Massilisajad
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Massilisajad
- This topic has 425 replies, 173 voices, and was last updated 5 years, 9 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 2, 2010 at 11:46 e.l. #246812
rsr
MemberMinu puhul mõjus see omal ajal … e-ee …üliefektiivselt …,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ainult ühest asjast ei saa ma aru – mille krdi pärast on kellelgi massi iga hinna eest vaja elik siis milleks inimesele kilode kaupa lödisevat pekki,

No ma ei tea, ma olen 100kg ja rasvaprotsent on 11.
Vist ei ole lödisevat pekki.
Või annab 11% rasva teile juba paksmao staatuse?
jaanuar 2, 2010 at 11:52 e.l. #246813daemonium
MemberNo ma ei tea, ma olen 100kg ja rasvaprotsent on 11.Vist ei ole lödisevat pekki.
Või annab 11% rasva teile juba paksmao staatuse?
Minu küsimus oli mille krdi pärast on kellelgi massi iga hinna eest vaja elik siis milleks inimesele kilode kaupa lödisevat pekki.
Siin puudus igasugune väide.
btw,sa unustasid oma pikkuse mainimata.
jaanuar 2, 2010 at 12:00 p.l. #246814emmimees
MemberUsun, et inimene mõtleb ikka lihasmassi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kui nagu peaksime juba kõik teadma, kaasneb lihaskasvuga ka rasvkoe suurenemine …kuid sellest on hiljem lihtne vabaneda, eriti kiire ainevahetusega inimestel. Ei teki selle paari kuulise massiperioodiga mingeid “kilode kaupa lödisevat” pekki.
Üks päris hea artikkel siitsamast kõigile neile, kes tulevad siia jutuga “miks ma ei kasva”:
jaanuar 2, 2010 at 12:12 p.l. #246815Hr.Vals
MemberMina olen koguaeg söönud keskmiselt 3x päevas. Kaal on tõusnud, jõunäitajad on suurenenud…. järelikult minupuhul toimib
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 2, 2010 at 2:08 p.l. #246838MMArtist
MemberJaapanis elutsevad sumomaadlejad söövad näiteks 2 korda päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>How sumos get fat:
1. Skip breakfast. By depriving their bodies of food after 8 hours of sleep, their metabolic rates stay low.
2. Exercise on an empty stomach. If their bodies have
no food, their metabolic thermostats are turned down even lower to conserve fuel.
3. Take a nap after eating. The Sumo secret for gaining weight is that, after eating, they sleep for at least four hours.
4. Eat late in the day. Going to bed with full stomachs means that their bodies must respond to the huge flood of nutrients with a rush of insulin, forcing their bodies to store some of it in the cells as fat instead of in the muscles and organs as nutrients.
5. Always eat with others in a social atmosphere. According to leading researchers, a meal eaten with others can be at least 44 percent larger and with 30 percent more calories and fat.
Esimest kaks on minu kui suhteliselt toitumisalase võhiku jaoks müsteerium. Kas ei peaks just vastupidi olema, et kaal langeb nii?
jaanuar 2, 2010 at 3:55 p.l. #246868veikot
MemberHow sumos get fat:1. Skip breakfast. By depriving their bodies of food after 8 hours of sleep, their metabolic rates stay low.
2. Exercise on an empty stomach. If their bodies have
no food, their metabolic thermostats are turned down even lower to conserve fuel.
3. Take a nap after eating. The Sumo secret for gaining weight is that, after eating, they sleep for at least four hours.
4. Eat late in the day. Going to bed with full stomachs means that their bodies must respond to the huge flood of nutrients with a rush of insulin, forcing their bodies to store some of it in the cells as fat instead of in the muscles and organs as nutrients.
5. Always eat with others in a social atmosphere. According to leading researchers, a meal eaten with others can be at least 44 percent larger and with 30 percent more calories and fat.
Esimest kaks on minu kui suhteliselt toitumisalase võhiku jaoks müsteerium. Kas ei peaks just vastupidi olema, et kaal langeb nii?
