Men’s physique 2013 Eestisse?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » Men’s physique 2013 Eestisse?
- This topic has 171 replies, 34 voices, and was last updated 11 years, 11 months tagasi by
AnneP.
-
AutorPostitused
-
oktoober 29, 2012 at 8:05 p.l. #328470
Sarge
Member1. Mõne negatiivse kommentaatori naine võistleb bikini fitnessis, mida on juba siin men’s physique-ga oma olemuselt samastatud.
Mina samastaks bikini fitnessi MP’ga alles siis kui mehed kannaksid lühikesi “Speedosid”. Või siis kui bikini fitnessistid hakkaksid rannaseelikut kandma, et varjata tselluliidi. Tselluliidi = meeste olematud jalad.
Teema alguses püstitati küsimus, kas oleks keegi huvitatud võistlema. Vastuseid on olnud hetkel 0. Imre ainult naljatas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS! Indrek Otsuse kommentaar bikini fitnessi kohta:
Bikinifitness
on kujunenud päästerõngaks neile, kelle edevus on suurem, kui soov jõusaalis vaeva näha. Kahe kategooria peale kokku tuli end näitama 15 neidu. Väga kenad naisterahvad kõik, eranditult! Aga, mis siin spordiga pistmist on…
Muidugi, kaks keha olid treenitud ja omaette klassist – Egle ja Reet. Absoluutvõidu võttis oodatult MM-i neljas, Egle. Eks maailma tasemel on ka bikinifitness spordina võetav, iga aastaga üha enam. Mind jääb siiski piinama küsimus, miks seda ala üldse vaja oli?! Bodyfitness oli ju olemas. Kohtunike koolitusega, hindamiskriteeriumidest kinnipidamise ja järjekindla rakendamisega, oleks IFBB pidanud bodyfitnessi nö kulturistidest puhta hoidma. Nüüd tundub, et bodyfitness hakkab maailmas asendama bodybuildingut…
oktoober 29, 2012 at 8:13 p.l. #328473Eleri
MemberMina samastaks bikini fitnessi MP’ga alles siis kui mehed kannaksid lühikesi “Speedosid”. Või siis kui bikini fitnessistid hakkaksid rannaseelikut kandma, et varjata tselluliidi. Tselluliidi = meeste olematud jalad.
Teema alguses püstitati küsimus, kas oleks keegi huvitatud võistlema. Vastuseid on olnud hetkel 0. Imre ainult naljatas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui mingid hirmsad “tegijad” siin sõna võtavad, siis keegi ei julgegi midagi postitada. Feissbuuki olen mina saanud mõne kirja, kes on salaja vastanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2012 at 8:40 p.l. #328475htilga
MemberKui Matt Christianer on naiselik, siis ma söön oma mütsi ära, ma luban… Ka Imre Vähi puhul, kes sellel alal oleks ilmselgelt maailma top3-s, kui mitte top1.
Ka seda ega taolist asja ma pole väitnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2012 at 8:58 p.l. #328477Kristjan-Johannes Konsap
MemberOtsus vajutas ikka korralikult jah.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Otsus vaatab nagu alati asju sportlikust küljest. Teised vaatavad asja nö populistlikust ja ärilisest poolest. KUI MP osutuks hüppelauaks kulturismi, siis oleks ju hea. Aga nagu Otsuse EMV kommentaarist näha, tunduvad “lihtsamad alad” pigem raskemate alade populaarsust vähendavat.
KUI MP tooks lisafinantsi ja -tähelepanu ka kulturismiliidule üldiselt, siis korraldajaid see kindlasti rõõmustaks. Võime ju tahta näha rohkem “kolle”, aga kui raha pole, sest friikshow laiade masside tähelepanu ei köida, siis peab ka veidi populistlikult mõtlema. Kui MP hakkaks vohama nagu bikiini, niiet varsti vajavad need kaks teiste alade ees sama palju tähelepanu, korraldajate energiat ja suurt osa võistluste ajast nagu vastsündinud beebi, siis oleks ka halb.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2012 at 9:01 p.l. #328478maleva
MemberSellisel juhul võid sa ju ise käia samamoodi neid lühikestes pükstes trimmis ülakehaga poisikesi klubides vaatamas, kord aastas seal sellised võistlused toimuvad!
oktoober 30, 2012 at 6:42 e.l. #259765kame
ModeratorKõik põhilised arvamuse avaldajad on kulturismi tulihingelised pooldajad (mis on tore aga uue ala jaoks ehk mitte kõige olulisem).
Ise võibolla osaleks – kui oleksin nurgatagant piiludes näinud, et Vähi samasse katti ei tule.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja minu arvates kirjeldab selle ala ,,mitte sportlikust” just see, et Vähi teeks seal platsi puhtaks…
oktoober 30, 2012 at 6:49 e.l. #25937147
MemberJa minu arvates kirjeldab selle ala ,,mitte sportlikust” just see, et Vähi teeks seal platsi puhtaks…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õige tähelepanek. Samas, murdmaasuusatamises on ka selliseid mitmekülgseid mehi/naisi, kes hoolimata distantsist ja stiilist alati esikohale pretendeerivad.oktoober 30, 2012 at 7:27 e.l. #260098htilga
MemberLas teeb Vähi platsi puhtaks! See on ju ainult hea. Mis meie eesmärk siis oleks? Toota massiliselt keskmisi? Minu arvates on ju vaid seda parem, kui meil on kohe konkurentsivõimeline inimene Eestit esindama saata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega Vähi järel teiseks jääda pole ju häbiasi…
oktoober 30, 2012 at 8:02 e.l. #254338Ak_47
MemberKas sa oleksid huvitatud võistlema alal, mil sa tead, et esimene koht on juba võetud ? Kindlasti leidub ka neid, aga see enamus tahab võimalust võidelda selle kuldse medali eest ning kes on näinud saalis vaeva selleks, jääksid kindlasti kõrvale.
