Skip to main content

massilisaja või valk

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » massilisaja või valk

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 97 total)
  • Autor
    Postitused
    naturaalne
    Member

EI SAA SIIS SIIAMAANI ARU MIS NENDE KAHE ASJA ERINEVUS ON MOLEMAD TEEVAD SIND SUUREKS JA PAKSUKS KUI TRENNI EI TEE VOI ONGI NIIMODI ET AHH MA EI TEA EI MOISTA SEDA ASJA

whitesox
    Member

Massilisaja koosneb valgust ja süsivesikutest suhtega 1:2 tavaliselt.

EI SAA SIIS SIIAMAANI ARU MIS NENDE KAHE ASJA ERINEVUS ON MOLEMAD TEEVAD SIND SUUREKS JA PAKSUKS KUI TRENNI EI TEE VOI ONGI NIIMODI ET AHH MA EI TEA EI MOISTA SEDA ASJA
    naturaalne
    Member

Ostsin täna endale uue klaviatuuri.Aga mis siis on nende vahe, sooviks ikkagi teada kumba motekam osta, kui sooviks lihasmassi kasvatada mitte paksuks minna.

explode
    Member

Massilisaja on mõttetu suhkur mis ajab sind vett täis ja teeb paksuks.Osta parem endale kvaliteetne valgupulber!

MWEchamp
    Member

Ma ei ütleks et massilisaja on mõtetu. See tekitab su kehale küll rasvakihi aga kui seda õieti tarbida ja piisavalt trenni teha siis ei lähe paksuks.

Massilisaja on mõttetu suhkur mis ajab sind vett täis ja teeb paksuks.Osta parem endale kvaliteetne valgupulber!

Nii loll üldistus.

Ma ei ütleks, et Lean Gain on “mõttetu suhkur mis ajab sind vett täis ja teeb paksuks”

Kuigi sinu sõnavõtu teise poolega nõustun. Seda siis, kui on valida valgupulbri ja sita kvaliteediga gaineri vahel.

MWEchamp
    Member

Nii loll üldistus.

Ma ei ütleks, et Lean Gain on “mõttetu suhkur mis ajab sind vett täis ja teeb paksuks”

Kuigi sinu sõnavõtu teise poolega nõustun. Seda siis, kui on valida valgupulbri ja sita kvaliteediga gaineri vahel.

ütle üks sinu arust kehva kvaliteediga Gainer?

Tohman
    Member

Most protein shakes billed as “weight gainers” could more accurately be called Diabetes in a Bottle. They’re filled with poor-quality protein and enough sugar to send Mary Poppins into rehab.

http://www.t-nation.com

ütle üks sinu arust kehva kvaliteediga Gainer?

Oh, neid on palju. G-Mass, Multi Mass

Enamused millele on Super, Mega, Nitro või misiganes juures.

Need, kus on hästi kõrge GI-ga süsikad

naturaalne
    Member

aitää eks ma uurin veel asja.

naturaalne
    Member

Nii loll üldistus.

aitähh ega jah kunagi ostsin apteegist mingit valku,see pidi kah täielik saast olema .

whitesox
    Member

aitähh ega jah kunagi ostsin apteegist mingit valku,see pidi kah täielik saast olema .

Arvatavasti ostsid sa kurikuulsa Biolab toote

Mart Muru
    Member

EI SAA SIIS SIIAMAANI ARU MIS NENDE KAHE ASJA ERINEVUS ON MOLEMAD TEEVAD SIND SUUREKS JA PAKSUKS KUI TRENNI EI TEE VOI ONGI NIIMODI ET AHH MA EI TEA EI MOISTA SEDA ASJA HERA80 Ultrafiltreeritud vadakuvalk

Analüüs: 100g

Energiat 1690 kJ/400 kcal

Valk 76 g

Süsivesikuid 5 g

Laktoosi 3,5 g

Rasv 11 g

Naatrium 160 mg

Kaltsium 505 mg

Kaalium 393 mg

Magneesium 44 mg

Serious Mass

Analüüs: 2 kuhjaga kulpi, 334g Päevanorm

Kaloreid kcal/kJ 1040

-Kaloreid rasvast 350

Valk 42 g

Süsivesikud 208 g

Rasv 4 g

Kolesterool 50 mg

Vitamiin A 4130 IU 83%

Vitamiin C 50mg 83%

Vitamiin D 180 IU 45%

Vitamiin E 25 IU 83%

Tiamiin 4mg 267%

Riboflaviin 3,5mg 206%

Niatsiin 41mg 205%

Vitamiin B6 330 mcg 205%

Pantoteenhape 21 mg 210%

Biotiin 248 mcg 83%

Kaltsium 615 mg 62%

Raud 4 mg 22%

Fosfor 370 mg 37%

Jood 160 mcg 107%

Magneesium 120 mg 30%

Tsink 13 mg 87%

Seleenium 58 mcg 83%

Vask 0,9 mg 45%

Mangaan 1,65 mg 83%

Kroom 100 mcg 83%

Molübdeen 4130 IU 83%

Naatrium 4130 IU 83%

Kaalium 4130 IU 83%

Kreatiin monohüd. 825 mg 83%

L-Glutamine 4130 IU 83%

Glutamiini peptiidid 410 mg **

Koliin 210 mg **

Inositool 210 mg **

PABA 4 mg **

Võrdle!

fortuna.9
    Member

Tevist,

Massilisaja sisaldab rohkem süsivesikuid, annab sulle lihasmassi ehk lähed suuremaks. Proteiinis on aga rohkem valku, kasvatab “kuiva” lihast. Mida mõeldakse selle all? Tean, et jõusaalivennad kuivatavad ennast enne võistlusi, et oleks ilusam ja reljeef silmapaistvam.

Kui tarbida proteiini, mida see annab? Võtame jala(reielihas), pingutamise ajal tuleb lihas välja. Kas siis see väljatulev lihas on suurem või hoopis terve jalg?

Palun seletage keegi normaalselt ära ja palun öelge harjutus, mis treenib rätsepalihaseid.

Aitäh.

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 97 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.