Melatoniin
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Melatoniin
- This topic has 25 replies, 12 voices, and was last updated 12 years, 6 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
veebruar 27, 2006 at 7:10 p.l. #21686
Anonüümne
GuestÄkki oskab keegi põhjalikumalt seletada kuidas mõjub melatoniin? Siin oli üks foorum selle kohta aga ei leidnud sealt ammendavat vastust.
märts 1, 2006 at 1:41 p.l. #73088RaUl88
MemberTähtsa käbinäärmes toodetava hormiini – melatoniini tasemed kahanevad vananedes. Melatoniin leevendab unepuudulikkust ja vähendab lendamisest tingitud ajavahe mõjusid organismile.
rohkem ma nagu midagi ei leidnud
??:”>jaanuar 18, 2011 at 4:06 e.l. #286785sass01
MemberTahtsin küsida, et kas keegi teab kust seda eestis võimalik saada on,
või kuidas on sellega välismaalt (USA’st) tellmisisega nt: http://www.muscleandstrength.com/store/on-melatonin.html
Otsin seda ainet kuna mul on rasked unehäired, ning arstilt pole abi saanud.
jaanuar 18, 2011 at 5:19 e.l. #286787Aile
MemberTahtsin küsida, et kas keegi teab kust seda eestis võimalik saada on,või kuidas on sellega välismaalt (USA’st) tellmisisega nt: http://www.muscleandstrength.com/store/on-melatonin.html
Otsin seda ainet kuna mul on rasked unehäired, ning arstilt pole abi saanud.
Mulle öeldi, et Eestis saab seda retseptiga.
Kas igasugused muud uinumist takistavad faktorid on kõrvaldatud?
Kas borreelioosi analüüs on tehtud?
Une teemal on siin palju arutatud.
jaanuar 18, 2011 at 12:41 p.l. #286844sass01
MemberMulle öeldi, et Eestis saab seda retseptiga.Kas igasugused muud uinumist takistavad faktorid on kõrvaldatud?
Kas borreelioosi analüüs on tehtud?
Une teemal on siin palju arutatud.
Olen siin enamus uinumise teemad läbi lugenud aga abi pole saanud…
Enamus võimalikud faktorid on enda arust küll kõrvaldatud.
Borrelioosi analüüsi pole teinud, aga kavatsen selle ära teha.
jaanuar 18, 2011 at 1:04 p.l. #286848Aile
MemberOlen siin enamus uinumise teemad läbi lugenud aga abi pole saanud…Enamus võimalikud faktorid on enda arust küll kõrvaldatud.
Borrelioosi analüüsi pole teinud, aga kavatsen selle ära teha.
Igaks juhuks võib ära teha tõesti. Hea, kui ei ole, kuid…kui on, siis peaks ravima.
Mina ostsin täna paar uut asja…
Pukka Valerian & ashwagandha, ayrveda kapslid unehäirete leevendamiseks. Eks ma homme kommenteerin, kuidas oli.
Ostsin ka Eesti Vipis´e Hea une tabletid.
Mul on tegelikult kange himu need mõlemad endale sisse võtta…
jaanuar 18, 2011 at 1:20 p.l. #286849sass01
MemberIgaks juhuks võib ära teha tõesti. Hea, kui ei ole, kuid…kui on, siis peaks ravima.Mina ostsin täna paar uut asja…
Pukka Valerian & ashwagandha, ayrveda kapslid unehäirete leevendamiseks. Eks ma homme kommenteerin, kuidas oli.
Ostsin ka Eesti Vipis´e Hea une tabletid.
Mul on tegelikult kange himu need mõlemad endale sisse võtta…
jaanuar 18, 2011 at 2:04 p.l. #286854Aile
MemberMm, nende unehäire leevendajatesse mul eriti usku pole, kuna neid olen ikka mõnijagu proovinud,igasuguseid palderjani produkte, ning muid und leevendavaid/rahustavaid ravimtaimi sisaldavaid kapsleid.
Melatoniini kohapealt on eestis see jama, et eestis pole saadaval puhast melatoniini vaid seda sisaldavat ravimit.
Ise sooviks saada seda puhtal kujul.
Aga siiski anna teada kuidas need kapslid toimivad.
jaanuar 18, 2011 at 2:19 p.l. #286855Janika Aavamägi
MemberIse arvasin, et melatoniin puhtal kujul ikka saadaval aga ju siis ei ole.
