Men’s physique 2013 Eestisse?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » Men’s physique 2013 Eestisse?
- This topic has 171 replies, 34 voices, and was last updated 11 years, 11 months tagasi by
AnneP.
-
AutorPostitused
-
oktoober 28, 2012 at 2:28 p.l. #328269
Ak_47
MemberLisaks niipalju, et kui võistlused oleksid eraldi päevadel, võiks tervikuna ka põnevam vaadata olla. Kui need ,,ilueedide´´ alad oleksid ühel päeval ja kulturism koos klassikaga teisel, jätaks isegi MF ja BF vormid väga esteetilise ja treenitud mulje/show. Võibolla AF koos kulturismiga…? Teine päev viiks asja edasi – taseme kõrgemale ja samas alad eristuksid…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eesti konkurentsi ja tasemega näed samu mehi erinevates kategooriates. Ala võib ju erineda
oktoober 28, 2012 at 2:44 p.l. #328271kame
ModeratorEesti konkurentsi ja tasemega näed samu mehi erinevates kategooriates. Ala võib ju erineda
oktoober 28, 2012 at 5:54 p.l. #328287Sarge
MemberPigem nii nagu Ott pakkus ühes teises teemas välja. Et hommikuses osas on eelvõistlus ja õhtul finaalid, kus on 6 parimat – seda siis MP ja bikini fitnessis.
oktoober 28, 2012 at 5:58 p.l. #328289Kristjan-Johannes Konsap
MemberKulturismi päeva mehi võib esimesel päeval küll näha – iseasi, kas nad peavad vajalikuks ,,ujukates´´ välja tulemist.
Taaskord üks geniaalne mõte mult: MP võiks olla päev pärast kulturismivõistlust. Siis jõuavad kulturistid vormi parajalt vesiseks süüa, et MP jaoks liiga suured ja kuivad poleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 28, 2012 at 7:30 p.l. #328302rait83
Memberma ei saa aru, miks kohe automaatselt arvatakse, et MP mehed jalgu ei treeni?
oktoober 28, 2012 at 7:52 p.l. #328304BRIKI
MemberKas see, et ma isiklikult ei ole kosmoses käinud, tähendab seda, et mul ei ole õigus kosmosest rääkida? Ma võtsin teemas sõna seepärast, et paluti avaldada oma arvamust. Praegu saan ma aru, et tegelikult oma arvamus ikka väga oodatud pole, tuleks lihtsalt kaasa kiita, sest asi on sisuliselt otsustatud.
Aga mis oli minu küsimus teema püstitamisel?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas leidub siin foorumis poisse/mehi, kes oleks huvitatud selles divisionis võistlemisest?
Ja vastused??????
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui asi oleks otsustatud siis poleks ju mõtet ka foorumlastelt küsida. Võtan endale peagi selle aja, et MP paremini kõikidele lahti mõtestada. Kuid nagu ka bikinis näha oli siis reeglid pani paika ikkagi aeg. Usun, et ka MP muutub oma esimestel aastatel.
Väga tore, kui vähemalt leidub huvilisi, kes sõna võtavad!
oktoober 28, 2012 at 7:54 p.l. #328305BRIKI
MemberPõhimõtteliselt võiks juba hakata lavale minema uuel spordialal

Imre…..Selle aasta Arnold Classicul oleksid sa kindlasti laineid löönud MP
oktoober 28, 2012 at 8:08 p.l. #328306Ak_47
MemberNendele “nad ei treeni ju jalgu” arvamuste rahuldamiseks võiks teha ka punktisüsteemiga (wilksi süsteem?) kükivooru ühe eelvooruna,kui ühe osa MP võistlusest
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Aga siis hakkab MP vist liiga palju saranema atlethic fitnessiga 
Esimene raund on half turns, peale seda elimineeritakse üleliigsed (kui on 16+ osavõtjat registreeritud), tehakse kükivoor ning siis final round half turns.
oktoober 28, 2012 at 8:16 p.l. #328307Sarge
MemberNendele “nad ei treeni ju jalgu” arvamuste rahuldamiseks võiks teha ka punktisüsteemiga (wilksi süsteem?) kükivooru ühe eelvooruna,kui ühe osa MP võistlusest
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Aga siis hakkab MP vist liiga palju saranema atlethic fitnessiga 
Esimene raund on half turns, peale seda elimineeritakse üleliigsed (kui on 16+ osavõtjat registreeritud), tehakse kükivoor ning siis final round half turns.
