Skip to main content

megamass 4000

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » megamass 4000

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    külaline
    Member

kas keegi on kasutanud või siis proovinud megamass 4000-et või 2000-et kui siis mida ta andis,ja mis vahe on 4000 ja 2000.-el

külaline
    Member

noh tundub et keegi pole proovinud,või ei teatagi sellest midagi

vend vähk
    Moderator

Siin, Eestis on see ikka väga kallis, aga kui elasin 1998-1999 USA-s, siis sain seda hinnaga 12 dollarit suur potitäis ja seda müüdi supermarketites tervisekaupade osakonnas!!! Meil siin maksis selline pott umbes 1000 krooni sellel ajal, aga eks meil on ka rikkam rahvas… Megamass on tavaliselt väga hea maitsega ja kui piimaga korralikult ära segada, siis oleks nagu jäätis!!! Tulemused? Vot seda on raske öelda, sest ma kasutasin korraga mitut lisandit- kõik oli nii naeruväärselt odav!!! Tegelikult see toidulisandite mõjumine on ju puhtalt individuaalne! Mõni läheb punni, aga mõni lihtsalt tekitab natuke kõhutuuli ja muud ei midagi! Tuleb kõike proovida ja siis iseennast jälgida, mis ja kuidas toimub! Edu kõigile!!!

builder
    Member

olen proovinud,naaberriigist sai ostetud,jah tükka ega tagasi juba,sis oli kuskil kilo hind 200 krooni kanti , ükskord sai ka suur pakk ostetud,umbes 5 kilo vist oli . kui ma praegu selle karbi keldrist üles leiaks ja lahti teeksin,uskuge mind,see kraam lõhnab samamoodi nagu aastaid tagasi. energiat taastab hästi ja see 4000 ju kaloreid näitabki vist,aga jah venemaalt saaks veits odavamalt.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.