Massilisajad
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Massilisajad
- This topic has 425 replies, 173 voices, and was last updated 5 years, 9 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 1, 2010 at 9:40 p.l. #246757
SHOXi
MemberMillise tootja massilisaja oleks kõige efektiivseim?Hetkel kasutan Fasti Mass2-te kaks korda päevas söögikordade vahel ja Promixi koos koos kahest munast omletiga enne uinumist.
Ärge ajage seda asja nii keeruliseks. Kui on tegemist valgu ja süsivesikutega, siis ei ole tähtis mis firmat kasutad vaid pigem kas sa sööd piisavalt kaloreid, et koguda massi. Muretse rohkem, et sul oleks korralik homikusöök ja lõuna.
jaanuar 1, 2010 at 9:48 p.l. #246760Amarillo
Membermassi lisaja oleks korralik toit, aga massilisaja nt ON Serious Mass
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 1, 2010 at 9:52 p.l. #246761rsr
MemberMassilisaja on valk, millele on lisatud peamiselt palju süsikaid ja veidike ka muid treeningut toetavaid aineid. Kes tahab, võib seda omale osta, kes tahab, segab oma sheigi ise kokku. Neid nö valmistooteid soovitan algajatele, kes ei oska, ei taha ise omale jooki kokku segada, kuid nenede puhul on alati risk, et seda saadavad süsikakogust ei osata muu menüüga proportsiooni seada ja tulemuseks on see, et “mass” ei ole midagi muud, kui üleliigne keharasv!Imet nad seega ükski ei tee. Korralik päevamenüü, piisavalt kaloreid, raske trenn- need lisavad massi!
2x päevas massilisajat SÖÖGIKORDADE VAHELE, pluss nn öövalk koos tavatoiduga ei ole kohe kindlasti see mida võiks soovitada. Tavatoitu ikka ka sööd? Miks peaksid söögikordade VAHEL veel valku ja hirmsas koguses süsikaid tarbima?
Ikka söön muud toitu ka.
Hommikul tass 3,5%-list piima kaeraputru mee ja pohladega, kaks singi-juustu-munaga teraviljavõileiba ja kohvi
Lõunaks lasanjet/riisi kanaga/seapraadi nii et ägisen, söögi käigus joon ära pool liitrit vett.
Õhtul veel üks praad koos 300-400gr kodujuustuga, pool liitrit õunamahla.
Enne magama minekut omlett ja tass vett.
Nii et söön päris palju.
Sain oma kaalu 90kg pealt 100kg peale, aga nüüd olen hakanud väga rajult saalis rassima ja kaal ei tõuse enam ning enne järgmist söögikorda on kõht jube tühi.
Koos lisapaladega söön kahe tunni tagant.
Seepärast küsingi mida veel süüa, et kaalu juurde saada. Pekki ma ei karda.
jaanuar 1, 2010 at 10:04 p.l. #246762emmimees
MemberKui sul kõht ennem järgmis tsöögikorda on tühi, siis pead lihtsalt tihedamini/rohkem sööma. Kui su ainevahetus on nii kiire, et kõht on täis ja sööd ikka ja kaal ei tõuse, siis võta massilisaja appi toidukordade vahele. Sel juhul võiksid ka öösel süüa(juua sheiki) kuid mitte väga palju süsivesikuid…
jaanuar 1, 2010 at 10:23 p.l. #246763matti
MemberMassilisaja on valk, millele on lisatud peamiselt palju süsikaid ja veidike ka muid treeningut toetavaid aineid. Kes tahab, võib seda omale osta, kes tahab, segab oma sheigi ise kokku. Neid nö valmistooteid soovitan algajatele, kes ei oska, ei taha ise omale jooki kokku segada, kuid nenede puhul on alati risk, et seda saadavad süsikakogust ei osata muu menüüga proportsiooni seada ja tulemuseks on see, et “mass” ei ole midagi muud, kui üleliigne keharasv!Imet nad seega ükski ei tee. Korralik päevamenüü, piisavalt kaloreid, raske trenn- need lisavad massi!
2x päevas massilisajat SÖÖGIKORDADE VAHELE, pluss nn öövalk koos tavatoiduga ei ole kohe kindlasti see mida võiks soovitada. Tavatoitu ikka ka sööd? Miks peaksid söögikordade VAHEL veel valku ja hirmsas koguses süsikaid tarbima?
