Meestele – millised naised teile meeldivad? ;)
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Meestele – millised naised teile meeldivad? ;)
- This topic has 146 replies, 67 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
Anonüümne.
-
AutorPostitused
-
detsember 7, 2008 at 3:09 p.l. #173790
Aile
MemberVat nüüd ei saa mina aru. Inimesed on erinevad muidugi, aga mis see klappimisse puutub? Et üks klapib teisega ja teine lihtsalt lepib sellega?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Yks n8 “klapitab” ennast klappima, senikauaks kuni jaksu on
detsember 7, 2008 at 3:15 p.l. #173791hehee
MemberYks n8 “klapitab” ennast klappima, senikauaks kuni jaksu on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selle peale ei oska ma küll muud öelda, kui et eks igaühel omad fetišid.
detsember 7, 2008 at 3:38 p.l. #173793Aile
MemberSelle peale ei oska ma küll muud öelda, kui et eks igaühel omad fetišid.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Fetish on kyll ilmne liialdus…
Norisin lihtsalt s6na klappima p2rast. Armastus siis kuhu j22b? Ma m6tlen siin ikka t6elist armastust, mitte a la “mugav on koos olla” suhet.
detsember 7, 2008 at 4:41 p.l. #173800Vägivaldur
MemberKaks poolt peavad omavahel klappima. Mis vahet seal on, kumb mis asjades paindub ja mis asjades ei paindu? See pannakse nende kahe inimese poolest suhte sees paika ja mingi kolmanda inimese feministlikud/šovinistlikud/jne soovunelmad ei maksa siin kolme kopikat kah.
Armastus tulebki kui see klapp on olemas.
detsember 7, 2008 at 4:48 p.l. #173801FG
MemberArmastus siis kuhu j22b? Ma m6tlen siin ikka t6elist armastust, mitte a la “mugav on koos olla” suhet.Aga minu tagasihoidlik arvamus on just, et ka see nö “tõeline armastus” saab ükspäev ikka otsa. Varem või hiljem. Niiet päeva lõpuks ongi oluline see, et “oleks mugav koos olla”. (Kuigi see kõik on muidugi lihtsalt definitsiooni küsimus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .)detsember 7, 2008 at 4:50 p.l. #173802Vägivaldur
MemberArmumine saab mingil hetkel otsa. Kui selleks ajaks on armastus tekkinud, siis jäädakse kokku.
detsember 7, 2008 at 5:16 p.l. #173804jrx
MemberPaluks nüüd igaühelt lühiesseed / definitsiooni sõnast “armastus”.
detsember 7, 2008 at 5:18 p.l. #173805Samakamees
MemberKes arvab, et ta valib endale naist juuksevärvi, jalanumbri ja ma ei tea, mis muu soga järgi…siis ma kahtlustan, et te olete siiani naisi ainult eemalt näinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks sa nii kaugele mõtled üldse. Küsimus oli millised MEELDIVAD
detsember 7, 2008 at 5:19 p.l. #173806Samakamees
MemberPaluks nüüd igaühelt lühiesseed / definitsiooni sõnast “armastus”.liblikad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2008 at 5:29 p.l. #173811Xero
MemberHeh, armastus on paljude jaoks lihtsalt üks sõna! See, mida see tähendab, ei tea enamus. Ja kui teavad, siis seda on raske kirjeldada.
detsember 7, 2008 at 5:36 p.l. #173813Aile
MemberAga minu tagasihoidlik arvamus on just, et ka see nö “tõeline armastus” saab ükspäev ikka otsa. Varem või hiljem. Niiet päeva lõpuks ongi oluline see, et “oleks mugav koos olla”. (Kuigi see kõik on muidugi lihtsalt definitsiooni küsimus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .)Ma tahtsin j6uda selleni, et elu ei ole alati mugav.
Yks jubedamaid asju minu jaoks oleks jagada oma elu kellegagi, kes on minuga ainult siis, kui see on talle mugav (talle klapib…vmt).
detsember 7, 2008 at 6:04 p.l. #173818matti
MemberPaluks nüüd igaühelt lühiesseed / definitsiooni sõnast “armastus”.Käed värisevad ja magada ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2008 at 6:10 p.l. #173822Aile
MemberHeh, armastus on paljude jaoks lihtsalt üks sõna! See, mida see tähendab, ei tea enamus. Ja kui teavad, siis seda on raske kirjeldada.Kleebin teile miskit siit…
Armastus ise on piiritu. Piirid on armastuse pakkumise ja ootustega seotud. Tingimusteta, tõelise armastuse pakkumise puhul ei nõuta midagi vastu, ei oodata tasu, mingeid teeneid.Armastuses pole eelarvmusi ega panda silte.Võib olla on armastus energiahulk, mis kas saadi või ei saadud sünniga, kasvamisega kaasa. See eriline energia ei vali, kellele oma armastust jagada ja kellele mitte. Seda energiat on inimestes vähe või mõnel pole üldsegi.Seda energiat hävitab kritiseerimine, ahnus, kadedus, hinnangud halb-hea skaalaladel. Kui soovid, et sinus kasvaks armasusenergia, ära kritiseeri, halvusta, kadetse, ahnitse, sea tingimusi ega ärritu.
detsember 7, 2008 at 6:44 p.l. #173832triplekix
MemberMa vist ainuke, kellele oma naine meeldib kõige rohkem…..
Tema siis minu jaoks ideaalnaine:)
detsember 7, 2008 at 6:54 p.l. #173836Vägivaldur
MemberYks jubedamaid asju minu jaoks oleks jagada oma elu kellegagi, kes on minuga ainult siis, kui see on talle mugav (talle klapib…vmt).Et sulle siis selline asi ei klapi jah?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.