maximuscle cyclone
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » maximuscle cyclone
- This topic has 24 replies, 10 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
tonn999.
-
AutorPostitused
-
veebruar 8, 2008 at 4:39 p.l. #139748
AlanBStard
ModeratorKui ta maximusklist(uk based company) kauba katte sai siis saab teisatest ka! naited mis t6in, saadavad kaupa eestisse ka!Arvasin et ju ostis kohapealt kusagilt ja lingi tõi tutvustuseks.
Oled proovinud et tead, et saadavad ?
Enamasti seda kusagil kirjas ei ole, aga tehing lihtsalt tühistatakse ja pika pinnimise peale öeldakse, et Eestisse pole neil mõtet saata, liiga palju jama tolliga.
veebruar 8, 2008 at 4:50 p.l. #139752Annika Pärtel
Membervõta juba tribulus ja anator, tervis ju ainult nõrkadeleMis Tribulus keerab tervise sinu arust p**se või? See süütu taimeke? Olen ise proovinud, mees sööb pidevalt, elame mõlemad ja kuidas veel… Kui Tribulus muud moodi miskipärast juhuslikult ei toimi, siis teatud valdkonda meestel mõjutab ta vägagi otseselt ja positiivselt… Müüakse seda ju apteekideski (kallimalt, kui meil) nn potentsiparandajana…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 8, 2008 at 4:52 p.l. #139753Annika Pärtel
Memberma võtsin tribulust kuu aega. Sellega ajaga ei olnud mitte mingeid muutusi , ei halvemaid ega paremaid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa oled liiga noor et mõju tunneksid. Testo tase on sul niigi kõrge. 10-15 aasta pärast tunned juba tugevamat toimet asjal. Siinsed vanemad mehed räägivad hoopis teist keelt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja nohh lohutuseks- mina ka ei tundunud midagi, kuigi ma juba vana ju. Mul järelikult testo liiga madal siis:D
veebruar 8, 2008 at 4:54 p.l. #139754Samakamees
MemberSa oled liiga noor et mõju tunneksid. Testo tase on sul niigi kõrge veel.Nüüd ma tean seda , sellepärast ma uut topsi ei ostnudki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 8, 2008 at 5:00 p.l. #139757PT London
MemberArvasin et ju ostis kohapealt kusagilt ja lingi tõi tutvustuseks.Oled proovinud et tead, et saadavad ?
Enamasti seda kusagil kirjas ei ole, aga tehing lihtsalt tühistatakse ja pika pinnimise peale öeldakse, et Eestisse pole neil mõtet saata, liiga palju jama tolliga.
saidil on kirjas et saadavad, ise elan londonis. Eks tuleb teemaalgatajalt kysida, kas sai katte? aga toote kohta veel seda, et uurige ringi, ise saab selle kokku vaaritada odavamalt ja paremini!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 8, 2008 at 6:48 p.l. #139779iq_zero
MemberEga ta vist Inglismaal ei ela ja Eesti toll ning Inglise toll on täiesti eri maailmad.Kusjuures elab kyll inglismaal … aga jah seal supplementstore`is on kyll odavat kraami, ainuke jama et 7 p2eva voib kaubaga aega minna :S
veebruar 17, 2008 at 2:19 p.l. #141205iq_zero
Membernii, 2 n2dalase proovimisega hakkab see 1.2kg pott otsa saama. muutustest siis niipalju: kaalus juurde votnud 2kg, j6udu on juurde tulnud, rinnalt surumine (mida ei taha kuidagi juurde tulla) paranenud 5kg, lihased on suurenenud, sellega seoses ka enesetunne. tuleb vist ebayst uus potsik soetada.
veebruar 17, 2008 at 7:08 p.l. #141234PT London
Membernii, 2 n2dalase proovimisega hakkab see 1.2kg pott otsa saama. muutustest siis niipalju: kaalus juurde votnud 2kg, j6udu on juurde tulnud, rinnalt surumine (mida ei taha kuidagi juurde tulla) paranenud 5kg, lihased on suurenenud, sellega seoses ka enesetunne. tuleb vist ebayst uus potsik soetada.
[/quot
liiga palju kaalu nii lyhikese ajaga! Sinna lisatud kreatiin teeb oma tood ilusasti
veebruar 17, 2008 at 7:10 p.l. #141237