Skip to main content

Massilisaja, mis lisaks _pekki_

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Massilisaja, mis lisaks _pekki_

Viewing 5 posts - 31 through 35 (of 35 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

ma olen ramboga päris nõus, üks tuli ka minujuurde sellise murega, ütles, et söön ja veel kuidas 4 korda päevas hommikul ka. Uurisin uurisin ja siis lõpuks tuli välja, et need 2 söögikorda sealt on lihtsalt võileivad ja tal on ehitaja töö.

AlanBStard
    Moderator

Ma olen umbes 10 aastat uurinud seda “võin kõike süüa, aga juurde ei võta” teemat ja olen 100% veendunud, et see on bullshit.

Teised on seda palju kauem uurinud. Ju sa valisid valed katsealused.

Agnes1h
    Member

… Olen paar korda perearstilt ka uurinud, et kurat, äkki mul on midagi viga, et uuriks asja lähemalt. Arstide vastuväide on olnud siiani, et mu ainevahetus ongi selline – kogulugu; ilma igasuguste uuringuteta. Kui teaks, mida peaks uurida laskma, käiksin mõne era arsti juures ja küsiks otse, et tahan neid neid uuringuid. Perearst ei liiguta kulmugi.

Tegemist on vist täitsa tavalise perearstiga või mis?! Huvitav küll, kuidas ta siis tõesti seda teab ilma uurimiseta? On olnud su perekonna arst aastakümneid?! Nende aur läheb vist pensionäridele, keda ma alati ootesaalis näen, kui ma ise perearstile lähen.

Endokrinoloog ehk kilpnäärme arst saab ainevahetuse probleeme uurida, kuid eriarstile ilma perearsti saatekirjata riiklikus arstiasutuses minu teada ei saa. Pead siis perearsti pehmeks rääkima. Ja kui sa ka vist mainisid, et on jõuetust (uimasus?) jms probleeme (või mis hädad sul olidki…) siis on nagu sel ka mingi point rohkem juures. Tean, et kilpnäärme väärtalitused võivad mõjutada enesetunnet, sh ka jõudlus jne.

AlanBStard
    Moderator

Uurida saab aga midagi väärtuslikku teha niikuinii ei saa.

Ja kui saaks ega ei tehtaks ikka kui just suremas ei ole <_<“>

Karnitiin on kilpnäärmehormooni antagonist, võib katsetada seda sisse kühveldada.

Rambo vend
    Member

Teised on seda palju kauem uurinud. Ju sa valisid valed katsealused.

Ma ei vaidle, et ühel on kiirem ainevahetus kui teisel, aga igale kõhnale võib koostada menüü, millega ta kiiresti rasva läheb, kui ta seda järgib. See ei pea olema megalt suur portsjon.

Viewing 5 posts - 31 through 35 (of 35 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.