Word
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 1, 2010 at 11:19 p.l. #246775rsr
Member…Neid nö valmistooteid soovitan algajatele, kes ei oska, ei taha ise omale jooki kokku segada…
…Miks peaksid söögikordade VAHEL veel valku ja hirmsas koguses süsikaid tarbima?…
Word
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja ma kuulan teid…
1. Mida te siis soovitate.
2. Selleks et massi juurde saada.
jaanuar 1, 2010 at 11:57 p.l. #246777gmaster
MemberÖövalk pulbrina on ka suht mõttetu minumeelest:) samahästi võid juua piima v süüa kohupiima
jaanuar 2, 2010 at 2:34 e.l. #246778Annika Pärtel
MemberKui sul kõht ennem järgmis tsöögikorda on tühi, siis pead lihtsalt tihedamini/rohkem sööma. Kui su ainevahetus on nii kiire, et kõht on täis ja sööd ikka ja kaal ei tõuse, siis võta massilisaja appi toidukordade vahele. Sel juhul võiksid ka öösel süüa(juua sheiki) kuid mitte väga palju süsivesikuid…Ega ei ole ikka nii et muudkui sööd ja sööd ja sööd. Mida kiirem ainevahetus ja tihedamini sööd, seda kiiremaks see muutub ja massist võid ainult und näha.
jaanuar 2, 2010 at 10:39 e.l. #246798rsr
MemberEga ei ole ikka nii et muudkui sööd ja sööd ja sööd. Mida kiirem ainevahetus ja tihedamini sööd, seda kiiremaks see muutub ja massist võid ainult und näha.Okei.
Aga mida ma siis tegema peaksin, et mass kasvama hakkaks?
jaanuar 2, 2010 at 10:58 e.l. #246799matti
MemberEga ei ole ikka nii et muudkui sööd ja sööd ja sööd. Mida kiirem ainevahetus ja tihedamini sööd, seda kiiremaks see muutub ja massist võid ainult und näha.Seega, nagu ma aru saan, siis on kõige parem massi kogumiseks süüa suhteliselt harva aga palju korraga?
jaanuar 2, 2010 at 11:25 e.l. #246804daemonium
MemberSeega, nagu ma aru saan, siis on kõige parem massi kogumiseks süüa suhteliselt harva aga palju korraga?Minu puhul mõjus see omal ajal … e-ee …
üliefektiivselt …,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ainult ühest asjast ei saa ma aru – mille krdi pärast on kellelgi massi iga hinna eest vaja elik siis milleks inimesele kilode kaupa lödisevat pekki,
jaanuar 2, 2010 at 11:30 e.l. #246805gmaster
MemberMinu puhul mõjus see omal ajal … e-ee …üliefektiivselt …,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ainult ühest asjast ei saa ma aru – mille krdi pärast on kellelgi massi iga hinna eest vaja elik siis milleks inimesele kilode kaupa lödisevat pekki,

Mina ka mitte:) Aga vaat osadel jaotub pekk nii osavalt ära, et näeb välja nagu oleks lihast rohkem:)
jaanuar 2, 2010 at 11:33 e.l. #246807Goleteral
MemberSeega, nagu ma aru saan, siis on kõige parem massi kogumiseks süüa suhteliselt harva aga palju korraga?Jaapanis elutsevad sumomaadlejad söövad näiteks 2 korda päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 2, 2010 at 11:34 e.l. #246808daemonium
MemberMina ka mitte:) Aga vaat osadel jaotub pekk nii osavalt ära, et näeb välja nagu oleks lihast rohkem:)e-ee …
tea nüüd …
maiütleks,et ma tollal,kui mu ümbermõõtu tuli kahe mõõdulindiga mõõta,eriti lihaseline oleks välja paistnud,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 2, 2010 at 11:35 e.l. #246809emmimees
MemberEga ei ole ikka nii et muudkui sööd ja sööd ja sööd. Mida kiirem ainevahetus ja tihedamini sööd, seda kiiremaks see muutub ja massist võid ainult und näha.ära tule rääkima, et ainevahetus muutub üleheli kiireks. Sa räägid umbes nagu sellel inimesel ei olekski võimalik kasvama hakata. Loll jutt.
Mul on ka kiire ainevahetus, kaalu ei tahtnud tulla, aga kui hakkasin ikka vägisi sööki suhu toppima iga 2h tagant, siis kaal tõusis…..
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.