MEESTELE-milliseid rühmatreeninguid harrastad?
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » MEESTELE-milliseid rühmatreeninguid harrastad?
- This topic has 100 replies, 36 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
august 2, 2009 at 8:14 p.l. #210764
tarmzz
MemberNagu näha on arutelu päris elavaks siin kujunenud. Mis seal ikka, ülten siis ka paar sõna sekka,kuna olen (nagu ma aru saan) siis see “mittemacholik” mees, kes käib rühmatreeningutes kus kõik teised osalejad on naised.
Miks ei käi mehed rühmatreeningutes, lihtne, nad tahavad endale suuri lihaseid, mis eeskätt on kiiresti saavutatavad
maksimaaljõu treenimisel jõusaalis. Rühmatreeningud on aga enamuselt intensiivsed vastupidavustreeningud,
kus kindasti suurt tähelepanu lihaste ristlõike suurendamisele ei pöörata.
Lisaks on rühmatreeningutes suur osa koordinatsioonil ja rütmitunnetusel, mida paljudele meestele vist väga antud pole
või vähemalt ei soovi nad seda välja näidata. Ja ega siis ometi ei saa minna proovima ja ennast lolliks tegema,
seda enam, et sinuga on saalis samaaegselt 20-30 naist. NEVER! Minu arvates on aga asjad niiviisi, et kes tahab see suudab.
Korduvalt olen kuulnud riietusruumis jutte stiilis a la “ah need rühmatreeningud on mingid mõttetud naistekad”. Aga ole siis mees
ja näita välja, et suudad “selles mõttetus naistekas” hakkama saada. Võta näpust, pole see midagi nii kerge kui arvatakse.
Üks korralik Stepi-treening suudab nii mõnigi mehe nii läbi võtta, et ta poole pealt täiesti omas tempos “uusi kombinatsioone” tegema hakkab.
Võtke lahti YouTube ja vaadake rühmatreeninguid mujal maailmas, seal on enamus mehi, kuna nad teavad, et rühmatreeningud on
efektiivsed ja mitmekesised ning võimaldavad arendada põhimõtteliselt kõiki kehalisi võimeid (kiirus, osavus, jõud, vastupidavus ja painduvus).
Miks mitte öelda oma lihastele aitäh BodyBalance-i, Yoga, Pilatese või Stretchingu näol. Ma ei usu, et on palju mehi, kes viitsiksid jõusaali
treeningu järgselt veel tund aega seal oma lihaseid venitada läbimõeldult ja süsteemselt. Just eelpool mainitud rühmatreeningud annavad selleks hea võimaluse.
Lõpetuseks aga peamine! Rühmatreeningusse pole mõtet tulla suhtumisega “no mis ta siis on, olgu olgu, proovin siis ära, niikuinii pole midagi erilist, no vähemalt on kenad naised”
Ei, see on koht kuhu minnakse tulvil positiivseid emotsioone ja tahtmist teha midagi, mis annab sulle veelgi enam uut ja positiivset energiat ning tahtmist taas tagasi tulla.
Tegelikult oli mõtteid veel omajagu, kuid päris kirjandit ei oleks ka vist paslik kirjutama hakata, loodetavasti sai mu vaatenurk vähemalt Teile selgeks.
Martin
Ok, millest alustada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lisaks on rühmatreeningutes suur osa koordinatsioonil ja rütmitunnetusel, mida paljudele meestele vist väga antud pole
või vähemalt ei soovi nad seda välja näidata
Minu arust on vaja väga head kordinatsiooni, et lüüa näiteks mingi turn kick jalaga vastasele näkku vms
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>… Jalgpallis ja korvpallis käib ka asi omas rütmis.Ei, see on koht kuhu minnakse tulvil positiivseid emotsioone ja tahtmist teha midagi, mis annab sulle veelgi enam uut ja positiivset energiat ning tahtmist taas tagasi tulla.
No siinkohal rõhutan, et räägin küll enda eest, aga.. Ma ei tea ühtegi mehist meest, kes ennast niimoodi väljendaks. Sorri, aga sa võid olla kas mehine mees, või sa võid käia steppaeroobikas ja rääkida mingisugusest maagilisest positiivsest emotsioonist, aga kahte korraga ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ühesõnaga, mina võtaks kogu su jutu kokku
august 2, 2009 at 8:21 p.l. #210765purgipingviin
MemberOlen nõus 100%
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mehine on sport siis, kui sa saad kellegi ikka õlaga ära lükata või rusikaga makku tõmmata… Bodycombat on minu arust sama mehine kui lauatennis.
Kindlasti ei näita taolised tegevused spordi mehisust, peksmine pole tegelikult üldse sport, vaid sellega tegelevad inimesed, kes on täis negatiivsust või kellel on tugevad alaväärsuskompleksid ning läbi selle peksmise püüavad siis tõestada teistele, et nad on midagi väärt, kahjuks aga sellise tegevusega oma väärtust juba ei tõsta.
