Skip to main content

Meeletu kaalulangus :S

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    aries
    Member

Tere,

Mul selline probleem, et olin 68kg ja hakkasin tarvitama ravimeid (roccutane), mis on mõjunud maksale halvasti (hiljem muidugi taandub see probleem, kuid ma olen ravimeid 3 kuud võtnud ja kuu veel lõpuni.

Probleem sellest et ma olen 3 kuu jooksul 8kg alla võtnud ja täiesti jama on :S, e siis kaalun praegu 60kg.(pikkus 183)

Kas kui maks on rikutud, v6ib selline asi olla? praegu pole yldse rahul. Tahtsin suveks saavutada 75kg, kuid jah, praegu yksk6ik palju söön, kaal langeb meeletult…

navigaator
    Member

Targem oleks vast arstiga konsulteerida. Võimalik, et sulle on määratud liigne roaccutane doos, arstid panevad vahest hullu lihtsalt. Kuna su kaal on tublisti langenud, siis peaks ka ravimi doos sellega võrdeliselt muutuma. Ise tarvitan samu ravimeid aga norm doosi ei kannata kohe kuidagi välja, kaalulangust ei ole, pigem tõuseb.

aries
    Member

ravimi kogus on suhteliselt väike tegelikult

naksitrall
    Member

Mul on sama ravikuur käsil. 3 x 20mg kapslit päevas. 80 kg kehakaalu kohta mul. palu sul? Minul on nii et kaal on praegu paigal… kui ennem ravikuuri tõusis siis nüüd on paigal, isegi väike tagasiareng.

aries
    Member

mulle arst ei maininud kehakaalu kohta midagi, et selle järgi tablette võtta tuleks, kuid võtan 4x10mg kapslit päevas (2 hommikusöögiga, 2 õhtusöögiga), kusjuures sama lugu, et ennem tõusis, siis jäi paigale ja nüüd langeb

pumper
    Member

Kaalulangust kõrvaltoimetes välja toodud ei ole. http://www.derma.ee/articles.php?id=29

Võimalik, et mingi teine põhjus. (Pere)arsti juurde soovitaks ikka murega minna.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.