massi kasvatamine toiduga
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » massi kasvatamine toiduga
- This topic has 9 replies, 5 voices, and was last updated 23 years, 9 months tagasi by
renku.
-
AutorPostitused
-
aprill 15, 2002 at 10:10 p.l. #472
ivar
MemberAsi järgmine, Hakkasin aasta tagasi saalis käima ning treenitud sai korralikult.Sel ajal söömisele rõhku ei pannud(tavatoitumine).Poole aastaga tuli massis juurde nii u. 3kg.Viimased neli kuud olen jätkanud korrapärast treeningut, aga see mis ei arene on mass.Kehakaalu ka veel niipalju ei ole, et iga kilogrammi raske saavutada oleks~ 76 kg.Nüüd olen proovinud asja parandada tõstes toidukordade arvu,aga tundub, et mida rohkem söön seda kiiremaks ainevahetus muutub.Ainevahetus on mul alati üpris kiire olnud.Olen kuulnud,et see võib olla põhjustatud sellest kui organismis on erinevaid aineid piisavalt ja ta lihtsalt ei vaja lisa.Mis teie asjast arvate? Kuidas oleks võimalik massi arendamist jätkata? ette tänades
aprill 16, 2002 at 7:53 e.l. #29078Vaatleja
MemberKui see on inimese bioloogilistest omadustest kinni, siis pole kahjuks midagi teha?
Aga kui sa juba nii kaua käinud oled, siis soovitan kreatiini kuuri koos korraliku toitumisega. Karanteerin massi kasvu kuskil ~5 kg. Jõudu tuleb ka kõvasti juurde. Kuidas ja millega kreatiini võtta on oma asi välja uurida
aprill 16, 2002 at 8:25 e.l. #29079Ott Kiivikas
MemberKuna ainevahetus on sul kiire, järelikult pead siiski tõstma toidu kaloraazi. Mitu toidukorda sul päevas on? Kiire ainevahetuse puhul võime süüa vabamalt, st. ei pea pingsalt jälgima toidu kvaliteeti, et tekkiks ülejääk, millest massi kasvatada.
aprill 16, 2002 at 12:44 p.l. #29080renku
MemberÄra anna katteta garantiisid- igale ühele ei möju kreatiin sarnaselt- mul näiteks ei tule mingi nipiga kreatiini kuuriga 5 kilo juurde- isegi 3 mitte, kuigi tarbin öieti ja lisaks glükoosi ja proteiini.
aprill 16, 2002 at 12:56 p.l. #29081Vaatleja
MemberAga kas sa süüd ka mehe moodi? Mul viskas kuskil 7-8 kg juurde. Ma proteiini üldse ei võtnud ja kreatiini koguse kohta sama kogu glükoosi.
Eks on kuskil 4 kilo pekki ka, aga selle ajab enne suve aeroobsega maha.
Seega kuskil 5 kg kvaliteetset lihasmassi peaks jääma.
aprill 16, 2002 at 1:04 p.l. #29082Anonüümne
GuestTule teeme ühe süsti sulle tagumikku ära ja kui hakkad regulaarselt süstil käima,siis kuuga 10 kg pole üldsegi probleem.
aprill 16, 2002 at 4:05 p.l. #29083ivar
MemberÜtleme nii et korralikke toidukordi tuleb ühes päevas 3-4.Lisaks veel igasugust muud näksimist.Mis toidud sisaldavad suuremat kaloraazi? Kust ma võiksin leida toitude rasvasisalduse tabeli?
aprill 16, 2002 at 4:08 p.l. #29084ivar
MemberÜtleme nii et korralikke toidukordi tuleb ühes päevas 3-4.Lisaks veel igasugust muud näksimist.Mis toidud sisaldavad suuremat kaloraazi? Kust ma võiksin leida toitude rasvasisalduse tabeli?
aprill 16, 2002 at 9:35 p.l. #29085renku
Membertahaks sult otse nöu saada nii toitumise kui ka treenimise koha pealt- treeningpäevik olemas- PALJU SEE MAKSAB
aprill 16, 2002 at 9:39 p.l. #29086renku
Membertahaks sult otse nöu saada nii toitumise kui ka treenimise koha pealt- treeningpäevik olemas- PALJU SEE MAKSAB
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.