MEESTELE-milliseid rühmatreeninguid harrastad?
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » MEESTELE-milliseid rühmatreeninguid harrastad?
- This topic has 100 replies, 36 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
juuli 29, 2009 at 11:08 e.l. #210048
MEE
MemberNõustun täielikult, nii vähe kui meil seda ilusat aega on, peaks ikka väljas võimalikult palju veetma.Kuidas muidu see talv üle elada?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tore, et jagad minuga arvamust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Egle… talvel on samad rajad just suusatamise ja sörgi jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vene eriväed on oma hullumeelse vormi saanud just talvel metsas treenides.. tõsiselt hea vorm.
juuli 29, 2009 at 11:28 e.l. #210052Anonüümne
GuestTore, et jagad minuga arvamust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Egle… talvel on samad rajad just suusatamise ja sörgi jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
vene eriväed on oma hullumeelse vormi saanud just talvel metsas treenides.. tõsiselt hea vorm.
Muide, mul on hullumeelne plaan
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma pole aastaid suusatanud ja tahaksin õppida uuesti. Kui tead kedagi, kes treeniks algajaid suusatajaid, siis oleksin tänulik. Muidugi päris 6 aastaste poistega kes must möödavihisevad ka ei tahaks. Ütleme siis nii et algajad täiskasvanud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 29, 2009 at 11:33 e.l. #210053Uranius
MemberTeen väikest uuringut meeste treeningharrastuste osas.Oleks väga armas kui aitaksite mind vastates paarile küsimusele:)
Kas käid rühmatreeningutes?
Kui EI siis miks ja millist treeningut harrastad?
Kui JAH, siis millistest rühmatreeningutest osa võtad? (Bodypump, spinning, pilates, bodycombat, step jne)
Suuered tänud ette
Käin Tartu Arcticus regulaarselt Body Pumpis, talvel spinningus. Käisin ka korra Bodybalances aga see polnud päris minu jaoks.
juuli 29, 2009 at 11:35 e.l. #210055pikkpoiss
MemberEi tegele rühmatreeningutega.
Käin edukalt kergejõustiku trennis ning selle kõrvalt proovin ka jõusaalis reljeefsemaid lihaseid saada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suvel, kui trennist puhkus on, käin paar korda nädalas jooksmas ning jõusaalis.
juuli 29, 2009 at 12:07 p.l. #210062püss
MemberBodypumbis, kuna ise seda ka annan
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul stabiilselt 5-8 meest alati kohal
juuli 29, 2009 at 12:13 p.l. #210064jaan1
Memberbodypumpis käin. olenevalt nädalast 1-3 korda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 29, 2009 at 12:14 p.l. #210065muc
MemberBodyBalance ning pilates meeldivad minule enim.
juuli 29, 2009 at 12:41 p.l. #210069Anonüümne
GuestBodyBalance ning pilates meeldivad minule enim.Hei, väga lahe.
mul veel selline küsimus et kas treenid Tallinnas või mujal?
juuli 29, 2009 at 12:53 p.l. #210072-TANK-
MemberMeie harrastame peale jõusaali sauna. Viskame võidu leili ja libistame õlut koos…
Ma arvan, et Eesti meeste hulgas on saun+õlle libistamine üks levinumaid rühmatreeninguid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võivad lisanduda veel mälumäng ja orienteerumine.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 29, 2009 at 1:11 p.l. #210075Anonüümne
GuestMeie harrastame peale jõusaali sauna. Viskame võidu leili ja libistame õlut koos…Ma arvan, et Eesti meeste hulgas on saun+õlle libistamine üks levinumaid rühmatreeninguid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võivad lisanduda veel mälumäng ja orienteerumine.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud, ma seda arvasin isegi:)
Ja siis veel rühmatreening spordiklubides- Diskoteek, kohalik baar jne jne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 29, 2009 at 1:19 p.l. #210077Bulletproof
MemberMeie harrastame peale jõusaali sauna. Viskame võidu leili ja libistame õlut koos…mul ka ainult see sauna-õlle rühmatreening. kuna treener puudub, siis peab ise improviseerima treeningu pikkuse ja õllede raskustega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 29, 2009 at 9:05 p.l. #210201muc
MemberHei, väga lahe.mul veel selline küsimus et kas treenid Tallinnas või mujal?
Tallinnas.
Pilatesega on seesugune lugu, et siin harrastatakse vist üksnes seda matipilatest. Inglimaal olles proovisin ka seda, kus spetsiaalse masina peal tund läbi viiakse. Masin näeb välja nagu maaga paralleelne Total Gym, mida Chuck Norris reklaamis, kuid väääääga kallis versioon sellest. Samas, selle masina peal mulle seda teha ei meeldinud, hoolimata sellest, et väga raske oli.
juuli 29, 2009 at 10:13 p.l. #210217marjasha
MemberVastan omavoliliselt oma mehe ja veel mõne sõbra eest
– rühmatrennis veel ei käiproovinud bodypumpi ja spinni- mõlemad tegelikult väga meeldisid
…lubavad mulle juba 4 kuud, et järgmine trenn tulevad BP-i kaasa ja hakkavad käima seal, aga siiamaani olen neid ainult jõusaalis näinud, ehk ikka võtavad ennast kokku- ilmselt kardavad raskustega mulle alla jääda

Igapäevaselt meie BP trennides 1/3 mehi- väga erinevaid, palju on neid, keda ka muidu jõusaalis rauda tõstmas näen, kui ka selliseid, kes ilmselt ainult BP teevad. Mehed- olge julgemad rühmakatesse tulema- teine väga mehine trenn on veel bodycombat. Fatburnerid ja strippaeroobikad jäägu siiski naistele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 29, 2009 at 10:19 p.l. #210220JamesC
Membersuvel käin sõpradega seeneel marjal, vahepeal harrastan õllepüüdmist
juuli 30, 2009 at 5:43 e.l. #210229Anonüümne
GuestVastan omavoliliselt oma mehe ja veel mõne sõbra eest
– rühmatrennis veel ei käi
proovinud bodypumpi ja spinni- mõlemad tegelikult väga meeldisid
…lubavad mulle juba 4 kuud, et järgmine trenn tulevad BP-i kaasa ja hakkavad käima seal, aga siiamaani olen neid ainult jõusaalis näinud, ehk ikka võtavad ennast kokku- ilmselt kardavad raskustega mulle alla jääda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igapäevaselt meie BP trennides 1/3 mehi- väga erinevaid, palju on neid, keda ka muidu jõusaalis rauda tõstmas näen, kui ka selliseid, kes ilmselt ainult BP teevad. Mehed- olge julgemad rühmakatesse tulema- teine väga mehine trenn on veel bodycombat. Fatburnerid ja strippaeroobikad jäägu siiski naistele
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suured tänud

Muide stepi treeningud sobiksid ka meestele suurepäraselt; Stripaeroobika võib muidugi neile endile kõige rohkem huvi pakkuda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ühinen su üleskutsega- Mehed tulge rühmakatesse! Me ju ei hammusta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.