Men’s physique 2013 Eestisse?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » Men’s physique 2013 Eestisse?
- This topic has 171 replies, 34 voices, and was last updated 11 years, 11 months tagasi by
AnneP.
-
AutorPostitused
-
oktoober 29, 2012 at 8:15 e.l. #328343
Tragl
MemberKus meie siis asume? USA ju teebki trende. Ehk loen välja, et kõik uued alad on viga? Milles see väljendub?
Ma ei mõista üldse, kust pärineb arvamus, et mida rohkem massi ja kuivust seda sportlikum?!
Eesti meistrivõistluste järgselt käisin isiklikult 2 raadios rääkimas, Tv3 tegi intervjuu ja ETV näiotas spordiuudistes. Minu arust piisavalt. Teen oma esimest hooaega, kuid olen leidnud ka sponsoreid – Reebok esiotsa, Olympic, kes piisavalt tõsiseltvõetavad ettevõtted.
Aga miks sa loed välja, et kõik uued alad on viga? Ütlen veel, et see, mis on viga ja eelis, sõltub eesmärgist. Kui kulturism liigubki eelnimetatud “fitness lifestyle´i”, mis haarab praktiliselt kogu rahvast, suunas, siis on uued alad väga OK. Neid peaks veel juurdegi tegema – nt lastele. karvase rinnaga meestele jne.
Mina isiklikult siiski eelistan kulturismi maksimaalset arengut klassikalise spordi liinis. Kui ma võistlen, siis meeldiks mulle väga, kui minu pingutus kannab natukenegi võrdlust välja teiste vanade spordialade esindajate pingutusega. “Fitness lifestyle” süsteemis see paraku pole võimalik. Arvan ka seda, et see, mis läänes on OK ja toimib hästi, ei pruugi tingimata meie konteksti sobida. Universaalseid lahendused lihtsalt ei ole vahel parimad lahendused.
Seda, kust pärineb arvamus, et mass ja kuivus võrdub sportlikkusega, ma ei tea. Loodan väga, et mina pole enda seisukohti nõnda esitanud, sest tegelikult ei ole ma sellega nõus. Bikini Fitness ja MP on kindlasti sportlikud tegevused. Tants ja kujundujumine on ka sportlikud tegevused, samuti kepikõnd. Võib-olla asi ongi selles, et need on sportlikud tegevused, kuid mitte iga sportlik tegevus ei kõlba EMV-le. Mulle nt meeldib jalutada. Võin jalutada väga pikalt ja vajadusel ka kiiresti, kuid ma ei arva, et oleks vaja EMV-d jalutamises. On olemas tippsport, rahvasport ja terve hulk sportlikke tegevusi. Iga asja jaoks on oma koht, aeg ja inimesed.
Egle, põhimõtteliselt oled sa poole aasta jooksul saavutanud rohkem tähelepanu kui kõik vanade alade esindajad kokku. See on väga kõva sõna, siin pole midagi öelda. Tunnistan ausalt, et ma pole kõiki su esinemisi isiklikult veel näinud (kindlasti too need oma teemas esile), kuid mõnda siiski ja, ära nüüd solvu, kuid nende põhjal ütleksin ma, et kindlasti tuleb selle tähelepanu eest tänada (ka) sinu abikaasat.
oktoober 29, 2012 at 9:04 e.l. #328357Arnold
MemberImre hakka valmistuma!
oktoober 29, 2012 at 12:42 p.l. #328393KristoR
MemberImre paneb jh võistluse kinni : D
oktoober 29, 2012 at 2:10 p.l. #328407IVARK
MemberSelle MP peaks küll teiste alade vahele nö. reklaamipausiks ära mahutama, sest enne või pärast on oodata publiku kadumist. Kui muidu istub saalis vähe rahvast, siis see ala nüüd juurde küll kedagi ei too. Niikuinii pole neil laval muud teha kui seista, selleks ei kulu palju aega ja jõuab nad vahepeal ära näidata.