Sumomaadlejatest küll vaevalt siin portaalis keegi eeskuju võtab!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 2, 2010 at 4:07 p.l. #246873Hr.Vals
MemberSumomaadlejatest küll vaevalt siin portaalis keegi eeskuju võtab!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle meeldib kolmas punkt. Peale sellist söömist ja sellist magamist tuleb selline karutunne. Ja kui peale seda trenni minna, siis saab üüberlaksu
jaanuar 2, 2010 at 4:09 p.l. #246875Sakurai
MemberWord, ma tahaks rasva maha saada koguaeg te tahate lödisevat ikka juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihasmassi kasvatamiseks tehke aga trenni
jaanuar 2, 2010 at 7:14 p.l. #246918rsr
MemberWord, ma tahaks rasva maha saada koguaeg te tahate lödisevat ikka juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Lihasmassi kasvatamiseks tehke aga trenni
No kui mul oleksid samasugused lihased nagu sul avataril siis ma tahaks ka pekist vabaneda, aga seniks tuleb süüa, et selliseid lihaseid jõusaalis saada.
jaanuar 2, 2010 at 7:24 p.l. #246919Annika Pärtel
Memberära tule rääkima, et ainevahetus muutub üleheli kiireks. Sa räägid umbes nagu sellel inimesel ei olekski võimalik kasvama hakata. Loll jutt.Mul on ka kiire ainevahetus, kaalu ei tahtnud tulla, aga kui hakkasin ikka vägisi sööki suhu toppima iga 2h tagant, siis kaal tõusis…..
No küll on targad väljas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oled seda õppinud ja kellegi teise peal ka katsetanud või räägid ainult isiklikust kogemusest?jaanuar 2, 2010 at 7:34 p.l. #246920emmimees
MemberRäägin enda kogemustest ja ka teiste. Peaks siililegi selge olema, et kui tahad kasvada – siis söö!
Või mida sa välja pakud – kui inimene toidu söömisest kasvama ei hakka?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>edit: loe seda artiklit, mis ennem panin, saad teada siis põhitõed sellest, kuidas inimesed kasvavad.
jaanuar 3, 2010 at 10:00 e.l. #246964rsr
MemberÖövalk pulbrina on ka suht mõttetu minumeelest:) samahästi võid juua piima v süüa kohupiima100-s grammis piimas on valku 3,4g,
100-s grammis pulbris on valku 85g.
Isegi mina algajana saan aru, et piim on pulbrist kordi mõtetum öövalguna.
jaanuar 3, 2010 at 11:32 e.l. #246978daemonium
MemberNo kui mul oleksid samasugused lihased nagu sul avataril siis ma tahaks ka pekist vabaneda, aga seniks tuleb süüa, et selliseid lihaseid jõusaalis saada.Rääkisid eelnevalt et su rasvaprotsent on 100kg juures ~10-11.Eeldaks,et su lihased on suurusjärgu võrra võimsamad kui ülalmainitud avataril …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 3, 2010 at 11:50 e.l. #246982gmaster
Member100-s grammis piimas on valku 3,4g,100-s grammis pulbris on valku 85g.
Isegi mina algajana saan aru, et piim on pulbrist kordi mõtetum öövalguna.
miks siis üldse midagi peale valgupulbri süüa:D?
point oli selles et miks süüa kallist valgupulbrit, kui saaksid oma mõnikümmend grammi valku ka palju odavamalt päristoidust kätte.
jaanuar 3, 2010 at 12:01 p.l. #246988Aile
MemberRääkisid eelnevalt et su rasvaprotsent on 100kg juures ~10-11.Eeldaks,et su lihased on suurusjärgu võrra võimsamad kui ülalmainitud avataril …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kalamehejutud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Keegi vist mõõtis värisevi käsi kaliipriga…Kui te ei anna oma kehale trennis signaali, et ta peab ehk siis on sunnitud muutuma tugevamaks (st lihasmassi kasvu)… siis sööge või kulda, juurde tuleb ainult pekki.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.