Skip to main content

massitsükli

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » massitsükli

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • Autor
    Postitused
    matti
    Member

Aga korraliku massikava ei meenuta see minu meelest siiski, liiga palju harjutusi.

stamma
    Member

Aga korraliku massikava ei meenuta see minu meelest siiski, liiga palju harjutusi.

naljakas, sest vanameister Ott Kiivikas ise on nimetanud http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=24 massitsükliks, selles on aga peaaegu kaks korda rohkem harjutusi, kui minu kavas

Mina paneks 3. päeva teiseks, muidu on kükk järgmine trenn pärast jõutõmmet – sa ei jõua kükkida, ma arvan.

matjusm
    Member

Mina paneks 3. päeva teiseks, muidu on kükk järgmine trenn pärast jõutõmmet – sa ei jõua kükkida, ma arvan.

See on jah hea idee juhul kui nende kahe päeva vahel puhkepäeva pole. Samas aga ma olen pikemat aega teinud kükki ja jõutõmmet järjestikkustel päevadel (ning mõnda aega isegi samal päeval) ning arengut on olnud küll.

See on jah hea idee juhul kui nende kahe päeva vahel puhkepäeva pole. Samas aga ma olen pikemat aega teinud kükki ja jõutõmmet järjestikkustel päevadel (ning mõnda aega isegi samal päeval) ning arengut on olnud küll.

Ma olen ka teinud, aga pikapeale tekib ikkagi ületreening. Praegu on mul nii, et juba üle kuu aja on mul jala tagaosas pinge sees ja tunnen, et ei taastu ära. Isegi, kui paar nädalat koormust ei saa, pinge ikka jääb.

Eluminal
    Member

Palju neid harjutusi küll ei ole, pigem vähe, see meenutab jõu kava

matjusm
    Member

Palju neid harjutusi küll ei ole, pigem vähe, see meenutab jõu kava

Kas sinu meelest on mingisugune joon mis jookseb jõu ja massikavade vahel? Neid harjutusi nüüd nii vähe ka pole, täitsa piisavalt minu arvates.

stamma
    Member

aitäh soovituste eest!

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.