BodyCombat-is tõuseb pulss kiiresti maksimumini, kas mehed ei suuda sellega toime tulla? Kusjuures siit tuleb välja selle treeningu väike kasutegur, kuna see toimub
peamiselt anaeroobses tsoonis, mis pole aga kasulik ei kaalu langetamise ega vastupidavuse suurendamise seisukohalt. Kuid kindlasti on trennil oma emotsionaalne
iseärasus, mille saamiseks sinna üldse minnakse.
august 2, 2009 at 8:23 p.l. #210766Lexusl
MemberTegelge elus sellega, mis teid õnnelikuks teeb, miks raisata aega rääkimisele asjadest, mis teid õnnelikuks ei tee?Martin
Tegelengi sellega mis teeb mind õnnelikuks ja väga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma lihtsalt arutlen ja mõtlen millist uut asja esimesena proovida, minetea ehk teeb ka õnnelikuks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 2, 2009 at 8:31 p.l. #210767ingrid81
MemberTegelengi sellega mis teeb mind õnnelikuks ja väga.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma lihtsalt arutlen ja mõtlen millist uut asja esimesena proovida, minetea ehk teeb ka õnnelikuks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LEXUS
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mis teeb mehe önnelikuks ?
räägi välja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 2, 2009 at 8:33 p.l. #210769Mailman
MemberKindlasti ei näita taolised tegevused spordi mehisust, peksmine pole tegelikult üldse sport, vaid sellega tegelevad inimesed, kes on täis negatiivsust või kellel on tugevad alaväärsuskompleksid ning läbi selle peksmise püüavad siis tõestada teistele, et nad on midagi väärt, kahjuks aga sellise tegevusega oma väärtust juba ei tõsta.BodyCombat-is tõuseb pulss kiiresti maksimumini, kas mehed ei suuda sellega toime tulla? Kusjuures siit tuleb välja selle treeningu väike kasutegur, kuna see toimub
peamiselt anaeroobses tsoonis, mis pole aga kasulik ei kaalu langetamise ega vastupidavuse suurendamise seisukohalt. Kuid kindlasti on trennil oma emotsionaalne
iseärasus, mille saamiseks sinna üldse minnakse.
Niiet poks polegi sport? Vaid lihtsalt suur grupp inimesi maailmas, kes on täis negatiivsust ja elavad seda ringis välja, sest tegelikult nad on väärtusetud mehed?
Kui tullakse välja selliste väidetega, siis näitab see lihtsalt inimese enda madalalaubalisust.
Saan aru, et sa oled kinni oma rühmatreeningutes, sest need annavad sulle hea enesetunde ja mis kõik veel. Kuid see ei tähenda, et need treeningud oleks parim viis ennast välja elada ja vormis püsida.
Poks- vaimselt ikka väga raske ala ja füüsiliselt veel raskem. Mina ei ole käinud ei Bodycombatis ega Bodypumpis, sellepärast ma ei tule neid siia ka kiitma või maha tegema, niiet veidike rohkem mõistlikku suhtumist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>I’m out
august 2, 2009 at 8:34 p.l. #210771marjasha
MemberMehed, kes te kardate rühmatrenne keeruliste kombinatsioonide pärast, siis BodyPump on just teile- tehnika sama, mis jõusaalis, mingeid keerukaid sammukombinatsioone ka pole, võib olla algul vajab harjumist muusikas püsimine, aga see ilmselt vaid paar tundi. Combatiga muidugi hoopis teine teema, mul endal võttis väga kaua, viis esimest tundi tegin pooli asju valetpidi ja selline tunne oli, et käed-jalad lähevad omavahel sõlme
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui liikumine enam- vähem selge, siis sain alles hakata tehnikat jälgima. Kuna mulle kohutavalt meeldis see trenn, siis sundisin ennast edasi käima, mis siis, et algul enda pärast mark maani oli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 2, 2009 at 8:34 p.l. #210772purgipingviin
MemberOk, millest alustada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
Lisaks on rühmatreeningutes suur osa koordinatsioonil ja rütmitunnetusel, mida paljudele meestele vist väga antud pole
või vähemalt ei soovi nad seda välja näidata
Minu arust on vaja väga head kordinatsiooni, et lüüa näiteks mingi turn kick jalaga vastasele näkku vms
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>… Jalgpallis ja korvpallis käib ka asi omas rütmis.Ei, see on koht kuhu minnakse tulvil positiivseid emotsioone ja tahtmist teha midagi, mis annab sulle veelgi enam uut ja positiivset energiat ning tahtmist taas tagasi tulla.