oktoober 29, 2012 at 2:18 p.l. #328408lkv
Member..ja siis teises teemas on probleemiks see, et athletic fitnessi ei taheta kavasse võtta, sest ei jõua ajaliselt ära teha. Samas MP jaoks leitakse aega. Mida siis eelistada?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mingis mõttes mul on ükskõik, las olla siis bikini ja MP ja mis iganes veel, aga kui see hakkab häirima KULTURISMI, ATHLETICUT ja FITNESSI, siis võiks ikkagi prioriteedid võtta, mis on olulisem. Kas see, et meil oleks võistlejaid põhialadel või oleks meeletult võistlejaid nendel uutel tekitatud aladel..
oktoober 29, 2012 at 2:29 p.l. #328412IVARK
MemberEnne tuleb jah kindlaks teha, et oleks siiski huvilisi, mis on ka antud juhul selle teema eesmärk, sest publikut tõmbab see ala kindlasti, vähemalt teatud publikut (see oleks mitte ainult lävepakk lavalolijatele vaid ka lävepakk publikule, kes varem sellistel üritustel ei käinud) aga täiendav piletitulu kulub marjaks ära.
Nalja peab ju saama, ajad on ikka kõvasti muutunud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2012 at 2:32 p.l. #328414htilga
MemberTuleb MP klubiürituseks kantida. Kuna tegemist uue alaga ja vaja osalejaid leida, siis eelvoorudena selline variant töötaks?
oktoober 29, 2012 at 3:18 p.l. #328421Marko Terasmaa
MemberSelle uue alaga seoses on tähtis see, et ala tooks Eesti lavadele võistlejaid juurde, mitte et niigi vähese osavõtuga alade erinevatest kategooriatest jookseb veel sportlasi minema MP-sse ja muude alade kategooriad jäävad veel väikesemaks.
Kui juba nüüd Imre Vähile MP kulla kaela riputate, ei pruugi keegi isegi tahta sinna MP-sse, või mis? Kui kõik on juba ette otsustetud.?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Imre on hea, aga ehk on veel keegi kes tuleb ja on veel parem?
oktoober 29, 2012 at 4:44 p.l. #328431egle eller-nabi
MemberAga miks sa loed välja, et kõik uued alad on viga? Ütlen veel, et see, mis on viga ja eelis, sõltub eesmärgist. Kui kulturism liigubki eelnimetatud “fitness lifestyle´i”, mis haarab praktiliselt kogu rahvast, suunas, siis on uued alad väga OK. Neid peaks veel juurdegi tegema – nt lastele. karvase rinnaga meestele jne.
Mina isiklikult siiski eelistan kulturismi maksimaalset arengut klassikalise spordi liinis. Kui ma võistlen, siis meeldiks mulle väga, kui minu pingutus kannab natukenegi võrdlust välja teiste vanade spordialade esindajate pingutusega. “Fitness lifestyle” süsteemis see paraku pole võimalik. Arvan ka seda, et see, mis läänes on OK ja toimib hästi, ei pruugi tingimata meie konteksti sobida. Universaalseid lahendused lihtsalt ei ole vahel parimad lahendused.
Seda, kust pärineb arvamus, et mass ja kuivus võrdub sportlikkusega, ma ei tea. Loodan väga, et mina pole enda seisukohti nõnda esitanud, sest tegelikult ei ole ma sellega nõus. Bikini Fitness ja MP on kindlasti sportlikud tegevused. Tants ja kujundujumine on ka sportlikud tegevused, samuti kepikõnd. Võib-olla asi ongi selles, et need on sportlikud tegevused, kuid mitte iga sportlik tegevus ei kõlba EMV-le. Mulle nt meeldib jalutada. Võin jalutada väga pikalt ja vajadusel ka kiiresti, kuid ma ei arva, et oleks vaja EMV-d jalutamises. On olemas tippsport, rahvasport ja terve hulk sportlikke tegevusi. Iga asja jaoks on oma koht, aeg ja inimesed.