See on üks meie inimeste probleemkohti (aga samas tuleb sellest aru saada). Meil on saalides ka Hulgim keskmikke, nii kulturismile, kui AF’ile. Osadel on seda potensiaali, osadel ei ole, kuid nad ei ole mõelnud lavale minna, mis iganes põhjusel (vähene teadlikus, julgus, meditsiiniline probleem jms.). Kuid üks põhjustest on kindlasti (liig) enesekriitiline eneshinnang, mil nad näevad ,et esikoht jääks kättesaamatuks – internetiajastu probleem.
oktoober 30, 2012 at 9:22 e.l. #237025kame
ModeratorKas sa oleksid huvitatud võistlema alal, mil sa tead, et esimene koht on juba võetud ? Kindlasti leidub ka neid, aga see enamus tahab võimalust võidelda selle kuldse medali eest ning kes on näinud saalis vaeva selleks, jääksid kindlasti kõrvale. See on üks meie inimeste probleemkohti (aga samas tuleb sellest aru saada). Meil on saalides ka Hulgim keskmikke, nii kulturismile, kui AF’ile. Osadel on seda potensiaali, osadel ei ole, kuid nad ei ole mõelnud lavale minna, mis iganes põhjusel (vähene teadlikus, julgus, meditsiiniline probleem jms.). Kuid üks põhjustest on kindlasti (liig) enesekriitiline eneshinnang, mil nad näevad ,et esikoht jääks kättesaamatuks – internetiajastu probleem.Samas kui võistled enda jaoks – lood parima võimaliku vormi ja sätestad eesmärgi võistluse näol, siis on ju sõltumata kohast asi õige.
oktoober 30, 2012 at 9:52 e.l. #239766salasilm
MemberKas sa oleksid huvitatud võistlema alal, mil sa tead, et esimene koht on juba võetud ?
Valdav enamus professionaalseid sportlasi maailmas läheb võistlustele teadmisega, et nende maksimum on teises kümnes. Rahvaspordiüritustel on kõvade, aastaid järjepidevalt trenni teinud meeste unistuseks saada koht esimeses sajas, kui mitte viiesajas. Kartusega kaotada ja enamgi veel, peksa saada ei tasu poksivõistlusele minnagi. Äkki ongi osavõtjate arvu vähesuse probleem selles, et fitnessiga tegelevad sisenemis-tasemel kas häbelikud või madala enesehinnanguga inimesed?
oktoober 30, 2012 at 10:05 e.l. #239769Rainerr
MemberKas sa oleksid huvitatud võistlema alal, mil sa tead, et esimene koht on juba võetud ?
Miks üldse arvata, et meeste MP esimene koht on juba võetud? Uuel alal enne võistlusi medalite kaelariputamine on veel tobedam kui seda vanadel aladel teha.
oktoober 30, 2012 at 12:20 p.l. #280978viki667
MemberTuues rohkem rahvast lavalaudadele esinema = ka paremat toidulisandiäri!
No haard fiilingz ok.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 30, 2012 at 12:22 p.l. #280975vend vähk
ModeratorLas teeb Vähi platsi puhtaks! See on ju ainult hea. Mis meie eesmärk siis oleks? Toota massiliselt keskmisi? Minu arvates on ju vaid seda parem, kui meil on kohe konkurentsivõimeline inimene Eestit esindama saata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega Vähi järel teiseks jääda pole ju häbiasi…
Ärge nüüd mehed nalja tehke igasuguste tiitlite jagamisega! Mina olen suhteliselt kindel, et ma kõrbeksin sellel alal ja hoopis hr Tilga sugused rannapoisid võivad mulle seal koti pähe tõmmata. Rannapükstes peaksin ma igas asendis ühtlaselt reljeefne ja pigem sihvakas välja nägema, aga kui minu tricepsid näiteks küljelt hirmsalt punnitavad, siis see oleks juba teine ala. Rannapoiste ridadesse leiaksime uusi võistlejaid pigem suvel Pärnu rannast, mitte klassikute seast. Erinevalt paljudest “kulturismi kummardajatest” toetan seda uut ala kahel käel!
oktoober 30, 2012 at 3:20 p.l. #280715Eleri
MemberKõik põhilised arvamuse avaldajad on kulturismi tulihingelised pooldajad (mis on tore aga uue ala jaoks ehk mitte kõige olulisem).
Ise võibolla osaleks – kui oleksin nurgatagant piiludes näinud, et Vähi samasse katti ei tule.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja minu arvates kirjeldab selle ala ,,mitte sportlikust” just see, et Vähi teeks seal platsi puhtaks…
Kas siis kõik inimesed peaksid üldse mitte kulturismis võistlema, teades et mõndadele inimestele nad ilmselt kunagi vastu ei saaks (nt Ott Kiivikas)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.