Õnneks ei pea Sa kurvastama, kaugele jooksma..
Nimelt FitShop pakub ka toodet BCAA Xlpode ning Glutamine Xplode
mõlema aminohapete sisud osalevad unetalituses ning õhtupoole kerge Xplode jook ning uni tuleb kindlasti magusam..
Ma ise ka , kui öösel uni ära läheb lootusetult, panen pudelisse BCAA Xplode’i ja joon ära..
Julgen soovitada. Ise hetkel siin arvuti taga joon ananassimaitselist. Sidrunimaitseline ka täiesti olemas, mis küll liialt hapu minu jaoks, ananass täpselt väga hea värske ning meeldiv. Apelsinimaitse on kahjuks veel tundmatu.
JAh, ei lahustu hästi veel, kuid joogipudelis raputada või sheikeris on hea !
Pärastlõunal või õhtupoolikul väike jook, mis on lisaks kõigile ka maitsev ja toimeid lisaks ja tootega saad ise tutvuda SIIN.
Jääb Sinu otsustada, kuid mina kasutan seda une soodustamiseks küll..
jaanuar 18, 2011 at 6:35 p.l. #286898Mart Muru
MemberTahtsin küsida, et kas keegi teab kust seda eestis võimalik saada on,või kuidas on sellega välismaalt (USA’st) tellmisisega nt: http://www.muscleandstrength.com/store/on-melatonin.html
Peaks ka tellima. Kasutajat tehes ei saa seal millegipärast Estonia panna…
UUENDUS!
Siiski on olemas, aga tellida vist ikka ei saa..
“Shipping Method – Sorry, no quotes are available for this order at this time.”
jaanuar 18, 2011 at 11:15 p.l. #286919AlanBStard
ModeratorTahtsin küsida, et kas keegi teab kust seda eestis võimalik saada on,või kuidas on sellega välismaalt (USA’st) tellmisisega nt: http://www.muscleandstrength.com/store/on-melatonin.html
Toll võtab ära.
Eestis kohapeal on ulmeline hind sellel mujal maailmas üsna tasuta jagataval asjal ja eks keegi peab ravimifirma huve kaitsma.
jaanuar 19, 2011 at 5:52 e.l. #286925Aile
MemberIse arvasin, et melatoniin puhtal kujul ikka saadaval aga ju siis ei ole.Õnneks ei pea Sa kurvastama, kaugele jooksma..
Nimelt FitShop pakub ka toodet BCAA Xlpode ning Glutamine Xplode
mõlema aminohapete sisud osalevad unetalituses ning õhtupoole kerge Xplode jook ning uni tuleb kindlasti magusam..
Ma ise ka , kui öösel uni ära läheb lootusetult, panen pudelisse BCAA Xplode’i ja joon ära..
Julgen soovitada. Ise hetkel siin arvuti taga joon ananassimaitselist. Sidrunimaitseline ka täiesti olemas, mis küll liialt hapu minu jaoks, ananass täpselt väga hea värske ning meeldiv. Apelsinimaitse on kahjuks veel tundmatu.
JAh, ei lahustu hästi veel, kuid joogipudelis raputada või sheikeris on hea !
Pärastlõunal või õhtupoolikul väike jook, mis on lisaks kõigile ka maitsev ja toimeid lisaks ja tootega saad ise tutvuda SIIN.
Jääb Sinu otsustada, kuid mina kasutan seda une soodustamiseks küll..
Selle asemel võib kalkunit süüa.
jaanuar 19, 2011 at 6:19 e.l. #286928Aile
MemberMm, nende unehäire leevendajatesse mul eriti usku pole, kuna neid olen ikka mõnijagu proovinud,igasuguseid palderjani produkte, ning muid und leevendavaid/rahustavaid ravimtaimi sisaldavaid kapsleid.
Melatoniini kohapealt on eestis see jama, et eestis pole saadaval puhast melatoniini vaid seda sisaldavat ravimit.
Ise sooviks saada seda puhtal kujul.
Aga siiski anna teada kuidas need kapslid toimivad.
jaanuar 19, 2011 at 7:09 e.l. #286931Mart Muru
MemberKuramuse toll.
jaanuar 19, 2011 at 9:51 e.l. #286947Aile
MemberKuramuse toll.Mis see toll siin süüdi on? Tema ju ainult käsutäitja…
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.