Mees paarile kolmandaks
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Mees paarile kolmandaks
- This topic has 30 replies, 14 voices, and was last updated 14 years, 11 months tagasi by
ainalton.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 19, 2011 at 11:15 p.l. #287046
Bailey
MemberKui tegemist oleks 2-st naisest koosneva paariga, oleks siin palju julgeid.
jaanuar 19, 2011 at 11:43 p.l. #287047Reints
MemberBonsunas oleks ilmselt tõesti laiem kõlapind sellel teemal…spetsiaalne rubriikki selle jaoks.Siiani on küll mulje, et enamus ei läheks sellega kaasa….või vähemalt mitte avalikult välja öeldes….ehk leidub siiski julge esimene???!!
Aile, aga äkki hoopis vastupidi, et viib intiimsuse ja usalduse uuele tasemele?
Nighty
Mingi umbes selline postitus, et võtke ühendust ja proovime ära?

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 20, 2011 at 1:43 e.l. #287049PT London
MemberMingi umbes selline postitus, et võtke ühendust ja proovime ära?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teema algataja on grupika pro, ma ei usu et kogemusteta keegi sellist teemat teeb!
jaanuar 20, 2011 at 6:28 e.l. #287051Aile
MemberBonsunas oleks ilmselt tõesti laiem kõlapind sellel teemal…spetsiaalne rubriikki selle jaoks.Siiani on küll mulje, et enamus ei läheks sellega kaasa….või vähemalt mitte avalikult välja öeldes….ehk leidub siiski julge esimene???!!
Aile, aga äkki hoopis vastupidi, et viib intiimsuse ja usalduse uuele tasemele?
Nighty
Mina, kui ikka juba keskealine naisterahvas, võin teile soovitada ainult ühte, kui tahate kahe mehega nalja teha… ostke endale kumminaine igasuguste ekstsesside ärahoidmiseks.
…ja kui teil ikkagi on juba lihast ja luust naine valmis vaadatud… ja ta juhtub seda foorumit lugema, siis väga vale valik on oma orgasmide eest vastutuse kellegi teise (või teiste… ) peale lükkamine.
jaanuar 20, 2011 at 6:57 e.l. #287052savi_
MemberKui tegemist oleks 2-st naisest koosneva paariga, oleks siin palju julgeid.Haha… päris tugev ego peab ka olema… saagem ühegi naisega hakkama
“> Mõnele jälle meeldib … Jätku HUUMORIT!
jaanuar 20, 2011 at 9:10 e.l. #287074renku
MemberAnaalseks pidavat ka hea ja tore olema… aga minu arust on mõned kohad mis pole kahesuunaliseks liikluseks mõeldud
jaanuar 20, 2011 at 10:17 e.l. #287087PT London
MemberMina, kui ikka juba keskealine naisterahvas, võin teile soovitada ainult ühte, kui tahate kahe mehega nalja teha… ostke endale kumminaine igasuguste ekstsesside ärahoidmiseks.…ja kui teil ikkagi on juba lihast ja luust naine valmis vaadatud… ja ta juhtub seda foorumit lugema, siis väga vale valik on oma orgasmide eest vastutuse kellegi teise (või teiste… ) peale lükkamine.
Äratus…jutt oli, et 2 meest ja 1 naine.
jaanuar 20, 2011 at 10:40 e.l. #287096harselius
Memberüleeile kui see teema tehti ei osanudki kohe vastata. ma mõtlesin, et paljud konservatiivsete maailmavaadetega persoonid, kes võitlevad toidulisandite kasutamise vastu, on kategooriliselt selliste asjade vastu, aga olukord tundub isegi suht leebe olevat.
mina leian siiski, et veits vale koht sellise kuulutuse jaoks…
jaanuar 20, 2011 at 11:30 e.l. #287104smack
Memberüleeile kui see teema tehti ei osanudki kohe vastata. ma mõtlesin, et paljud konservatiivsete maailmavaadetega persoonid, kes võitlevad toidulisandite kasutamise vastu, on kategooriliselt selliste asjade vastu, aga olukord tundub isegi suht leebe olevat.mina leian siiski, et veits vale koht sellise kuulutuse jaoks…
Teemaalgataja arvatavasti eeldas vastuseid just meestelt, kes on enda keha treenimisega ikka tegelenud…
jaanuar 20, 2011 at 11:30 e.l. #287105Sarge
Memberüleeile kui see teema tehti ei osanudki kohe vastata. ma mõtlesin, et paljud konservatiivsete maailmavaadetega persoonid, kes võitlevad toidulisandite kasutamise vastu, on kategooriliselt selliste asjade vastu, aga olukord tundub isegi suht leebe olevat.mina leian siiski, et veits vale koht sellise kuulutuse jaoks…
Nagu ma aru sain, siis tahetakse atleeti.
jaanuar 20, 2011 at 2:03 p.l. #287138harselius
Memberei, ma ei pakkunudki ennast…
sarge, eks me vaatame seda kevadel, kes rohkem atleet on
jaanuar 20, 2011 at 2:24 p.l. #287142savi_
MemberVõtke teema algataja poolt antud väljakutse vastu ning selgitage välja kes on rohkem atleet
jaanuar 21, 2011 at 10:26 e.l. #287198smack
Memberei, ma ei pakkunudki ennast…sarge, eks me vaatame seda kevadel, kes rohkem atleet on
jaanuar 21, 2011 at 10:58 e.l. #287199Aile
MemberHuvitav, teema just sellest, et kes voodis atleet; mis te siis kevadel vaatama hakkate?Surnud kulturismi hakkavad äratama…

Eesmärk pühitseb abinõu!
jaanuar 21, 2011 at 11:18 e.l. #287202savi_
MemberMa loodan, et see teema saab veel hoo sisse, sest see on hea alus uutele ning miks mitte ka vanadele intriigidele, mis kindlasti avalikkuse ees lahendamist vajada võivad. Hästi tinglik lause minu poolt
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.