest nõudest sööd, kus sööd- kõik see sättimine on minumeelest nii vahva ja annab ikka väga palju asjale juurde
aprill 20, 2015 at 1:23 p.l. #379261janarL
MemberMinu esmaspäevane kaalumine…
Olen pisut pettunud aga ei teagi, kas peaks…
Loe siit: Minu kaalumine 20.04.2015
Ei ole hullu midagi. Ei olegi hea,et kaal liiga kiiresti langeks, muidu hakkab minema lihaste arvelt.
Tubli oled, vaikselt sõuad, kaugele jõuad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 21, 2015 at 11:00 e.l. #379966Merlin Saretok
MemberJepikajeee ma käisin üksi fit walkimas;) Minu trennike 21.04.2015;)
Hommikul ma kirjutasin, et ei tea mida täna teha. Aga kuna päike säras taevas, siis otsustasin õue kasuks. Neid ilmasid siin ei tea ja kui on hea ilm, tuleb see ruttu ära kasutada. Nagu ma olen maininud, siis ma ju ei taha üksi õues kõndida…Ma ei tea, mida ma kardan või häbenen aga eks see üks rumal valehäbi on. Täna siis mõtlesin, et no mis siis Merlin saab. Õhtul pead sa koolis olema ja öösel sinuga vaevalt keegi kõndima tuleb. Hetkel on ju vaba aeg ja võimalus ja sa lihtsalt pead selle võimaluse ära kasutama. Riidesse ja lets start
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hakkasin mõnusa tempoga pihta, üli mõnus päike oli, tuju oli laes. Kanali äärde jõudes oli seal palju sportijaid, kes kõndis, kes kepikõndis, kes jooksis, sörkis ahjaa üks vahva noor naine jooksis lapsekäruga, ma ei näinud palju ja kaugele aga ta tegi lapsekäruga sporti. Vott, ei ole need lapsed ega miski muu takistuseks. Kui tahad, siis on kõik võimalik. Kui sa juhuslikult peaksid mu blogi lugema, siis tea, et Sa olid niiiiii lahe:)
Ilm oli väga soe ja mõnus, selline ehtne suve tunne tekkis lausa;) Kõik räägivad, et üksi on hea, et saab oma asjad peas selgeks mõelda. Ei hea oli küll,aga midagi asjalikku ma küll ei mõelnud, selles mõttes, et mul ei tulnud ühtegi muret ega asja meeldegi, mida võiks selgeks mõelda:D Ma vaatasin päikest, linnukesi, loodust. Inimesi. Mõtlesin, et kui tublid on need sportijad ja kes ei sportinud, siis mõtlesin, et oi kui tore, kui nad hakkaks seda tegema. Inimesed olid rõõmsad, naeratasid. Kes ei olnud, siis naeratasin mina neile. Kui sa näed naeratuseta inimest, siis kingi talle enda oma;)
Täna sai siis kiirkõndi 7.80km;) Koju jõudes, viskasin riided seljast ja tekin kummagile jalale veel 15 jalatõstet üle tooli;) MÕNUS ON OLLA!!!
