Massilisaja, mis lisaks _pekki_
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Massilisaja, mis lisaks _pekki_
- This topic has 34 replies, 25 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
Rambo vend.
-
AutorPostitused
-
märts 6, 2008 at 10:40 p.l. #144450
arrow
MemberPeki kogumine ei ole ju raske ometi. Isegi ektomorfidel mitte. Tänapäeval on ju igasugust saasta poelettidel, millega ennast nuumata. Ja väga väga edukalt saab massi koguda õlle juues, nii igapäevaselt mingi 4-pack või 2:D
märts 7, 2008 at 12:23 e.l. #144462AlanBStard
ModeratorSa lappa see fitness.ee läbi, artiklid, uudised ja foorum, eriti uuri seda, mis puutub toitumisse ja lihasmassi kasvatusse, loe kõik läbi ja käitu/söö täpselt vastupidiselt, küll rasva lähed!!!Kui ikka julm baasainevahetus on, siis ei lähe miski ime läbi pekki, söö mida tahad.
(OK, kui radioaktiivset joodi sööd siis lähed, aga see on juba ekstreemsport).
märts 7, 2008 at 8:58 e.l. #144484undisputed
MemberÜldiselt on ka halvaa mõnus massikas. Kunagi sai kasutatud, käras küll
“>märts 7, 2008 at 10:22 e.l. #144492eintsius
MemberHakka trenni tegema, muidu pole organismil põhjust rohkem toitained endasse salvestada. Parajalt annab laiust juurde ka raske füüsiline töö, ntx ehitus. Otsi mõni sugulane välja, kes parasjagu tegeleb eramaja ehitamisega ning mine talle appi tingimusel et iga tööpäeva lõpus on talgud. Näed kuidas hakkab massi juurde tulema.
2% on natuke ülepingutatud number vast. Sa ei tohiks olla võimelinegi topicut siia toksima. Emotsionaalsus ja jõuetus peaks olema igapäevased sellise rasvaprotsendi juures.
märts 7, 2008 at 10:25 e.l. #144494Totenkopf
MemberÜldiselt on ka halvaa mõnus massikas. Kunagi sai kasutatud, käras küll
“>Maitsev ka veel palekauba.
märts 7, 2008 at 10:31 e.l. #144498Samakamees
MemberHantlid kätte ja kartul, liha ning hapukoor lauale. Ega see mass tulemata jää. Kui pekki ei tule , on see jumala õnnistus
“>märts 7, 2008 at 10:38 e.l. #144500arrow
MemberEi ole jumala õnnistus, sest need, kellel pekki ei tule, nendel ei tule ka lihasmass eriti kergelt, nad peavad ikka roppu moodi rohkem vaeva nägema massi kasvatamiseks.
märts 7, 2008 at 10:46 e.l. #144501SHOXi
Membertõsi ta on
“>märts 7, 2008 at 10:47 e.l. #144502waldof
Membertean mida sa tunned endale sama mure!!!
aa akkasin jõusaalis käima ja kilod vaikselt tiksuvad juurde ja siis on ikka hea ei mingit dieeti ega midagi ainult lihase arvelt tuleb !
söömine jahm eriti ei aita siin yksinda trenn peab ka ikka siia juurde kuuluma muidu minu arust suht võimatu!
näide ka selle kohta eelmised jõulud just võtsin alla aga sõin nagu loom jõulude ajal kohe ika 6-7 korda päevas!
märts 7, 2008 at 10:44 p.l. #144605luukerekapis
MemberLõpuks sain ka netti, et sõna sekka öelda. Rasvaprotsenti olen mõõta lasknud paaril kolmel korral ning tõesti on see näit olnud 2-5% vahel. 5% kandis oli siis kui olin lõpetanud mitu kuud kestnud söömismaratoni (suured praed 3x päevas + magustoidud + vahele snäkke + mingit valgupulbrit veel lisaks trennidele). 2% kandis oli kui lasin mõõta esimesel korral. Peale seda siis järgnes meeletu söömine – mõõtja soovitusel. Kahjuks ei oma see söömine minu puhul jäädavat tulemust ning kaal hakkab kohe tagasi langema kui söön 3x päevas normaalse inimese kombel.
Pikkust 175cm, kaal 63kg hetkel, vanust 28. Eluviis on üsna istuv tegelikult – kontor…. Olen paar korda perearstilt ka uurinud, et kurat, äkki mul on midagi viga, et uuriks asja lähemalt. Arstide vastuväide on olnud siiani, et mu ainevahetus ongi selline – kogulugu; ilma igasuguste uuringuteta. Kui teaks, mida peaks uurida laskma, käiksin mõne era arsti juures ja küsiks otse, et tahan neid neid uuringuid. Perearst ei liiguta kulmugi.
