Massilisaja, mis lisaks _pekki_
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Massilisaja, mis lisaks _pekki_
- This topic has 34 replies, 25 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
Rambo vend.
-
AutorPostitused
-
märts 6, 2008 at 4:58 p.l. #9501
Anonüümne
GuestTere,
Üks toitumisalane küsimus. Oskab keegi soovitada mõnda massilisajat, mis lisaks lisaks jõudsalt pekki? Olen väga kiire ainevahetusega, söön oma väikse kasvu poolest suhteliselt palju, aga pekki (fat) ei tule kuskiltotsast. Aga tahaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen proovinud süüa 4-5x päevas suuri praade + magustoit, mis poole aastaga lõpuks ka mõnekilose pekilisandumise annab, kuid see kaob väga kiiresti – piisab korra talvel palaviku jääda nädalaks ja kõik kadunud. Olen paar korda mõõta lasknud ning % on mingi 2% või alla. Kuna ma enam ei jaksa lihtsalt füüsiliselt nii palju süüa siis heameelega asendaks 2-3 lisasöögikorda mõne koksiga, aga oleks siis vaja et lisanduks pigem pekk kui lihasmass. Magusat süüa ja õlut juua massilistes kogustes ei kannata. Teab keegi mõnda pekimassilisajat soovitada?
“>märts 6, 2008 at 6:16 p.l. #144383Indrek K
MemberTäitsa lõpp, mis küsimusi siia foorumisse viimasel ajal tekkind on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
“>Sa lappa see fitness.ee läbi, artiklid, uudised ja foorum, eriti uuri seda, mis puutub toitumisse ja lihasmassi kasvatusse, loe kõik läbi ja käitu/söö täpselt vastupidiselt, küll rasva lähed!!!
märts 6, 2008 at 6:23 p.l. #144386Existence
MemberTere,Üks toitumisalane küsimus. Oskab keegi soovitada mõnda massilisajat, mis lisaks lisaks jõudsalt pekki? Olen väga kiire ainevahetusega, söön oma väikse kasvu poolest suhteliselt palju, aga pekki (fat) ei tule kuskiltotsast. Aga tahaks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen proovinud süüa 4-5x päevas suuri praade + magustoit, mis poole aastaga lõpuks ka mõnekilose pekilisandumise annab, kuid see kaob väga kiiresti – piisab korra talvel palaviku jääda nädalaks ja kõik kadunud. Olen paar korda mõõta lasknud ning % on mingi 2% või alla. Kuna ma enam ei jaksa lihtsalt füüsiliselt nii palju süüa siis heameelega asendaks 2-3 lisasöögikorda mõne koksiga, aga oleks siis vaja et lisanduks pigem pekk kui lihasmass. Magusat süüa ja õlut juua massilistes kogustes ei kannata. Teab keegi mõnda pekimassilisajat soovitada?
“>Tohohh sellist asja pole varem näind ,
mine külasta macdonaldit regulaarselt siis peaks küll massi tulema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga tervise eest ma siis ei vastuta !märts 6, 2008 at 6:23 p.l. #144387Martti K.
MemberHesburger….daily
“>märts 6, 2008 at 6:33 p.l. #144390rinaldo
MemberTere,Üks toitumisalane küsimus. Oskab keegi soovitada mõnda massilisajat, mis lisaks lisaks jõudsalt pekki? Olen väga kiire ainevahetusega, söön oma väikse kasvu poolest suhteliselt palju, aga pekki (fat) ei tule kuskiltotsast. Aga tahaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen proovinud süüa 4-5x päevas suuri praade + magustoit, mis poole aastaga lõpuks ka mõnekilose pekilisandumise annab, kuid see kaob väga kiiresti – piisab korra talvel palaviku jääda nädalaks ja kõik kadunud. Olen paar korda mõõta lasknud ning % on mingi 2% või alla. Kuna ma enam ei jaksa lihtsalt füüsiliselt nii palju süüa siis heameelega asendaks 2-3 lisasöögikorda mõne koksiga, aga oleks siis vaja et lisanduks pigem pekk kui lihasmass. Magusat süüa ja õlut juua massilistes kogustes ei kannata. Teab keegi mõnda pekimassilisajat soovitada?
“>Kirjuta oma treeningust ja pane pikkus, kaal ja muu info enda kohta, siis saab parema ülevaate asjast. Võimalik et kulutad kõvasti rohkem energiat kui toidust saad.
märts 6, 2008 at 6:56 p.l. #144392eriktoom
MemberMingi tulevane sumomaadleja?
“>märts 6, 2008 at 7:32 p.l. #144402Henritamm
MemberMingi tulevane sumomaadleja?
“>Pigem kulturist?
märts 6, 2008 at 7:34 p.l. #144403undisputed
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen proovinud süüa 4-5x päevas suuri praade + magustoit, mis poole aastaga lõpuks ka mõnekilose pekilisandumise annab, kuid see kaob väga kiiresti – piisab korra talvel palaviku jääda nädalaks ja kõik kadunud. Olen paar korda mõõta lasknud ning % on mingi 2% või alla. Kuna ma enam ei jaksa lihtsalt füüsiliselt nii palju süüa siis heameelega asendaks 2-3 lisasöögikorda mõne koksiga, aga oleks siis vaja et lisanduks pigem pekk kui lihasmass. Magusat süüa ja õlut juua massilistes kogustes ei kannata. Teab keegi mõnda pekimassilisajat soovitada?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üldiselt sellist massilisajat pole. Kuid kui süüa enam jõua, siis proovi endale kcal lisada juues. Näiteks 1L joogijogurtit
“>märts 6, 2008 at 7:43 p.l. #144407eriktoom
MemberPigem kulturist?Kulturistid vajavad pekki..? Ilmselt mitte
“>märts 6, 2008 at 7:45 p.l. #144408Henritamm
MemberAga pekki tal ju ei tule.
“>märts 6, 2008 at 8:10 p.l. #144418Vägivaldur
MemberPane mett ja searasva segamini.
märts 6, 2008 at 8:13 p.l. #144419Pihiisa
MemberVb ta ei käigi jõusaalis ja ei treeni ning ongi peenike poiss .Kui niisama valku süüa toidukordade juurde? kas siis ei peaks nn pekk tulema ,kui füüsilist trenni mitte teha?
märts 6, 2008 at 8:44 p.l. #144424Tuki
MemberRasva% 2 ja alla?? Natuke utoopiline number tundub, see peaks minu meelest juba eluohtlik seisund olema? eksin?
märts 6, 2008 at 9:01 p.l. #144428PulseR
MemberRasva% 2 ja alla?? Natuke utoopiline number tundub, see peaks minu meelest juba eluohtlik seisund olema? eksin?minuarust on see ka selline number et..su aju ei funktsioneeri enam korralikult.
pidavat hallukad ja värgid tekkima.
märts 6, 2008 at 9:28 p.l. #144430stainless
MemberTäitsa lõpp, mis küsimusi siia foorumisse viimasel ajal tekkind on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
“>
Sa lappa see fitness.ee läbi, artiklid, uudised ja foorum, eriti uuri seda, mis puutub toitumisse ja lihasmassi kasvatusse, loe kõik läbi ja käitu/söö täpselt vastupidiselt, küll rasva lähed!!!
kui normaalne soovitus see nüüd on?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.