Massi
- This topic has 12 replies, 9 voices, and was last updated 18 years, 7 months tagasi by
eintsius.
-
AutorPostitused
-
juuni 30, 2007 at 2:07 p.l. #11104
paju
Membertahaks küsida, et kas valitud joogid ja treening kava, ning k6ik muu sobivad omavahel ja annavad oodatud tulemuse….
et siis alustaks algusest, olen 18 aastane, 75 kg raske ja 175 cm pikk, olen enne tegelenud v6itluskunstidega väga tõsiselt, ning nüüd viimased 3 kuud siis jõusaali vahelduva eduga(on tulnud mõned korrad a´la nädalased pausid minust mitte olenevatel põhjustel), siiamaani olen teinud üldist trenni saalis. Söögiisuga mul probleeme ei ole, söön 3-4 korda päevas, vastavalt sellele, kuidas aega on, portsjonid on suured, ning toit suhteliselt vaheldusrikas. Tahaks siis nüüd hakata spetsiaalselt päevi ära jagama, m6tlesin ise teha a´la mingi sellise kava järgi link. Kuna eesmärgiks on massi lisamine, siis m6tlesin hakata tarvitama ka , ning link.
ma oleks väga tänulik, kui te vastaks, kuidas valitud kavad, ning joogid omavahel sobivad, v6i mis oleks k6ige efgektiivsem viis massi mul kasvatada…
juuni 30, 2007 at 2:24 p.l. #118721rinaldo
Memberjuuni 30, 2007 at 2:34 p.l. #118722eintsius
MemberSee on edasijõudnute kava, mida teevad tüübid, kelle treeningustaaz küündib üle 3….4 aasta. Vali endale mõni vähemjaotatud kava.
juuni 30, 2007 at 2:35 p.l. #118723rainisk
MemberAlgajal ei ole vaja kohe toidulisandeid ! Saad tavatoidust kõik kätte.
Ma soovitan seda vist juba sajandat korda, aga algajale on parim massilisaja järgneval lehel ! http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=152
Toidulisandid ei ole mingid imerohud, et neid võttes üleöö lihastesse saad.
juuni 30, 2007 at 6:10 p.l. #118728jrx
MemberMiks sa seda massi tahad? 175 ja 75 on su raamile liiga vähe? Mõnes mõttes paras kaal, säilitad kiiruse ja puha… Võistled ka mingil alal?
juuni 30, 2007 at 7:20 p.l. #118733paju
Memberenam ei v6istle, aga massi tahaks mingi kuskil 5-10 kg juurde v6tta….ise veel siin uurinud ja jõudnud vist otsusele, et see muscel+ on vist kõige kasulikum, kuna see ka taastab, ning seal parajalt valku…mis sellest arvate…?
juuli 1, 2007 at 5:29 p.l. #118765Tsaar
MemberAlgajal ei ole vaja kohe toidulisandeid ! Saad tavatoidust kõik kätte.Ma soovitan seda vist juba sajandat korda, aga algajale on parim massilisaja järgneval lehel ! http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=152
Toidulisandid ei ole mingid imerohud, et neid võttes üleöö lihastesse saad.
aga kui ei saa tavatoidust kõike kätte????
ma ei saa aru ,mix te nii väga keelate algajatel toidulisandeid tarvitada??
igal juhul pangu ennem 1 valgukoks kui 1 mcdonaldsi eine. minumeelest ei tee kyll väike sheik peale trenni yhelegi algajale kurja. (pigem ikka kasuks). ega see meie igapäevane tavatoit ei pruugigi olla nii tervislik, kui me endale ette kujutame. päris palju ajame ikka igasugu mõttetut rämpsu sisse.
juuli 1, 2007 at 6:09 p.l. #118763Capricorn
Memberaga kui ei saa tavatoidust kõike kätte????ma ei saa aru ,mix te nii väga keelate algajatel toidulisandeid tarvitada??
igal juhul pangu ennem 1 valgukoks kui 1 mcdonaldsi eine. minumeelest ei tee kyll väike sheik peale trenni yhelegi algajale kurja. (pigem ikka kasuks). ega see meie igapäevane tavatoit ei pruugigi olla nii tervislik, kui me endale ette kujutame. päris palju ajame ikka igasugu mõttetut rämpsu sisse.
Minu arust võib küll ka alagaja täitsa vabalt peale trenni väikse proteiini+süsikate joogi ära juua, muud ei ole küll vaja esialgu.
“aga kui ei saa tavatoidust kõike kätte?”
Mida sa täpsemalt mõtled? Valku on täiesti võimalik tavatoidust ka näiteks 250 g päevas kätte saada kui õigeid asju süüa.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 1, 2007 at 6:41 p.l. #118766Tsaar
MemberMinu arust võib küll ka alagaja täitsa vabalt peale trenni väikse proteiini+süsikate joogi ära juua, muud ei ole küll vaja esialgu.“aga kui ei saa tavatoidust kõike kätte?”
Mida sa täpsemalt mõtled? Valku on täiesti võimalik tavatoidust ka näiteks 250 g päevas kätte saada kui õigeid asju süüa.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma ei vaidlegi sellele vastu. aga võibolla läheb see kohupiimast või muust tavatoidust valgu saamine lõppkokkuvõttes palju kallimaks maksma kui spets valgupulber? ja teine asi on see, et valdav enamus ei söö nii valgurikast tavatoitu, vaid laseb hea meelega just hamburgereid ja pitsasid kõhust läbi. valgulisand ju hea mugav valguallikas tarbida. maitse ka enamusel päris hea ja hinnad ka tänu konkurentsile eestis juba suht talutavad. ma kyll ei näe põhjust, mix ei võiks algaja jõusaalikasutaja peale trenni yhe kohupiimapätsi asemel hoopis yhte valgusheiki ära juua??
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 1, 2007 at 6:52 p.l. #118768matti
Memberja teine asi on see, et valdav enamus ei söö nii valgurikast tavatoitu, vaid laseb hea meelega just hamburgereid ja pitsasid kõhust läbi.Üts hamburger sisaldab 16 grammi valku
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 1, 2007 at 6:55 p.l. #118769Tsaar
MemberÜts hamburger sisaldab 16 grammi valku
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>edu sulle siis sinu vaevalisel kulturistiks saamise teel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 1, 2007 at 7:30 p.l. #118770Vägivaldur
MemberHamburger ja pizza on lihtsalt toidunimetused. Võivad mõlemad väga normaalsed ja tervislikud toidud olla (keskmiselt kahjuks ei ole).
Tegin just ise millalgi rukkijahust põhjaga tuunikalapizzat. Väga hea oli.
juuli 1, 2007 at 9:11 p.l. #118776eintsius
MemberLisandid ei asenda tavatoitu. Kui algaja organism suudab omastada ainult nii palju valku, kui tavatoit pakub, siis mis mõte on toidulisandil? Äge raha kulutada? Eks see kindlasti kiirendab lihaste arengut, aga rahalise kulu ja sellest saadav kasu suhe on liiga nigel.
Osta iga päev miski mcdonaldsi 40.- eine asemel looma või linnuliha. S.o ca 0,6…1kg ligi lihakogus. Sellise asjaga saab trenni teha väga kaua, ilma et peaks muretsema lisandeid.
Hamburgeris ja pitsades jääb vajaka paljud toitained, mida muud toidud pakuvad, päris valgu järgi ka elada ei saa.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.