Skip to main content

Massi juurde

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Massi juurde

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • Autor
    Postitused
    0ttt
    Member

söö ~3500 kcal päevas neist umbes 360 g valku, 180 g süsivesikuid, 150g rasvu , vaata et saad piisavalt omega3,omega6 rasvu. tee trenni.

Kas liigselt valku pole? Arvutasin välja ja see teeb 5g ühe keha kilogrammi kohta.

Madis232
    Member

asja idee ongi selles. tegu on äärmuslikku meetodiga http://www.t-nation.com/article/diet_and_n…0_weeks&cr=

mida nädalad edasi seda vähem pead kinni sellest kavast.

iseasi kui kalliks see toiduvärk läheb. mõne toidukorra võid ju ka rasvase kodujuustuga asendada jne jne

0ttt
    Member

Mees ei võtnud juurde sest ei saanud pea üldse valku. Ma arvan et 200g valku peaks piisama.

Madis232
    Member

aga päris huvitav lähenemine lombitagustel maadel.. 1 asi oli küll õige et hommikusöök peab päeva kõige kaloririkkam eine olema .. nii umbes 1000 kcal. siis võib tõesti päeva läbi ajada oma 3-4 söögikorraga isegi massi ajal

0ttt
    Member

aga päris huvitav lähenemine lombitagustel maadel.. 1 asi oli küll õige et hommikusöök peab päeva kõige kaloririkkam eine olema .. nii umbes 1000 kcal. siis võib tõesti päeva läbi ajada oma 3-4 söögikorraga isegi massi ajal

Olen tähele pannud, et lombi taga soovitatakse süüa üle mõistuse palju valku.

inside14
    Member

Lombitagused mehed söövad muudki palju, mitte ainult valku.

V8
    Member

Võibolla sellepärast, et seal on tunduvalt paremad rahalised võimalused teatud ainete soetamiseks, mis valgusünteesi parandavad?

Valgu liigtarbimine kahjustab neerusid ja maksa.

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.