Kusjuures. Eintsius’el täiesti õigus. Emotsionaalsus ja jõuetus ongi mul igapäevased nähtused. Üksvahe kui läbi meeletute pingutuste suutsin ennast ligi 70kg süüa ja treenida, siis tundsin ennast jupp maad paremini. Kuid 2 nädalat angiini ja palavikku ja laks kõik kilod kadusid. Kõik need tuhanded ja tuhanded kroonid, mis ma endale sisse sõin kadunud paari nädalaga – mõtetu üritus
“> Tra-maei-või-maniitigehetkel.märts 7, 2008 at 11:19 p.l. #144607AlanBStard
ModeratorPikkust 175cm, kaal 63kg hetkel, vanust 28. Eluviis on üsna istuv tegelikult – kontor…. Olen paar korda perearstilt ka uurinud, et kurat, äkki mul on midagi viga, et uuriks asja lähemalt. Arstide vastuväide on olnud siiani, et mu ainevahetus ongi selline – kogulugu; ilma igasuguste uuringuteta. Kui teaks, mida peaks uurida laskma, käiksin mõne era arsti juures ja küsiks otse, et tahan neid neid uuringuid. Perearst ei liiguta kulmugi.Enamik oleks või sees kui selline ainevahetus oleks. Mida see era- või perearst sul seal ikka uurib, ilmselt kilpnääre töötab täie võimsusega.
märts 8, 2008 at 7:51 e.l. #144619Indrek K
Memberkui normaalne soovitus see nüüd on?Kui ikka julm baasainevahetus on, siis ei lähe miski ime läbi pekki, söö mida tahad.(OK, kui radioaktiivset joodi sööd siis lähed, aga see on juba ekstreemsport).
No ma tegin nalja ikka tegelt, aga tundub, et asi ikka mehel päris tõsine, mul on üks sõber, kes joob õllet hullult ja sööb täiesti valimatult, aga kehakaal ei muutu grammi kah põmst, mul endal nt. annab iga suurem toiduvaliku muutus või üks kõva õllene nädalalõpp kohe tunda
“> Nii et jah, inimesed on ikka kuradi erinevad, aga ma usun ka, et 4-6 korralikku söögikorda pärevas peaks pika peale mingi tulemuse andma ikka! Seda Võib vast võrrelda mahavõtmisega, ega see ka kiirelt ei käi ju osadel, osadel jälle käib suht lihtsalt, nii et varu kannatust, küll polster tekkima hakkab!märts 8, 2008 at 9:01 e.l. #144630Tsaar
Membermul hakkas siis jõudsalt rasva tulema, kui hakkasin päevas jooma ca 2 liitrit piima ja 3-4 liitrit õlut ja sõin 5-6 korda päevas. 3 kuuga tuli rasva arvelt ca 9 kg.
märts 8, 2008 at 10:40 e.l. #144651Wire
Memberkas mingit rasvaimule vastupidist protsessi on olemas?
“> (nali)märts 8, 2008 at 10:46 e.l. #144654Rambo vend
MemberIga inimene kasvab erinevate söömisharjumustega peres. Mis ühe jaoks on mega õgimine, on teise jaoks vahepala. Ma olen umbes 10 aastat uurinud seda “võin kõike süüa, aga juurde ei võta” teemat ja olen 100% veendunud, et see on bullshit. Ma olen lõputult kuulnud sellist juttu erinevate inimeste suust, praeguseks hetkeks on nad kõik selle enda peal ümber lükanud, kõigil on polster ümber või kehakaaluga probleemid.
Lähen ühe “luukerega” koos lõunale. Mees võtab suure prae, suure supi, piima, magustoidu ja leiva. Mul silmad suured, kuidas sulle mahub. Mees lajatab oma traditsioonilise “võin süüa….. juurde ei võta”. No vaatame, ennegi kuuldud. Järgmisel päeval jälle lõunale. Kutt võtab sama koguse toitu ja lisaks paar saiakest. Ise lisab, et kõht mega tühi, hommikusöök jäi vahele. Uurin vaikselt eelmise õhtusöögi kohta, vastus 2 õlut, ei viitsinud midagi kodus valmistada. Mis tulemus on? Kutt elab mingi 1500 kalori peal, mille ajab ühe lõunaga sisse, lisaks füüsiline töö, ime kah, et pekki ei ole. Ma olen selliseid lugusid lõputult kuulnud ja kõrvalt näinud. Lükake ümber, kui suudate. Aga rääkige endast, mitte kellegist, kellega te koos lõunal käite. Ja lisage oma tegelik menüü, mitte jõulumenüü.
“Üksvahe kui läbi meeletute pingutuste suutsin ennast ligi 70kg süüa ja treenida, siis tundsin ennast jupp maad paremini.”
Kui ikka isu ei ole, siis ei tule ka kaalu.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.