Meestetüübid, kellest kaarega mööda käia!
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Meestetüübid, kellest kaarega mööda käia!
- This topic has 99 replies, 51 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
Sakurai.
-
AutorPostitused
-
mai 27, 2009 at 7:36 e.l. #198539
Blackdom
MemberIgapäevaselt dresse kandvad mehed.Kas nad on halvemad inimesed, kui teksapükse või Armani ülikonda kandvad mehed? Mulle ei meeldi kitsarinnalised inimesed.
mai 27, 2009 at 8:33 e.l. #198555helenk88
MemberKas nad on halvemad inimesed, kui teksapükse või Armani ülikonda kandvad mehed? Mulle ei meeldi kitsarinnalised inimesed.
Te isegi ei tunne mind.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui inimene kannab dresse nii, et pool perset paljas või vastupidi (püksid üles rinna alla vinnatud), siis leian, et see ei ole ilus.
Ka peole ei minda tavaliselt dressides.
Inimene võiks oma välimusest vähekenegi hoolida.
mai 27, 2009 at 9:02 e.l. #198561rufe
MemberInimene võiks oma välimusest vähekenegi hoolida.
Mina näiteks pole oma arengutasemes veel niikaugele jõudnud, et aru saada, kuidas mõnedel naistel on tulnud mõte, et pool totsikut puuderkreemi näos või tušist vaat et tilkuvad ripsmed või 3cm-sed küüned on midagi erakordselt kena!
mai 27, 2009 at 9:49 e.l. #198565Panda
MemberMinu meelest inimeste (nii naiste kui ka meeste) “sildistamine” niisuguseks või naasuguseks ei ole eriti mõttekas. Vaatan enamasti inimest tervikuna ja kui ta on mulle üldiselt ebameeldiv (käitumine, välimus, rääkimisstiil jne.), siis püüan temaga mitte kokku puutuda, liigitamata teda mingisse kategooriasse.
Aeg-ajalt võib tõepoolest miskit ka muidu sümpaatsete meeste juures närvidele käia. Mõni mees võib olla küll veidi edev ja kekutada seal peegli ees või pirtsutada toiduga hullemini kui mõni naine, aga seevastu mingi muu koha pealt võib ta olla jällegi ülejäänutest peajagu üle.
Peaasi, et mees hoiaks puhtust, ei oleks vägivaldne ega valelik ning hoolitseks oma perekonna eest ega jätaks raskustesse. Ning kindlasti mehega peab saama kõigest rääkida – sõber ja armsam ühes isikus
mai 27, 2009 at 10:43 e.l. #198580hehee
MemberTe isegi ei tunne mind.
Kui inimene kannab dresse nii, et pool perset paljas või vastupidi (püksid üles rinna alla vinnatud), siis leian, et see ei ole ilus.
Ilu on vaataja silmades, kuid patta panna ei sünni see ühelgi juhul.
mai 27, 2009 at 12:54 p.l. #198598PumaZ
MemberTe isegi ei tunne mind.
Kui inimene kannab dresse nii, et pool perset paljas või vastupidi (püksid üles rinna alla vinnatud), siis leian, et see ei ole ilus.
Inimene hoolibki enda välimuse eest aga igaüks erinevalt.
mai 27, 2009 at 1:09 p.l. #198605helenk88
MemberMulle ei meeldi mehed, kes 24/7 dresse kannavad. See on minu arvamus.
Miks kõik seda nii isiklikult võtavad?
Sorry, ma ei teadnud, et oma arvamuse avaldamine on keelatud.
mai 27, 2009 at 1:10 p.l. #198606liivatera
Memberhmm… no loll mees on kõige suurem nuhtlus…
mai 27, 2009 at 1:11 p.l. #198607ztex
MemberKiilakas pea ja kiledressid on parim elukindlustus.
mai 27, 2009 at 1:14 p.l. #198608matti
MemberOlen helenk88-ga nõus, dressid ei sobi igapäevaseks kandmiseks, muidugi kui sa ei ole kehalise õpetaja või treener
neile võib seda lubada.Ise kannan dresse ainult tööd tehes või sportides, igapäevaselt kannan siiski ülikonda või midagi muud soliidset
mai 27, 2009 at 1:17 p.l. #198609moosese10k2sku
MemberMulle ei meeldi mehed, kes 24/7 dresse kannavad. See on minu arvamus.Miks kõik seda nii isiklikult võtavad?
Teised avaldasid ka oma arvamust, et neid inimesi ei tasu ühte patta panna.

Endal polegi dresse. Ainult lühikesed püksid.
Ennast iseloomustaksin niimoodi: inimene kes hoolib aga ei näita seda mitte kuidagi välja.
Paljudele jääb must vale arusaam
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 27, 2009 at 3:44 p.l. #198636Xero
MemberMulle ei meeldi mehed, kes 24/7 dresse kannavad. See on minu arvamus.Miks kõik seda nii isiklikult võtavad?
Minumeelest on kaaaa ikka jube lahe, kui mehed dresse kannavad, iga päev, igal pool, hommikust õhtuni. Avaldavad kindlasti naistele muljet.

Sporti tehes on vägagi normaalne dresse kanda aga vabal ajal, njah. Selline ebakohane. Kunagi noorena sai kah dresse kantud vabal ajal ja siis tundsin ennast küll kõva mehena
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 27, 2009 at 3:54 p.l. #198637Blackdom
MemberKunagi noorena sai kah dresse kantud vabal ajal ja siis tundsin ennast küll kõva mehena
Ma kunagi nooremana kandsin ülikonda iga päev ja tundsin ka ennast kõva mehena irw
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 27, 2009 at 4:00 p.l. #198639Jarmo Oberst
MemberÜtleks niipalju, et dressidel ja dressidel on vahe. On selliseid millega linnapeal käia ja ka neid mida trenni jalga ei paneks.
mai 27, 2009 at 4:27 p.l. #198641taavs
MemberKui on tõesti lahedad adidas original dressid, siis vabalt kannaks neid:D
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.