Siis on see võitja, kes 100kg kükib
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 28, 2012 at 8:39 p.l. #328309Kristjan-Johannes Konsap
MemberIgasugused modifikatsioonid ei lähe ilmselt läbi. Peaksime võistluis korraldama ikka samasuguste reeglite järgi nagu välismaal.
Aga võime ju MP kavva võtta. Eks esimesel korral näeb, kas huvi on.
Kui suudate Uku Suviste ja Kristjan Kasearu MP võistlema saada, siis saaks ala kindlasti tähelepanu ja järgmisel korral juba rohkem võistlejaid.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 28, 2012 at 8:57 p.l. #328313egle eller-nabi
MemberNii on.
Nõustun samuti 100%
oktoober 28, 2012 at 9:06 p.l. #328318egle eller-nabi
MemberMaailma ja Eestit pole mõtet võrrelda, sest kontekst ja mõõtkava on täiesti erinevad. Kuna Eesti on väike konnatiik ei saa me endale lubada vigasid. USA-s või mujal toimib süsteem teisiti.
Eestis ei ole probleem mitte ainult uute alade tõsiseltvõetavus, vaid kulturismi kui terviku tõsiseltvõetavus. Soovid tõestusi – vaata kui mitmes EMV-järgses väljaandes võistlusi kajastati. See on ringsüsteem. Kui ei ole tõsiseltvõetavust, ei ole kajastusi. Kui ei ole kajastusi, pole sponsoreid, toetusi jne.
Kus meie siis asume? USA ju teebki trende. Ehk loen välja, et kõik uued alad on viga? Milles see väljendub?
Ma ei mõista üldse, kust pärineb arvamus, et mida rohkem massi ja kuivust seda sportlikum?!
Eesti meistrivõistluste järgselt käisin isiklikult 2 raadios rääkimas, Tv3 tegi intervjuu ja ETV näiotas spordiuudistes. Minu arust piisavalt. Teen oma esimest hooaega, kuid olen leidnud ka sponsoreid – Reebok esiotsa, Olympic, kes piisavalt tõsiseltvõetavad ettevõtted.
oktoober 29, 2012 at 7:27 e.l. #328330vend vähk
ModeratorIgasugused modifikatsioonid ei lähe ilmselt läbi. Peaksime võistluis korraldama ikka samasuguste reeglite järgi nagu välismaal.
Aga võime ju MP kavva võtta. Eks esimesel korral näeb, kas huvi on.
Kui suudate Uku Suviste ja Kristjan Kasearu MP võistlema saada, siis saaks ala kindlasti tähelepanu ja järgmisel korral juba rohkem võistlejaid.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis oleks juba mõtet teha saade nagu “Tähed jääl” või midagi sellist. Ainult parimad staarid saavad võimaluse astuda Eesti Karikavõistlustel rannapükstes lavale. Üllatuskülalisena astub bikini fitnessis lavale ka Angela Aak
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oktoober 29, 2012 at 7:45 e.l. #328337Leegi-H
MemberSee on vist võimalus nendele, kes jalgu ei treeni?
Esimese asjana hakkab kohe silma, et miks selline telk jalas on.
oktoober 29, 2012 at 7:55 e.l. #328341Tragl
MemberAga mis oli minu küsimus teema püstitamisel?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas leidub siin foorumis poisse/mehi, kes oleks huvitatud selles divisionis võistlemisest?
Ja vastused??????
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui asi oleks otsustatud siis poleks ju mõtet ka foorumlastelt küsida. Võtan endale peagi selle aja, et MP paremini kõikidele lahti mõtestada. Kuid nagu ka bikinis näha oli siis reeglid pani paika ikkagi aeg. Usun, et ka MP muutub oma esimestel aastatel.
Väga tore, kui vähemalt leidub huvilisi, kes sõna võtavad!
Aga kas pealkirja ka vaatasid?
Selles, kas seda kategooriat annab väga modifitseerida, kahtlen ka mina. See on ikkagi IFBB kehtestatud ja tugineb nende konkreetsetele reeglitele. Liiatigi tekib modimisel see probleem, et siis ei saa võistlejaid ju rahvusvahelistele võistlustele saata? Igatahes praegu on jäänud ka mulle mulje, et IFBB süsteemis seda hüppelauana ei vaadelda. Praegu foorumit lugedes on aga selge, et mõistetakse seda kategooriat väga erinevalt.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.