Meestele – millised naised teile meeldivad? ;)
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Meestele – millised naised teile meeldivad? ;)
- This topic has 146 replies, 67 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
Anonüümne.
-
AutorPostitused
-
detsember 4, 2008 at 7:01 p.l. #15712
Heddi
MemberKuna eelnevalt on olnud küsimus,et “millised mehed meeldivad naistele” siis nüüd küsiks,et millised naised mehed teile meeldivad ? Kirjeldage nii põhjalikult kui oskate
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seejuures ma ei mõtle ainult kehaehitust vaid ka nt. nägu/riietust jms
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 4, 2008 at 7:32 p.l. #173451Vägivaldur
MemberMeeldiva iseloomuga, ilusad ja targad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 4, 2008 at 7:39 p.l. #173453LaizeN
MemberIseloom mängib ka minu puhul suht suurt rolli, kui ikka tüdrukuga midagi rääkida ei ole, siis pole ka kenast näolapist ja kehast ikka midagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui kehast rääkida, siis olen selline natuke pentsliku maitsega vist, meeldivad sellised suhtelised kõhnad ja väiksemad naised, kuid kindlasti peaks olema kena torsto ning alakõht on ka minu silmis tähtsal kohal.
Ei meeldi sangad, vist erinevalt paljudele
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Riietusest nii palju, et meeldib selline hip-hoplik ja noortelik, miniseelik on suht hea. Meeldiv on kui naine ei häbene oma riietust ja kannab selle ilusti välja.
Väga hea pole ka kui on liiga palju meiki, loomulik ilu on ikka esmatähtis.
detsember 4, 2008 at 7:57 p.l. #173458joey
MemberTUKK on see, mis tõmbab. Midagi ei ole teha, tukaga naised on ilusad.
detsember 4, 2008 at 7:59 p.l. #1734594Qlimax
MemberSellised
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
detsember 4, 2008 at 8:53 p.l. #173469detsember 4, 2008 at 8:58 p.l. #173470Arnold
Memberdetsember 4, 2008 at 9:09 p.l. #173473Nibz
MemberSellised
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

Samal arvamusel ..
detsember 4, 2008 at 9:12 p.l. #173474Xero
MemberRohkem brünetid või süsimustade, pikkade juustega, samas, blondidel ei ole ka midagi viga, aga pikad peavad olema juuksed. Kena näolapiga, veidi pruntis huuldega, siniste või pruunide silmadega naised. Iseloomult mitte väga enesessetõmbunud. Rahumeelsed ja mitte närvitsevad naised. Toreda jutuga naised, keda tahaks lausa kuulata; naised, kes ei ropenda, ei suitseta, joomise koha pealt ütleks, et tegelt mulle ei meeldi üldse kui nad joovad, nagu tegelt tänapäeval kõigil kombeks on pidudel jne. Aga noh, see vist “normaalne” ja läheb ajapikku neiudel üle ja kui külmekümneselt ei ole läind, on tegu mingisuguse haigusega. Ei meeldi domineerivad naised, tänapäeval neid ikka jagub, st et ma küll austan naist ja teen seda ning teist, kuid ei ole päris tallaalune ja ei lase pähe istuda. Siis peab tõesti vääga suur armastus olema mehel, kes nii laseb teha. Kehaehituse poole pealt meeldib selline sportlik või siis sale, anorektiku kalduvustega ei meeldi. Pekki võib kah veidi olla
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Musklis naised samuti meeldi, bodyfitnessi naised on minu jaoks see “piir”.Ise pean samuti iseloomu naisel kõige tähtsamaks, kui ikka iseloom ei meeldi, siis ei saa parata. Samas, algul vaatan ikka välimust ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väike näide täiuslikkusest:
Jessica Alba
Jessica Alba
Ana Paula Lemesdetsember 4, 2008 at 9:35 p.l. #173482Goleteral
MemberVälimus:

Kuna ise üsna lühike ja kleenuke siis meeldivad kah üsnagi pisikesed neiud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Naeratus peab ilus olema ja ei tohi liiga kõhna olla, kui ikka kondid igaltpoolt välja punnitavad on see ikka üsna kole..Iseloomult minule meeldivad aktiivsed ja JUTUKAD(Vihkan kui pean ise juttu üles võtma pidevalt!) neiud, peab hea huumorisoonega olema(Sarkastiline kuiv britihuumor, urr
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>).(NB. Nagu eelpool mainiti, juuksed on VÄGA tähtis välimuse juures – stiilselt sasitud, mõnusa lõikega juuksed on nii mõnigi kord palju erutavam kui miniseelik, vähemalt minu jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Riietus – Hmm, no eks ikka naiselikult, suvel võiks ikkagi seelik olla enne teksasid/dresse/lühikesipükse vms.. mingit kindlat eelistust küll pole..
Nii palju kui on mehi on ka erinevaid arvamusi, kõigil on omad eelistused ja ‘turn off’-id..
detsember 4, 2008 at 9:56 p.l. #1734834Qlimax
MemberRohkem brünetid või süsimustade, pikkade juustega, samas, blondidel ei ole ka midagi viga, aga pikad peavad olema juuksed. Kena näolapiga, veidi pruntis huuldega, siniste või pruunide silmadega naised. Iseloomult mitte väga enesessetõmbunud. Rahumeelsed ja mitte närvitsevad naised. Toreda jutuga naised, keda tahaks lausa kuulata; naised, kes ei ropenda, ei suitseta, joomise koha pealt ütleks, et tegelt mulle ei meeldi üldse kui nad joovad, nagu tegelt tänapäeval kõigil kombeks on pidudel jne. Aga noh, see vist “normaalne” ja läheb ajapikku neiudel üle ja kui külmekümneselt ei ole läind, on tegu mingisuguse haigusega. Ei meeldi domineerivad naised, tänapäeval neid ikka jagub, st et ma küll austan naist ja teen seda ning teist, kuid ei ole päris tallaalune ja ei lase pähe istuda. Siis peab tõesti vääga suur armastus olema mehel, kes nii laseb teha. Kehaehituse poole pealt meeldib selline sportlik või siis sale, anorektiku kalduvustega ei meeldi. Pekki võib kah veidi olla
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Musklis naised samuti meeldi, bodyfitnessi naised on minu jaoks see “piir”.
Ise pean samuti iseloomu naisel kõige tähtsamaks, kui ikka iseloom ei meeldi, siis ei saa parata. Samas, algul vaatan ikka välimust ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jessica Alba on ka väga ilus naine jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 5, 2008 at 6:34 e.l. #173499scubamonkey
Memberdetsember 5, 2008 at 9:43 e.l. #173530timo116
MemberSüsimustad juuksed või brünett, saledam, lühem kui mina, vähe meiki hea iseloom….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 5, 2008 at 9:50 e.l. #173533Erts
MemberLoomulikult ilusad naised kes omavad asjade kohta arvamust ja ei karda seda jagada. Üldse ei salli neid üle meigitud üksühele kloone mida maa ja ilm täis.
ahjaa eelistan brünette.
detsember 5, 2008 at 1:03 p.l. #173551smitser
MemberKindlasti pikemad juuksed kui siilikas.
Eelistatavakt brünett, kuigi suurt vahet pole
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sale, sportlik.
Aktiivne, sõbralik, hea suhtleja, mitte hall hiireke.
Hea enesehinnanguga, kuid ka enesekriitiline. Viisakas, eetika ja moraalinormid paigas.
Ja kindlasti peab huumorisoolikas ka olema. Mina ei mängi, kui nalja ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.