Haahaa ja Anne kanali Sõpruse silla all on niiii hea ergutus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jookse raisk jookse

aprill 22, 2015 at 8:00 e.l. #380004jrx
MemberSee on mõnus ring. Käin ise seal tihti jalutamas. Loodetavasti varsti ka jooksmas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 23, 2015 at 5:21 e.l. #380037Merlin Saretok
MemberSee on mõnus ring. Käin ise seal tihti jalutamas. Loodetavasti varsti ka jooksmas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma tahan ka joosta aga natu läheb aega, ootan oma head jalanõud ära, muidu on jama. Ma alguses harjutan seal Emajõe poolses osas, seal pole nii palju rahvast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ok ok ma ei karda. Teen nii et nt pool ringi jooksen, pool kõnnin, jälle jooksen ja siis kõnnin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 23, 2015 at 5:24 e.l. #380038Merlin Saretok
MemberVäike üleskutse 33.Tartu Jooksumaratonile
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äkki keegi tahab osaleda aga ei julge, või pole kaaslast. Tule loe minu blogist ja teeme ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loe siit: 33. TARTU JOOKSUMARATON
Päikest;)
aprill 24, 2015 at 9:43 e.l. #380076priibe
MemberPõlvedele haiget ei tee jooksmisega?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen, ise suure kaalu languse läbi teinud ja nagu mina pigem vältisin jooksmist. Kas siis velo või jalutamine lindil/õues. Ja minu arust 2kg täitsa oko kuus kukub, jälle enda pealt näide, liigne kaalulangus on suhteliselt halb nimelt selle nahaga, mis välja veinud on. Mina olin kimpus/hädas sellega päris tõsiselt, samas vahepeal lasin kaalul tõusta ja siis nüüd uuesti langenud, enam probleeme pole selle nahaga, mis ripuks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga tubli tüdruk oled
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!aprill 24, 2015 at 1:11 p.l. #380082Merlin Saretok
MemberPõlvedele haiget ei tee jooksmisega?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen, ise suure kaalu languse läbi teinud ja nagu mina pigem vältisin jooksmist. Kas siis velo või jalutamine lindil/õues. Ja minu arust 2kg täitsa oko kuus kukub, jälle enda pealt näide, liigne kaalulangus on suhteliselt halb nimelt selle nahaga, mis välja veinud on. Mina olin kimpus/hädas sellega päris tõsiselt, samas vahepeal lasin kaalul tõusta ja siis nüüd uuesti langenud, enam probleeme pole selle nahaga, mis ripuks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga tubli tüdruk oled
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!Tänan väga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hetkel põlved tunda ei anna ja ma olen paar korda alles proovinud ja kohe ikka pikka maad ei hakka. Kõnnin palju õues ja lindil. Aga no kiusatus on ju proovida kõike
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vahel, kui ma kõnnin või bodypumbis olen, tekib selline superwomeni tunne, et ei tea kohe mida kõike ära ei teeks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ma ei taha enam mitu päeva liikumatu olla ja üritan asja mõistusega võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas sa naha korda said ? Mind käed hirmutavad
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul enne rippus pekk vist aga kardan, et need käed jäävad inetuks väga. Päikest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 24, 2015 at 1:14 p.l. #380083Merlin Saretok
MemberMinu väga väike trennikene täna 24.04.2015;)
Kuna aprill nii raske kuu, sest mul oli sünnipäev ja raha enam eriti njetu, siis olin juba mures, kuidas treeningsaali saan. Ok jah, õues ja kodus saab ka kõike teha aga mulle meeldib, kui saan vahelduseks ka klubis käia. Õnneks mu armas klassiõde pakkus mulle kuu lõpuni tasuta kaarti Fitlife, mis asub mulle nii lähedal ka ja saan kenasti kuni uute rahadeni käia;) Mega tänulik ja õnnelik olen;)
Täna siis tegin kiire trenni, lapsel liikumispidu Vanemuises ja sehkendamist nii palju….* Lindil 15min kiirkõndi ja 5min kiirkõndi 5% kaldega ülesse
* 25 kõhulihast masinal
* 20 käte ja rinnalihast masinal
* 10 selja ja kõhulihast masinal
* Ellipsil 15min. Vaikselt hakkame selle Ellipsiga sõbraks saama:D Aga seda ma ei suuda kunagi esimesena teha, enne pean olema kas kõndinud või sõudnud, kui kohe teen, siis jalad kohe hakkavad vastu.`
* 25 kõhulihast masinal
* 20 käte ja rinnalihast masinal
* 10 selja ja kõhulihast masinalJa oligi täna kõik. Aga midagi ikka. Homme aga plaanin kohe pikemalt olla ja kindlasti ka väljas ilma nautida;)
Ahjaa uus pildikene ka siis;) Oma punased püksid ma viskasin nurka, tublid püksid olid, nondega ma ju seda teed alustasin, kahjuks aga VÄGA suureks jäid. Bye Bye püksid:D
aprill 24, 2015 at 1:15 p.l. #380084Merlin Saretok
MemberMa ei tea aga mulle tundub, et ma visuaalselt muutun pikemaks ka oma kaalulangusega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.