No siinkohal rõhutan, et räägin küll enda eest, aga.. Ma ei tea ühtegi mehist meest, kes ennast niimoodi väljendaks. Sorri, aga sa võid olla kas mehine mees, või sa võid käia steppaeroobikas ja rääkida mingisugusest maagilisest positiivsest emotsioonist, aga kahte korraga ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ühesõnaga, mina võtaks kogu su jutu kokku
Näedsiis, said ometi tuju heaks. Mul on alati ka endal hea meel kui suudan teiste tuju tõsta.
august 2, 2009 at 8:37 p.l. #210773Lexusl
MemberLEXUS
mis teeb mehe önnelikuks ?
räägi välja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hetkel on selleks 3x jõusaali ja 1x intervalli või siis pikemalt nädalas.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja loomulikult tulemused, need teevad õnnelikuks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii lihtne see ongi.
august 2, 2009 at 8:40 p.l. #134765purgipingviin
MemberNiiet poks polegi sport? Vaid lihtsalt suur grupp inimesi maailmas, kes on täis negatiivsust ja elavad seda ringis välja, sest tegelikult nad on väärtusetud mehed?Kui tullakse välja selliste väidetega, siis näitab see lihtsalt inimese enda madalalaubalisust.
Saan aru, et sa oled kinni oma rühmatreeningutes, sest need annavad sulle hea enesetunde ja mis kõik veel. Kuid see ei tähenda, et need treeningud oleks parim viis ennast välja elada ja vormis püsida.
Poks- vaimselt ikka väga raske ala ja füüsiliselt veel raskem. Mina ei ole käinud ei Bodycombatis ega Bodypumpis, sellepärast ma ei tule neid siia ka kiitma või maha tegema, niiet veidike rohkem mõistlikku suhtumist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>I’m out
Minu poolt toodud väide oli tingitud eelkõige kodaniku keelekasutusest “Mehine on sport siis, kui sa saad kellegi ikka õlaga ära lükata või rusikaga makku tõmmata”.
Vaevalt poksis, mis on loomulikult mehine ja sport, keegi selle mõttega ringi läheb, et noh, saaks ometi täna kellegile ikka rusikaga makku tõmmata.
Minu jaoks on rühmatreeningud parim viis ennast vormis hoidmiseks ja sellepärast ma püüangi siin seda lahti seletada, miks!
august 2, 2009 at 8:41 p.l. #134783Lexusl
MemberMehed, kes te kardate rühmatrenne keeruliste kombinatsioonide pärast, siis BodyPump on just teile- tehnika sama, mis jõusaalis, mingeid keerukaid sammukombinatsioone ka pole, võib olla algul vajab harjumist muusikas püsimine, aga see ilmselt vaid paar tundi. Combatiga muidugi hoopis teine teema, mul endal võttis väga kaua, viis esimest tundi tegin pooli asju valetpidi ja selline tunne oli, et käed-jalad lähevad omavahel sõlme
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui liikumine enam- vähem selge, siis sain alles hakata tehnikat jälgima. Kuna mulle kohutavalt meeldis see trenn, siis sundisin ennast edasi käima, mis siis, et algul enda pärast mark maani oli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tubli, et siis sundisid ennast.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei peaks ka ikka selle bodypump’i millalgi ära proovima.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ennem arvatavasti üritan kedagi kampa tirida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 2, 2009 at 8:47 p.l. #134875ingrid81
MemberHetkel on selleks 3x jõusaali ja 1x intervalli või siis pikemalt nädalas.
Ja loomulikult tulemused, need teevad õnnelikuks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii lihtne see ongi.
sama mul , kuigi pole mees
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mul on 4 korda nädalas…aga nooh…mul alles alguse värk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 2, 2009 at 8:53 p.l. #134887Anonüümne
GuestLEXUS
räägi välja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palun t6esti LEXUS, siit tuleb juba uus teema v2lja. kui sellele nyyd ka vastuse saaks, mis mehed 6nnelikuks teeb..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 2, 2009 at 9:01 p.l. #210774AlanBStard
Moderatorkuna see toimub peamiselt anaeroobses tsoonis, mis pole aga kasulik ei kaalu langetamise ega vastupidavuse suurendamise seisukohalt.Miisss mõttes ei ole ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 2, 2009 at 9:04 p.l. #210776timo116
MemberLEXUS
räägi välja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõttetu mehe teeb õnnelikuks alkohol ja pidev pidutsemine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Normaalse inimese : Kellegi juuresoleks(naine siis) sealhulgas ka pere, töö
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , trenn nagu lexus mainis ja hea seltskond ja sõbrad kes ei vii halvale teele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 2, 2009 at 9:05 p.l. #210778Lexusl
MemberPalun t6esti LEXUS, siit tuleb juba uus teema v2lja. kui sellele nyyd ka vastuse saaks, mis mehed 6nnelikuks teeb..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No kui sa nüüd seda kohe nii konkreetselt küsid siis, läheb asi ikka keeruliseks küll.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris nii lihtne see nüüd ka päris ei ole, nagu ennist sai mainitud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Midagi oleks nagu veel…..puudu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga mis ???
Aga nüüd magama, puhkust on ka vaja.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.