Men’s physique 2013 Eestisse?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » Men’s physique 2013 Eestisse?
- This topic has 171 replies, 34 voices, and was last updated 11 years, 11 months tagasi by
AnneP.
-
AutorPostitused
-
oktoober 31, 2012 at 2:16 p.l. #266493
Sarge
MemberSärk seljast ja uus ala olemas!
oktoober 31, 2012 at 2:32 p.l. #267285kame
ModeratorSärk seljast ja uus ala olemas!
Miks selline hoiak uue ala suhtes?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vaimukas küll ehk…oktoober 31, 2012 at 2:37 p.l. #267284Kristjan-Johannes Konsap
MemberAga mina kuulsin, et MP kogub juba võistlejaid.
Kristjan Kasearu pani meestega pead kokku ja kes teab, võib-olla näeme teda kevadel laval…

november 1, 2012 at 9:36 e.l. #328539vend vähk
ModeratorAga mina kuulsin, et MP kogub juba võistlejaid.
Kristjan Kasearu pani meestega pead kokku ja kes teab, võib-olla näeme teda kevadel laval…

Hr priiuserüütlit oleks huvitav uuel alal esinemas näha koos teiste staaridega
november 1, 2012 at 9:46 e.l. #328543Kristjan-Johannes Konsap
MemberHr priiuserüütlit oleks huvitav uuel alal esinemas näha koos teiste staaridega
november 6, 2012 at 9:27 e.l. #329084vend vähk
ModeratorMõned päevad tagasi oli paari tuttavaga Men’s physique teemal jälle arutamist.
Minu seisukoht selles küsimuses on selline:
Teinekord on vaja mõnes küsimuses teha väike tagasikäik selleks, et veel võimsamalt edasi liikuda. Iga asi on millekski hea. Kui meil oleks selline uus ala, siis saaksime tõesti kasvõi randadest või igasuguste teiste spordialade juurest treenitud kehadega noori mehi tuua jõusaalile lähemale. Erinevalt bikini kategooriast ei saa skeptikud kohe kindlasti öelda, et need mehed, kes lavale astuvad, on ainult edevad ja ei tee sporti vms. Pigem näen selle ala puhul potensiaali kus arenenumad mehed saab edasi suunata klassikalisesse kulturismi ja kes teab- äkki ka kunagi kulturismi kui mehed vastavad nõuetele. Selles suhtes peaksime ise ka rohkem pingutama ja toetama. Hea näide on meie maailmameister Oleg, kes leiti Oti poolt tänu telesaatele. Täpselt samasuguseid tulevasi maailmameistreid võib meil vabalt olla ka maadlus-, korvpall-, poks-, sõudmine- ja paljude teiste spordialade esindajate seas!
Siinkohal kasutan osavalt ära meie vana hüüdlauset: “Sa oled see, mida sa sööd!” Lisaks: “Kuidas külvad- nõnda lõikad!”
Oleme ausad- kui viimastel võistlustel ei oleks uusi alasid olnud, siis oleks päris igav olnud.
november 11, 2012 at 4:19 p.l. #329693lkv
MemberNicole Wilkins PRO Men’s Physique võistlejatega.
november 11, 2012 at 4:55 p.l. #329698Sarge
MemberMa ükspäev mõtlesin, et kui tahetakse MP’d rohkem rahva sekka tuua, siis võiks olla ka pikkuse ja kaalu suhe nagu klassikalises kulturismis. Aga samas jällegi see asi oleks selline, kus inimesed hakkaksid jalgade pealt massi kokku hoidma.
Ma ise mõtlesin, et pikkus – 100 näiteks.
november 11, 2012 at 5:05 p.l. #329699htilga
MemberMa ükspäev mõtlesin, et kui tahetakse MP’d rohkem rahva sekka tuua, siis võiks olla ka pikkuse ja kaalu suhe nagu klassikalises kulturismis. Aga samas jällegi see asi oleks selline, kus inimesed hakkaksid jalgade pealt massi kokku hoidma.
Ma ise mõtlesin, et pikkus – 100 näiteks.
Mingi taoline kriteerium oleks igati mõistlik, selline tundub täitsa hea!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 11, 2012 at 5:09 p.l. #329701gmaster
MemberMis mõte sellel on, kui klassikal on juba olemas?
Ja see ala peaks olema justkui samm ENNE klassikat. Et pigem isegi oodatakse natuke väiksemaid kui klassikuid.
november 11, 2012 at 5:30 p.l. #329703htilga
MemberMis mõte sellel on, kui klassikal on juba olemas?
Ja see ala peaks olema justkui samm ENNE klassikat. Et pigem isegi oodatakse natuke väiksemaid kui klassikuid.
Järelikult tulebki viia sisse mingi kriteerium, mis teeks selle sammuks enne klassikat, et ühed samad näod igal pool medaleid ära ei võtaks?
november 11, 2012 at 5:30 p.l. #329704Sarge
Member“Arnold Tokko peaeesmärgiks on kulturismi maine parandamine”
http://www.fitness.ee/uudis/4760/arnold-tokko-peaeesmargiks-on-kulturismi-maine-parandamine
Ma saan aru, et siis seda spordiala ei võeta kavasse?
november 11, 2012 at 8:40 p.l. #329710gmaster
MemberMa ei kujuta ette, kuidas sa sellest uudisest sellise asja välja suutsid lugeda..
november 11, 2012 at 8:56 p.l. #329712Sarge
MemberMa ei kujuta ette, kuidas sa sellest uudisest sellise asja välja suutsid lugeda..
november 11, 2012 at 9:46 p.l. #329714gmaster
MemberPealkirjast lugesin selle välja. Lingi panin niisama lugemiseks.
Et MP ei ole kooskõlas kulturismi maine parandamisega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.