Egle, põhimõtteliselt oled sa poole aasta jooksul saavutanud rohkem tähelepanu kui kõik vanade alade esindajad kokku. See on väga kõva sõna, siin pole midagi öelda. Tunnistan ausalt, et ma pole kõiki su esinemisi isiklikult veel näinud (kindlasti too need oma teemas esile), kuid mõnda siiski ja, ära nüüd solvu, kuid nende põhjal ütleksin ma, et kindlasti tuleb selle tähelepanu eest tänada (ka) sinu abikaasat.
Vabandan ka juba ette, aga selle puhul vist täiesti ala võõra isikuga tegemist. Mis ajast mõjutab minu abikaasa saavutus Euroopa meistrivõistluste 5 kohta, Läti I kohta, MMi 4 ja Arnold Classicu III? Et siis jättes välja EEstis saavutatu. Ja see ei olnud küsimus sulle.
Saan aru, et tegemist on rahvusvaheliselt tunnustatud kohtunikuga.. Muidugi on kõigil oma maitse ja arvamus, aga lauslollust pole ka mõtet kirjutada. Ehk siis et minu esinemise põhjal, tuleb välja et tähelepanu eest peaksin tänulik olema kellelegi teisele?!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Las see teema lõpeb siin. Mina olen kõigi oma saavutuste ja eesmärkidaga palju vaeva näinud ja bikiini fitness on ka minu elus uus asi ja pole kohe kindlasti mitte ainuke millega elus tegelenud olen. Et siis minule see kategooria sobib ja paljudele teistelegi nii eestis kui mujal maailmas. MIna leian et erinevad kategooriad annavad just juurde fitnessile ja võimaluse väga erineva taustaga inimesi kulturismile lähemale tuua. See on meie endi teha mis tasemega inimesed lavale lubame ja kuidas meediale presenteerime.
oktoober 29, 2012 at 6:17 p.l. #328447Tragl
MemberVabandan ka juba ette, aga selle puhul vist täiesti ala võõra isikuga tegemist. Mis ajast mõjutab minu abikaasa saavutus Euroopa meistrivõistluste 5 kohta, Läti I kohta, MMi 4 ja Arnold Classicu III? Et siis jättes välja EEstis saavutatu. Ja see ei olnud küsimus sulle.
Saan aru, et tegemist on rahvusvaheliselt tunnustatud kohtunikuga.. Muidugi on kõigil oma maitse ja arvamus, aga lauslollust pole ka mõtet kirjutada. Ehk siis et minu esinemise põhjal, tuleb välja et tähelepanu eest peaksin tänulik olema kellelegi teisele?!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Las see teema lõpeb siin. Mina olen kõigi oma saavutuste ja eesmärkidaga palju vaeva näinud ja bikiini fitness on ka minu elus uus asi ja pole kohe kindlasti mitte ainuke millega elus tegelenud olen. Et siis minule see kategooria sobib ja paljudele teistelegi nii eestis kui mujal maailmas. MIna leian et erinevad kategooriad annavad just juurde fitnessile ja võimaluse väga erineva taustaga inimesi kulturismile lähemale tuua. See on meie endi teha mis tasemega inimesed lavale lubame ja kuidas meediale presenteerime.
Vabandan, kui ei väljendanud end arusaadavalt. Ma ei pidanud su tulemusi silmas, vaid tähelepanu, mida Sa oled meedias saanud (meedia-esinemised). Tahtsin öelda, et sinu kui suure sportlase abikaasa suhtes on meedia palju tundlikum kui mõne “anonüümse” isiku suhtes. Selles iseenesest ei ole midagi halba. Seda tulekski oskuslikult ära kasutada.
Sinu tulemuste ja saavutuste adekvaatsuses ja õigsuses ma ei kahtle. See, et sa omal alal parim oled, on fakt. Isiklikult loodan, et võtad kunagi plaani ka bodyfitnessi.
oktoober 29, 2012 at 6:42 p.l. #328457Eleri
MemberEi taha küll riidu üles kiskuda aga:
1. Mõne negatiivse kommentaatori naine võistleb bikini fitnessis, mida on juba siin men’s physique-ga oma olemuselt samastatud.
