Skip to main content

Massi juurde?!

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Massi juurde?!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    mystikal
    Member

Tahaksin massi juurde saada. Käin jõusaalis u. 2 kuud, olen ka enne seda palju spordiga tegelenud, nii et vorm ei ole just kõige kehvem. Tahaksin oma kaalu tõsta vähemalt 5 kg võrra. Trenni teen 4-5 korda nädalas. Mõtlesin, et kasutada massilisandeid, sõber soovitas Gain Fasti. Ei tea kas tasub mingit keemiat üldse sisse süüa või on parem pudru korralikult kühveldada. Kui tasub siis mis oleks hea kas valgupulber, kreatiin või midagi muud?

Kõik nõuanded on teretulnud, oleks hea kui keegi mainiks mingit kindlat tooded kui tahab soovitada!

Ott Kiivikas
    Member

Loomulikult tuleb enamus päevasest kaloraazist tavatoidust, see kas sa võtad juurde sõltub üldjuhul sellest, kas tekkib ülejääk ( energia). Toidulisadelt vaata kõigepealt pakendilt mida toode sisaldab, üldjuhul on nii, et gainerid sisaldavad liiga vähe valku, sinna peaks alati lisama juurde mõnda valgubaasil toodet. Ise olen seganud ( Heavy Amino dr. Whey Lemon Superiga või Mõnda täiesti süsivesikubaasil toodet Powerbar Hydropluss või energy geli seganud Protein No 1, Whey Lemon Superiga)

mystikal
    Member

Aga kas alustuseks oleks ka hea tarbida näiteks ainult whey lemonit? Põhiliselt seab ikka rahakott piirangud. Selline asi ka, et olen 17 kas see omab tähtsust toidulisandite tarbimisel?!

VendBarbar
    Member

Keemiat ei tasu jah süüa aga need proteiinipulbrid ei ole üldiselt keemilised.

Zad
    Member

Toidulisandite tarbimisel mingisuguseid vanuselisi piiranguid ei tohiks olla(pole vähemalt ühtegi sellist näinud, millel on).

Massi juurdesaamiseks soovitan korrapäraselt suht. süsivesikute ja valgurikast toitu süüa ning jõusaalis kõvasti trenni teha. Abiks võid võtta ka valgu (ja kreatiini)pulbreid, mis massi juurdesaamisel tublisti kaasa aitavad. Kindlatest toodetest oskan isikliku kogemuse põhjal soovitada ainult kreatiinmonohüdraati(Tai Kane). Valgupulbrite osas usaldan Ott Kiivika arvamust(Protein No 1, Whey Lemon).

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.