MEESTELE-milliseid rühmatreeninguid harrastad?
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » MEESTELE-milliseid rühmatreeninguid harrastad?
- This topic has 100 replies, 36 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
juuli 30, 2009 at 5:47 e.l. #210232
Anonüümne
GuestTallinnas.Pilatesega on seesugune lugu, et siin harrastatakse vist üksnes seda matipilatest. Inglimaal olles proovisin ka seda, kus spetsiaalse masina peal tund läbi viiakse. Masin näeb välja nagu maaga paralleelne Total Gym, mida Chuck Norris reklaamis, kuid väääääga kallis versioon sellest. Samas, selle masina peal mulle seda teha ei meeldinud, hoolimata sellest, et väga raske oli.
Põnev, ma uurin kohe, pole kuulnudki sellest masinast.
Mu sõbranna elas Londonis ja ütles et seal olid pilateses naisi mehi pooleks. Huvitav miks siin rühmakad sama populaarsed meeste hulgas pole. Kas juba reklaamime rühmakaid nii, et suunatud naistele või lihtsalt mehed eelistavad omaette jõusaalis treenida?
juuli 30, 2009 at 6:40 e.l. #210238Alfonze
MemberOlen proovinud spinni ja bodypumpi, aga kuidagi keeruline on oma trennikavasse mahutada neid… Nimelt spinn näiteks, kui on aeroobne päev, siis meeldib omaette nokitseda ja pulssi hoida õiges vahemikus, näiteks jooks, sõudeergomeeter või ujumine. Ja bodypump pole aeroobne vaid anaeroobne, aga neljaks jaotatud kava puhul ei sobi nagu kuidagi pildile. Seega saan täiesti aru rühmatrennide mõttest (spinn inimesele kes suvel palju ratast sõidab, laob hea põhja talvel, bodypump inimesele, kes 2-3x nädalas trenni jõuab ja tahaks kiirelt ja konkreetselt terve keha läbi treenida ilma ise kava koostamata jne.), kuid oma rutiini neid kahjuks ei mahuta.
juuli 30, 2009 at 7:10 e.l. #210245muc
MemberPõnev, ma uurin kohe, pole kuulnudki sellest masinast.Mu sõbranna elas Londonis ja ütles et seal olid pilateses naisi mehi pooleks. Huvitav miks siin rühmakad sama populaarsed meeste hulgas pole. Kas juba reklaamime rühmakaid nii, et suunatud naistele või lihtsalt mehed eelistavad omaette jõusaalis treenida?
juuli 30, 2009 at 7:21 e.l. #210251Lexusl
MemberMa ütleksin, et minu puhul räägib rühmatreeningute vastu asjaolu, et ma pean enda aega nende järgi planeerima, kui soovin osa võtta. Jõusaali lähen siis, kui endale sobib.Sama siin
juuli 30, 2009 at 8:18 e.l. #210260Alfonze
MemberJah, ajavalik on veel omaette faktor.
juuli 30, 2009 at 9:48 e.l. #210276Xero
MemberKäin vaid jõusaalis, teinekord juhtub, et ka nädalavahetus on aega ja viitsimist klubisse minna ja rühmatreening teha
juuli 30, 2009 at 9:56 e.l. #210279AlanBStard
ModeratorPilateses olen käinud küll, eriti siis kui vigastused midagi intensiivset teha ei lasknud.
juuli 30, 2009 at 1:02 p.l. #210310Anonüümne
GuestSee oleneb kindlasti klubist. See, kus mina käisin, oli pigem selline meeleheitel koduperenaiste pärusmaa, keda kantseldasid nägusad meestreenerid. Muide, Claudia Schiffer käib selles samas klubis ning ma “kogemata” juhtusin temaga samasse klassi, haha. Tol korral oli klass isegi üsna nauditav : )Ma arvan, et klubid otseselt ei reklaami rühmatreeninguid naistele, vaid seda teevad need naistehordid, kes jõusaalist minnes ning tulles läbi käivad. See maalib meestele suunitlusest pildi ette, ma usun. Või pigem teevad nad seda ise. Üks machomees ei saa ju karja naistega ilma raskusteta kusagile saali hüplema ja kargama minna
juuli 30, 2009 at 1:13 p.l. #210316Anonüümne
GuestKäin vaid jõusaalis, teinekord juhtub, et ka nädalavahetus on aega ja viitsimist klubisse minna ja rühmatreening teha
juuli 30, 2009 at 1:15 p.l. #210317Anonüümne
GuestJah, ajavalik on veel omaette faktor.Et siis võiks äkki rohkem treeninguid ajakavas olla, mis sobiksid ka meestele?
juuli 30, 2009 at 1:22 p.l. #210319rantel
MemberTere
Mul tekkis küsimus selle kohta, et kas Rakveres võib leiduda kohta kus pakutakse bodypump treeninguvõimalust?
Ise ma ei leidnud infot selle kohta, võibolla keegi teab!
juuli 30, 2009 at 2:28 p.l. #210329Alfonze
MemberEt siis võiks äkki rohkem treeninguid ajakavas olla, mis sobiksid ka meestele?Ei, mitte seda, vaid nõustusin eelkirjutajaga, et kui käin jõusaalis/teen muud aeroobset, siis olen ise oma aja peremees, ega sõltu algavast rühmatreeningust.
juuli 30, 2009 at 4:05 p.l. #210338gates
MemberMEESTELE-milliseid rühmatreeninguid harrastad?tõstmine, orienteerumine ja mälumäng.
juuli 30, 2009 at 6:24 p.l. #210361Vilps
MemberPraegu ise ei käi ega ole käinud, aga rühmatreeningutest tahaks ise kunagi ära proovida body pumpi. Tundub midagi huvitavat olevat.
juuli 30, 2009 at 8:32 p.l. #210374joker
MemberAutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.