2. Need kes siin negatiivsust üles kisuvad- saage endale samaväärne keha antud alal võistlemiseks…
…ja siis torisege
(Ei midagi isiklikku) aga küsige publiku (naiste) käest mida nad näha tahavad. Selge on ju see et mida suurem huvi ala vastu, seda suurem meediakajastus, seda suuremaks tõuseb ka huvi ja inimese kulturismist. Mida laiem on vaatajaskond, seda rohkem on sponsoreid jnejne.
oktoober 29, 2012 at 7:17 p.l. #328461maleva
Member(Ei midagi isiklikku) aga küsige publiku (naiste) käest mida nad näha tahavad. Selge on ju see et mida suurem huvi ala vastu, seda suurem meediakajastus, seda suuremaks tõuseb ka huvi ja inimese kulturismist. Mida laiem on vaatajaskond, seda rohkem on sponsoreid jnejne.
Ma tahaks topless bikiinitare näha. Küsime nüüd publikult (meestelt), kas nad ka tahaks. Meediakajastus oleks kindlasti suur!

oktoober 29, 2012 at 7:26 p.l. #328462Eleri
MemberMa tahaks topless bikiinitare näha. Küsime nüüd publikult (meestelt), kas nad ka tahaks. Meediakajastus oleks kindlasti suur!

oktoober 29, 2012 at 7:53 p.l. #328465htilga
MemberEi taha küll riidu üles kiskuda aga:
1. Mõne negatiivse kommentaatori naine võistleb bikini fitnessis, mida on juba siin men’s physique-ga oma olemuselt samastatud.
2. Need kes siin negatiivsust üles kisuvad- saage endale samaväärne keha antud alal võistlemiseks…
…ja siis torisege
(Ei midagi isiklikku) aga küsige publiku (naiste) käest mida nad näha tahavad. Selge on ju see et mida suurem huvi ala vastu, seda suurem meediakajastus, seda suuremaks tõuseb ka huvi ja inimese kulturismist. Mida laiem on vaatajaskond, seda rohkem on sponsoreid jnejne.
Ma argumenteerisin vaid MP vastu. Selles suhtes, et kui ma ütlen, et MP on meeste bikini, siis sellega ma ei ütle viimase kohta midagi halba. See on umbes sama nagu kui mõnd meest naiselikuks näiteks kutsutaks, siis sellega ei mõelda midagi naiste kohta halba.
Negatiivsus on vaid sinu enda hinnang. Ma üritasin tuleviku üldpilti aimata selles suhtes, et millest oleks kulturismi osas pikas perspektiivis kõige rohkem kasu. Kui selleks on MP lisandumine, siis laske aga minna. Tõenäoliselt loed sa seda posti ka juba algusest peale negatiivse hoiakuga, millest seepärast vaid kriitikat tajud ja mistõttu asja idee arusaamisest midagi välja ei tule.
oktoober 29, 2012 at 8:01 p.l. #328466Eleri
MemberMa argumenteerisin vaid MP vastu. Selles suhtes, et kui ma ütlen, et MP on meeste bikini, siis sellega ma ei ütle viimase kohta midagi halba. See on umbes sama nagu kui mõnd meest naiselikuks näiteks kutsutaks, siis sellega ei mõelda midagi naiste kohta halba.
Negatiivsus on vaid sinu enda hinnang. Ma üritasin tuleviku üldpilti aimata selles suhtes, et millest oleks kulturismi osas pikas perspektiivis kõige rohkem kasu. Kui selleks on MP lisandumine, siis laske aga minna. Tõenäoliselt loed sa seda posti ka juba algusest peale negatiivse hoiakuga, millest seepärast vaid kriitikat tajud ja mistõttu asja idee arusaamisest midagi välja ei tule.
Kui Matt Christianer on naiselik, siis ma söön oma mütsi ära, ma luban… Ka Imre Vähi puhul, kes sellel alal oleks ilmselgelt maailma top3-s, kui mitte top1.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.