Massilisajad
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Massilisajad
- This topic has 425 replies, 173 voices, and was last updated 5 years, 9 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
aprill 29, 2014 at 12:44 p.l. #365306
Aftermath41
Member90 protsenti siit inimestest on ikka täikelikult ” Brain Washed”
aprill 29, 2014 at 2:22 p.l. #365316martinkink
Member90 protsenti siit inimestest on ikka täikelikult ” Brain Washed”
said ka tõe teada?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 29, 2014 at 3:02 p.l. #365321Aftermath41
MemberTõe sain ma teada umbes paar aastat tagasi …. Võin öelda enda kogemusest et Valgupulber on MÕTETU !
aprill 29, 2014 at 3:08 p.l. #365323Archangel
MemberTõe sain ma teada umbes paar aastat tagasi …. Võin öelda enda kogemusest et Valgupulber on MÕTETU !
Sina oled mõttetu, kui sellist jura toodad. Enda kogemustega võid kuu peale sõita, nende väärtus on avalikus foorumis kiremiseks praktiliselt olematu.
Lõpeta see totaalselt ebaratsionaalse ekstreemsuse propageerimine. Mis selles valgupulbris mõttetut on? Tavaline toit pulbri kujul neile, kes eelistavad seda sellisel kujul. Olgu põhjuseks hind, koostis, maitse, mugavus või mida iganes. Seda tuimalt ja põhjendamatult mõttetuks kutsuda on mõttetu sõnavõtt.
aprill 29, 2014 at 3:59 p.l. #365330Aftermath41
Membertra ma räägin enda kogemusest , minule need ei mõjunud, kui siis tuli sealt kaalu juurde ainult. Ei ole väitnud et keegi ei peaks seda tarbima, oma asi mida sa endale sisse kallad !
Mida sa targutad siin igalpool , kõik on lollid aga sina oled see kõige targem.
aprill 29, 2014 at 5:17 p.l. #365333Invention
Membertra ma räägin enda kogemusest , minule need ei mõjunud, kui siis tuli sealt kaalu juurde ainult. Ei ole väitnud et keegi ei peaks seda tarbima, oma asi mida sa endale sisse kallad !
Mida sa targutad siin igalpool , kõik on lollid aga sina oled see kõige targem.
Sa ei saa poindilegi ju pihta. Valgupulber on tavaline valk, mida sa saad igast muust toidust. Lihtsalt pulbri kujul on selle tarbimine väga kiire ja lihtne. Valgupulber ei “mõjugi”, nagu sa võibolla ette kujutad. Kuidas just täpselt valk sul kaalu tõstis? Pigem oli ikka viga sinu (vales)toitumises, kus kaloraaž oli liiga kõrge.
aprill 29, 2014 at 5:29 p.l. #365334Aftermath41
MemberEi ole ta midagi ” tavaline ” valk, ja kahuks ei saa oopis sina aru poindist . Mul olid sheigid tellitud prog sees. Ära hakka mulle ajama siin nagu mai teaks toitumisest midagi, arvatavasti tean sinust rohkem ! Tavatoidust sa ilusti oma valgu vajadused kätte, sa oled lhtsalt tavaline ” ohver ” lollikene kes maksab mõtetuid summasid pulbri peale !
aprill 29, 2014 at 5:37 p.l. #365337Invention
MemberUhh, järjekordne tark välja ilmunud. Hea küll, las ta olla…
aprill 29, 2014 at 5:56 p.l. #365341zwen
MemberEi ole ta midagi ” tavaline ” valk, ja kahuks ei saa oopis sina aru poindist . Mul olid sheigid tellitud prog sees. Ära hakka mulle ajama siin nagu mai teaks toitumisest midagi, arvatavasti tean sinust rohkem ! Tavatoidust sa ilusti oma valgu vajadused kätte, sa oled lhtsalt tavaline ” ohver ” lollikene kes maksab mõtetuid summasid pulbri peale !
Miks sa eeldad, et kõik kes lisandeid kasutavad on ohvrid, lollikesed ja petta saanud? See, et sina end ohvrina ja lollina tunned ei tähenda, et teised endale aru ei anna, mille eest nad maksavad. Selge see, et proteiinipulber pole kõige odavam valguallikas, aga kas peab elama tarbides alati kõike kõige odavamat? Samahästi võiks öelda, et kle rallimehed te olete lollikesed, selle bensuga, mis te siin maha uhate saaks rahulikult maanteel sadu kiloeetreid kulgeda…
aprill 29, 2014 at 6:04 p.l. #365343Kang08
MemberKülvi uus konto?
aprill 29, 2014 at 6:08 p.l. #365344martinkink
MemberKülvi uus konto?
kirjavead oleks tõesti nagu meelega sisse topitud
aprill 29, 2014 at 6:21 p.l. #365346Aftermath41
MemberIsegi Indrek kellelt ma kava tellisin tuttavale, ISEGI tema väitis ET EI OLE VAJA neid sheike ! Mis sa üritad nüüd mulle selgeks teha et pulber on parem kui tava toit w ? Olen aastaid sheike sisse kallanud , ja tagasi vaadates oli see raha minema loopimine. ja vaata : mina hangin teadmisi ainult proffidelt kellel on vähemalt 20+ aastat kogemust, olgu see siis youtuubis või päris elus.. Mai lahmi kunagi enda teadmistest ja nüüd sina tuled ja hakkad asju ümber lükkama mis on paika pandud juba kaua aega tagasi.
Said videost aru et see sinu kallis valgupulber oli tavaline prügi kunagi , mida tonnide viisi visati prügi mäele, ennem kui tuli mingi mike changi taoline vennike kes hakkas teisugustele pähe seda määrima .!
aprill 29, 2014 at 6:25 p.l. #365347martinkink
MemberIsegi Indrek kellelt ma kava tellisin tuttavale, ISEGI tema väitis ET EI OLE VAJA neid sheike ! Mis sa üritad nüüd mulle selgeks teha et pulber on parem kui tava toit w ? Olen aastaid sheike sisse kallanud , ja tagasi vaadates oli see raha minema loopimine. ja vaata : mina hangin teadmisi ainult proffidelt kellel on vähemalt 20+ aastat kogemust, olgu see siis youtuubis või päris elus.. Mai lahmi kunagi enda teadmistest ja nüüd sina tuled ja hakkad asju ümber lükkama mis on paika pandud juba kaua aega tagasi.
Said videost aru et see sinu kallis valgupulber oli tavaline prügi kunagi , mida tonnide viisi visati prügi mäele, ennem kui tuli mingi mike changi taoline vennike kes hakkas teisugustele pähe seda määrima .!
Ei olegi vaja ju neid šeike kui sa tavatoidust kõik kätte saad. Nende nimetus ongi ju toiduLISANDID – LISANDID, ehk peab olema mingi menüü, kuhu sa neid juurde lisad. Toit ongi kõige tähtsam. Keegi ei sunni sind neid sööma ja ei peagi kui ei ole vaja. Keegi ei ole sulle öelnud, et valgupulber on parem kui tavaline kohupiim. See on variant lihtsalt.
Mida sa siin tõestada üritad, et kõik lisandiärid võiksid oma uksed kinni panna? Palju õnne
aprill 29, 2014 at 6:25 p.l. #365348Archangel
Member
aprill 29, 2014 at 6:29 p.l. #365349Invention
MemberAaa, kui Indrek ütles, siis küll. Ma seda ei teadnud…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.